Treba mi neki najosnovniji, za roditelje, da moze 1080p video na Kodiju i tjt. Eventualno da ima USB port pa da se mogu pregledati slike/video sa USBa.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ovaj Nexbox? Ima razlicitih na piku.
da, to je taj
Ma skupo mi je to za ove potrebe.
E provjerit cu koliko je, to je ta razlika znaci, ne pratim ovo nikako pa ne znam.
i on je dobar, samo sto je corona sve sj3bala pa skuplja postarina nego boxedoox je napisao/la: ↑01 nov 2020, 18:52Ja evo koristim Mecool KM9 , google certificiran, 4GB RAMa i 32GB pohrane preko godinu dana. Narucen sa Kupjeno putem Bangooda uz neke kupone izasao malo preko 100KM.
Uopste se ne pregrijava se a radi non stop i nisam primjetio da ima nekih lagova i stopanja.
Ljudino treba mi za roditelje da mi mater moze ispratiti Zvezde Granda i otac pogledati Premier ligu subotom, sjasi. Mogu ih odvesti da gledaju uzivo ovo dvoje za cijenu Shielda. Bukvalno nista drugo sem Kodija 720/1080p ne treba da vrti, to je sve sto trazim i izgleda da mi je A95X dosta.
A95X F3 Air je vjerovatno i (po)najbolji box u tom cjenovnom rangu, prvenstveno zbog Amlogica S905. Ja sam ga prije mozda godinu dana htio kupiti, iscitao o njemu sve moguce, ali na kraju se ipak odlucio za android Sony TV i nisam se pokajao. Kupi 4/32 verziju, nikako 2/16. I mozda bi bilo dobro da se ubacis u grupu Balkan Green na FB-u (ako vec nisi), tamo ima dosta rasprave o tome, pa bi mogao vidjeti iz prve ruke.
Pitaj na benchmarku tamo sam vidio da se bas razumiju oko toga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.