Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Tino-Sven Sušić
Sramota stvarno Virtu4l, da si uvrijedio onog ciciju Don Corleone pa bi to mogo i shvatiti, al ovako dobar momka pod nikom Ajax nikako mi ne ide u glavu, koji je povod da momka vrijeđaš bez razloga 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma nema problema. Samo svaka sala treba imat neku granicu.Belmin6 je napisao/la:Daj ba Ajax popi jednu pivu, pokaraj ženu/curu i lezi spavaj.
Covjek se malo šali yebote
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 jun 2014, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
Joj ovog ložioničara, gdje je bagrcavi, on je apaurin za njega 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Evo dobi me na iskustvoVirtu4l je napisao/la:Ne treba mi IP adresa da provalim emotivni odnos dva pripadnika istog spolaDonCorleone je napisao/la:Idi trci kod moderatora za IP adresu.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
@corleone, gdje se ima gledat u becu utakmica, neki otvoreni tip ?
ako hoces mozemo zajedno gledati, ti placas

- DonCorleone
- Kontakt:
Povod je sto ne moze preboliti nepravdu na pocinjenu od cicijelegenda reala je napisao/la:Sramota stvarno Virtu4l, da si uvrijedio onog ciciju Don Corleone pa bi to mogo i shvatiti, al ovako dobar momka pod nikom Ajax nikako mi ne ide u glavu, koji je povod da momka vrijeđaš bez razloga

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ajax mi se naljutio, sad mi krivo, koji si ti baksuz, vazda zbog tebeDonCorleone je napisao/la:Evo dobi me na iskustvo.

Oj majko moja, kako da ostanem imun na ovoBelmin6 je napisao/la:@corleone, gdje se ima gledat u becu utakmica ?

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
e popićeš što ti on platiBelmin6 je napisao/la:@corleone, gdje se ima gledat u becu utakmica, neki otvoreni tip ?

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Htjedoh nesto napisati pametno..al necu da smetam..dok flertujete 

- DonCorleone
- Kontakt:
Nemam pojma da li ima otvorenog tipa, ja cu gledati vjerovatno kod kuce, to mi dodje kao otvoren tipBelmin6 je napisao/la:@corleone, gdje se ima gledat u becu utakmica, neki otvoreni tip ?

Belmin i legenda potvrdjuju definitivno moju tezu o parama koje covjeka zaista ne cine sretnim, da skratim:
Dok imas parce tu je i govance

Dobro onda, ja placam. I idemo se slikati s jednom mojom rodicom, legenda ima tu želju.
Zaljubio nam se legenda, pa nek pati malo.
Zaljubio nam se legenda, pa nek pati malo.

- DonCorleone
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:e popićeš što ti on platiBelmin6 je napisao/la:@corleone, gdje se ima gledat u becu utakmica, neki otvoreni tip ?

Pitaj legendu kako sam ga dresom castio

harishp styleDonCorleone je napisao/la:Dok imas parce tu je i govance.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne sekiraj se ti za mene. Sala je OK ali bez uvreda,Virtu4l je napisao/la:
Ajax mi se naljutio, sad mi krivo, koji si ti baksuz, vazda zbog tebe![]()
- legenda reala
- Kontakt:
počo i Corleone koristiti izraze s teferiča, džaba škola, džaba Beč 

Pa jesi li mu kupio konacno taj dres. O kojem pricate vec mjesec dana ??DonCorleone je napisao/la:
Pitaj legendu kako sam ga dresom castio.
Jel mora bas bit orginal ili ??

- legenda reala
- Kontakt:
Jbo dres, hoću i ja ko i on da se udam u Beč, pa ću onda pola foruma kupiti dresAjax je napisao/la:Pa jesi li mu kupio konacno taj dres. O kojem pricate vec mjesec dana ??DonCorleone je napisao/la:
Jel mora bas bit orginal ili ??![]()

- DonCorleone
- Kontakt:
Kupio sam mu dres jarane, providne boje, isti onaj bijeli adidasAjax je napisao/la:Pa jesi li mu kupio konacno taj dres. O kojem pricate vec mjesec dana ??DonCorleone je napisao/la:
Jel mora bas bit orginal ili ??![]()

Pametno razmisljas Jaro. Jako pametno.legenda reala je napisao/la:
Jbo dres, hoću i ja ko i on da se udam u Beč, pa ću onda pola foruma kupiti dres

Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik i 29 gostiju.