Ali,zapamtit ce oni Bosansku skolu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
znam ja to, samo kazemDRHAUSE je napisao/la:Kod kadeta ima dosta iznenađenja , tako da imena i rejting reprezentacija nemoraju determinirati odnos snaga.Uostalom naši če imati daleko veči motiv protiv Engleza i Holanđana nego oni protiv nas.A tu je i domači teren koji u fudbalu uvijek pomaže.panties je napisao/la:strasna je grupa, holandija i engleska (i latvija).
9 sutova vec na nas gol..newton_heath_lyr je napisao/la:Zasad se igra na nasem golu cini mi se.
gdje gledate?santos je napisao/la:Holandija je aktuelni sampion u ovoj kategoriji jer su dobili Njemacku u maju sa 5-2 u finalu,
i vidi se totalna dominacija 15-0 sutevi
Bolje ti je da ne gledaspanties je napisao/la:gdje gledate?santos je napisao/la:Holandija je aktuelni sampion u ovoj kategoriji jer su dobili Njemacku u maju sa 5-2 u finalu,
i vidi se totalna dominacija 15-0 sutevi
znali tko gdje ovi talenti igraju?Goalgetter je napisao/la:Nas sastav:
1 Vedran Kjosevski (TW)
2 Adis Omerbasic
3 Dusan Milosevic
4 Josip Corluka
5 Josip Jozic
6 Jozo Ivankovic
7 Mijat Gacinovic
8 Aldin Husovic
9 Haris Ribic
10 Ervin Jusufovic
11 Semir Musić (K)
Svaka cast Bht i Ftv,koga zanimaju ovakve utakmice,bitno je da su otkupili turskih serija za narednih 10 godina,djubrad.newton_heath_lyr je napisao/la:2.kolo
Bosna i Hercegovina-Engleska 0-0 (prvo poluvrijeme)
Prema podacima UEFAinog sajta mec izjednacen.
U drugom mecu poslije prvog poluvremena Holandija-Latvija 3-0.
Cini mi se da su prosle kvalifikacije prenosene putem TVSA,ne znam zasto ove godine nije isti slucaj.Dylan Dog je napisao/la:Svaka cast Bht i Ftv,koga zanimaju ovakve utakmice,bitno je da su otkupili turskih serija za narednih 10 godina,djubrad.newton_heath_lyr je napisao/la:2.kolo
Bosna i Hercegovina-Engleska 0-0 (prvo poluvrijeme)
Prema podacima UEFAinog sajta mec izjednacen.
U drugom mecu poslije prvog poluvremena Holandija-Latvija 3-0.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Maverick, Micron, Proximic, rishovski, sagitarius i 42 gosta.