kecher II je napisao/la:pozdrav velezovci,
a gdje pravite novi stadion, je l' taj gdje igrate sad renovirate ili pravite potpuno novi stadion, u svakom slucaju drago mi je zbog vas svih i zbog veleza, i da li to znaci da klub velez ne bi vise igr'o na stadionu ''bijeli brijeg'' i kada bi se naslo neko rijesenje da oba gradska kluba koriste isti stadion.
'ebi ga ja nisam iz MO, al' me interesuje to u vezi veleza sta se desava zato sto znam da im je politickom odlukom oduzet prijeratni stadion i dodijeljen zrinjskom.
pozdrav i tebi , da ..renoviramo stadion u Vrapčićima gdje sada igramo , a u planu je izgradnja stadiona u Sjevernom logoru ( sjeverni ulaz u grad Mostar , blizu naselja Zalik ) u neko dogledno vrijeme ..projekat postoji , kada će radovi poceti jos se ne zna jer ima nekih nerijesenih imovinsko -pravnih odnosa ..
e sad da li to znaci da Velež neće vise igrati pod BB to ne znam ...nije smak svijeta iako nece jer je taj stadion svakako zastarjelog tipa i vise nas veže simbolika za njega već neka njegova ljepota kao same gradjevine ..., kada se u Vrapčićima napravi još jedna tribina i postave reflektori što bi trebalo biti realizirano do proljeća usudjujem se reci da ce biti ljepsi i moderniji vec stadion pod BB ( imati će tribine na sve 4 strane , reflektore , a semafor vec imamo i vjerovatno najbolje svlacionice u BiH ).. , a da ne govorimo o stadionu u Sjevernom logoru koji ce biti po evropskim aktuelnim standardima ...
uostalom prijatelju , stadioni nisu vjecni ...srusen je Wembley pa je izgradjen novi , Arsenal je izgradio novi Emirates stadion itd ...