Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
ja sam prelistao sve engleske medije i nigdje ni rijeci o misketu i juvetu 

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Pa gdje nadjose onda ovaj ''izvjestaj''od nene Hatidje garant ono kahva na sofri uz izlomljeni cuker i rahat lokum.KK_Bosna je napisao/la:ja sam prelistao sve engleske medije i nigdje ni rijeci o misketu i juvetu

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
pojma nemam... "pisu engleski mediji"harishp je napisao/la:Pa gdje nadjose onda ovaj ''izvjestaj''od nene Hatidje garant ono kahva na sofri uz izlomljeni cuker i rahat lokum.KK_Bosna je napisao/la:ja sam prelistao sve engleske medije i nigdje ni rijeci o misketu i juvetu![]()

a i miske umjesto mela... prednji vezni koji ne moze potrcat 10 metara da zamijeni zadnjeg veznog koji igra blize odbrani nego napadu i koji pretrci 10+ km po mecu...

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Zasto je samo ss.ba prenio vijest da je Juve zainteresovan za Misketa,kad niko nije,oni cim neko hoce da proda igraca,odmah nase stavljaju kao novo pojacanje,et sad ako ode Raul bice info,Real zagrizao za Ibisevica ili Dzeku!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ja od Engleza ni ludu kravu komsiji nebi utrapioKK_Bosna je napisao/la:pojma nemam... "pisu engleski mediji"harishp je napisao/la:Pa gdje nadjose onda ovaj ''izvjestaj''od nene Hatidje garant ono kahva na sofri uz izlomljeni cuker i rahat lokum.KK_Bosna je napisao/la:ja sam prelistao sve engleske medije i nigdje ni rijeci o misketu i juvetu![]()
![]()
a i miske umjesto mela... prednji vezni koji ne moze potrcat 10 metara da zamijeni zadnjeg veznog koji igra blize odbrani nego napadu i koji pretrci 10+ km po mecu...

P.S Kod Magatha je Miske trcao vise nego svi ovi navedeni.Zato se i vidjelo iz prilozenoga,prosle godine.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma probaju oni da uvelicaju vrijednost nasih igraca, to je jasno svima!harry_90 je napisao/la:Zasto je samo ss.ba prenio vijest da je Juve zainteresovan za Misketa,kad niko nije,oni cim neko hoce da proda igraca,odmah nase stavljaju kao novo pojacanje,et sad ako ode Raul bice info,Real zagrizao za Ibisevica ili Dzeku!
mnogo si pametan tariceTarik14 je napisao/la:Ma probaju oni da uvelicaju vrijednost nasih igraca, to je jasno svima!harry_90 je napisao/la:Zasto je samo ss.ba prenio vijest da je Juve zainteresovan za Misketa,kad niko nije,oni cim neko hoce da proda igraca,odmah nase stavljaju kao novo pojacanje,et sad ako ode Raul bice info,Real zagrizao za Ibisevica ili Dzeku!
KOSTNER: MISIMOVIĆ SE DIŽE
Jeli samo meni ovo smiješno

miske sigurno ima nekih problema van nogometa... lik je takav... on kad nema stolice ujutro on lose igra
Ma drug vecina je danasnjih clanaka po medijima presmjesno...Analic je napisao/la:KOSTNER: MISIMOVIĆ SE DIŽE
Ne mislim, on jednostavno igra pogresnu poziciju trenutno. Pa covjek je vise na svojoj polovici nego na protivnickoj. A valjda su i protivnici skuzili da ako njega zaustave, da nema ni trunka kreativnosti u Wolfsburgu. Trenutno sve zavisi od toga sta ce Dzeko napravit sam.felipe-s je napisao/la:miske sigurno ima nekih problema van nogometa... lik je takav... on kad nema stolice ujutro on lose igra
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jedino sto znam je da Miske ima muda da odbrusi trenerima
! Prvo je Ciri pa sad ovom u Wolfsburgu, a pricalo se ovdje kao da on to ne smije u Njemackoj. Boga mi Miske zajeban lik
.

Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Svidja mi se ovo kod Misimovica il mi se cini ili je proradila ambicioznost nasih igraca a ne ko do sad dobro mi je tu sam gdje sam itd itd Mislim da je pozitivno uticao ovaj sukob
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
bas tako, dobro je da on daje svoja misljenja, i nesuti samo kao ostali. Miske ima karaktera i zeli respekt..Miske je tip za Spanske lige, al nevjerujem da on zeli napustiti Njemacku...seha je napisao/la:Svidja mi se ovo kod Misimovica il mi se cini ili je proradila ambicioznost nasih igraca a ne ko do sad dobro mi je tu sam gdje sam itd itd Mislim da je pozitivno uticao ovaj sukob
BLUE NATION.
Realno gledajuci u repci pobjede nasih igraca su vecinom isle od njega.Golovi asistencije.seha je napisao/la:Svidja mi se ovo kod Misimovica il mi se cini ili je proradila ambicioznost nasih igraca a ne ko do sad dobro mi je tu sam gdje sam itd itd Mislim da je pozitivno uticao ovaj sukob
Wolfsburg bi u limburgu mjesecu osvojio titulu da Misketa nije bilo i to sa Magathom.
Ko imalo poznaje kakav je Felix zeznut zna o cemu pisem.
Miske je do bola sutljiv i miran ali ispod Mire sto djavola vire.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nikad ne bih rek'o da će dobiti pohvale za ovu bezrazložnu pobunu. Smiješan je! Na obje utakmice na kojima je zamijenjen se nije vidio i ima obraza da se ljuti i otežava čovjeku(treneru) posao bez ikakvog razloga. On kao ne smije biti zamijenjen ni na 5 minuta?! Đe si, Kaka?! Pa ni on se ne bi bunio ni najmanje zbog zamjene. Elem, gesta veoma nafuranog i bezobzirnog čovjeka. Treba na terenu da pokaže, ako trener griješi, a ne da igra k'o djevojčica i onda baca rukavice i plače novinarima što je zamijenjen na 5 minuta. Baš k'o da je u tih 5 minuta planirao da eksplodira 

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- NoName
- Kontakt:
Ma Misketu je, iz nekog razloga, teško pao odlazak onog Veha. Valjda zato što je kod njega mogao igrati bez hile ikakve a ovaj čovjek, Kostner, očito to ne dopušta. Jedini je Miske, koliko sam upratio, stao u Vehovu odbranu kada mu se tresla stolica, jedini je on žalio za njim i slično.
@Željovac, u pravu si što se tiče toga da je njegovo da igra a ne da on određuje kad šta i kako. I evo, čim je malo više pokazao, odmah se i vide rezultati. Ja mislim da je, dobrim dijelom, uz sve ostale probleme koje imaju kao ekipa, jedan od najvećih problema Wolfsburga zapravo loša forma Misimovića što donosi prevagu protivniku na sredini a samim tim i veći pritisak na odbranu.
@Željovac, u pravu si što se tiče toga da je njegovo da igra a ne da on određuje kad šta i kako. I evo, čim je malo više pokazao, odmah se i vide rezultati. Ja mislim da je, dobrim dijelom, uz sve ostale probleme koje imaju kao ekipa, jedan od najvećih problema Wolfsburga zapravo loša forma Misimovića što donosi prevagu protivniku na sredini a samim tim i veći pritisak na odbranu.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Njihovoj odbrani nije kriv Miske, oni su pritisak sami od sebe,2 gola su im zagarantovana po tekmi pa kako god. Prosle godine se to nije toliko primjecivalo jer su davali po 4-5 golova
Kurci se Miske pa kad ga stave na transfer listu i podje grijati klupu od pocetka , a u velikoj je formi pa ce se velikani otimati za njega...
Suti i poklopi se sa takvom igrom jos samo mozes u Wolfi igrat jer si ih zaduzio onim proslogodisnjim igrama inace nebi ni klupe vidio.
Suti i poklopi se sa takvom igrom jos samo mozes u Wolfi igrat jer si ih zaduzio onim proslogodisnjim igrama inace nebi ni klupe vidio.
- NoName
- Kontakt:
Kako bolan ovo. Nema se tu šta primjećivati ili ne primjećivati, matematika je univerzalna disciplina:Denizmare je napisao/la:Njihovoj odbrani nije kriv Miske, oni su pritisak sami od sebe,2 gola su im zagarantovana po tekmi pa kako god. Prosle godine se to nije toliko primjecivalo jer su davali po 4-5 golova
2008 / 2009: Primili 41 gol u 34 utakmice = 1,20 golova po utakmici
2009 / 2010: Primili 44 gola u 22 utakmice = 2,00 golova po utakmici
Znači, odbrana je prošle sezone, sa gotovo identičnim sastavom, primala puno manje golova. Nije, dakle, stvar u primjećivanju nego su stvarno puno lošiji ove godine. Sigurno da ima mnogo razloga za to ali je jedan od njih i Misimović, sasvim sigurno. Po meni, on nije ni na 50% od prošlogodišnjeg nivoa.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.