Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

D10S
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la D10S » 30 avg 2012, 16:21

ripper je napisao/la:Cuj zahvaljujuci greškama Higuaina :lol: :lol: a zapravo jedino on i prijetio u citavoj ekipi Reala, bježao odbrani Barce i pravio konstantno probleme...e svašta ce se procitati ovdje
Nisi ti gledao utakmicu jarane. Moze biti da grijesim, ali koliko sam ja brojao, Higuain je promasio CETIRI cista zicera.
mandraX je napisao/la:11 vs 10, pa kakva bi sramota bila da Real nije imao te nabrojane zicere? Očekivano jbg...mora i Valdes nešto odbraniti ipak...
Da je bilo 11vs11, do 30 minute bi vec bilo 3-0, jer da Adriano nije povukao Ronalda, ovaj ne bi promasio sam pred Valdesom.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Se7en
Kontakt:

Post Postao/la Se7en » 30 avg 2012, 16:22

ripper je napisao/la:Cuj zahvaljujuci greškama Higuaina :lol: :lol: a zapravo jedino on i prijetio u citavoj ekipi Reala, bježao odbrani Barce i pravio konstantno probleme...e svašta ce se procitati ovdje
Greskama u zavrsici 8-) a slazemo se sa tim napravio je odbranu Barce malo je reci smijesnom..
11 vs 10, pa kakva bi sramota bila da Real nije imao te nabrojane zicere?
Bijeli su imali vise zicera vise 11 vs 11 nego 11 vs 10 8-) Adriano da nije srusio Ronalda je to jos jedan zicer - gol.
Zadnja izmjena: Se7en, dana/u 30 avg 2012, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
❤ si baš. CMOKić

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 30 avg 2012, 16:22

Kakav kompleks moras biti da nakon poraza ekipe za koju navijas, koja je tu noc razorena od strane Real Madrida i Joze Mourinha, dodes pisat ovdje "koja je to ubleha od trenera" . :lol:
Ae u 3pm , i tamo prodaji zjale ;)

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 30 avg 2012, 16:23

Aha vidite promašaje Higuaina, a ne vidite da je jedini on ulijetao i prijetio Barci, uz Ronalda...ali Higuain najviše.
To ti je onaj fenomen zvani Vidimo samo sranja, nikako pozitivu.
Ako vam Higuain ne valja, de ga proslijedite Barci....nemamo ništa protiv :mrgreen:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 avg 2012, 16:25

D10S je napisao/la: Da je bilo 11vs11, do 30 minute bi vec bilo 3-0, jer da Adriano nije povukao Ronalda, ovaj ne bi promasio sam pred Valdesom.
Upravo ti je Higuain dokazao da svaki zicer ne mora da bude pretvoren u gol.

Se7en
Kontakt:

Post Postao/la Se7en » 30 avg 2012, 16:26

Aha vidite promašaje Higuaina, a ne vidite da je jedini on ulijetao i prijetio Barci, uz Ronalda...ali Higuain najviše.
Prijetio je i Khedira, Di Maria, Marcelo, Ozil, Xabi, Pepe.. pa cak i Modric 8-)
❤ si baš. CMOKić

madridist
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la madridist » 30 avg 2012, 16:26

5 zadnjih clasica Ronaldo je pokazivao superiornost realizacije dok je Leo dao gol iz penala i sinoc slobodnjaka thanks to Iker ,ne znam sta to govori o objektivnosti.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 30 avg 2012, 16:27

tyler durden je napisao/la:Kakav kompleks moras biti da nakon poraza ekipe za koju navijas, koja je tu noc razorena od strane Real Madrida i Joze Mourinha, dodes pisat ovdje "koja je to ubleha od trenera" . :lol:
Razorena :o :lol: :lol: e kud ga Montoya ne zabi na kraju da odnesemo trofej, samo radi toga mi je krivo...pa prvi bi ti pjenio na Jozu i njegov pic.kastu taktiku sa igracem više punih sat vremena na svom stadionu....sam bi ovo isto pisao siguran sam 101% ;) da se ne lažemo

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 30 avg 2012, 16:27

mandraX je napisao/la: Upravo ti je Higuain dokazao da svaki zicer ne mora da bude pretvoren u gol.
Ronaldo nije Higuain. Ronaldo bi Valdesa trznuo i pustio ga da se valja ko krme po travnjaku a on ga fino zabio. I zapravo, nijedan zicer Higuaina ne bi bio toliko jak kao ovaj Ronaldov oko koga nije bilo nikoga, kada je pretekao Adriana.

Jel' Real zasluzeno dobio? Jest. Jel Ronaldo zasjenio Messija? Jest! Sta mi ovdje raspravljamo?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Se7en
Kontakt:

Post Postao/la Se7en » 30 avg 2012, 16:30

ripper je napisao/la:
tyler durden je napisao/la:Kakav kompleks moras biti da nakon poraza ekipe za koju navijas, koja je tu noc razorena od strane Real Madrida i Joze Mourinha, dodes pisat ovdje "koja je to ubleha od trenera" . :lol:
Razorena :o :lol: :lol: e kud ga Montoya ne zabi na kraju da odnesemo trofej, samo radi toga mi je krivo...pa prvi bi ti pjenio na Jozu i njegov pic.kastu taktiku sa igracem više punih sat vremena na svom stadionu....sam bi ovo isto pisao siguran sam 101% ;) da se ne lažemo
Ko gubi ima pravo da se ljuti a bogami i da se pojede od muke :lol: kakva taktika, Higuain pogodio stativu, Khedirao imao solo prodor, Modricu skinuli sa linije.. bice prilike za busenje 8-)
Zadnja izmjena: Se7en, dana/u 30 avg 2012, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
❤ si baš. CMOKić

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 avg 2012, 16:31

D10S je napisao/la:
mandraX je napisao/la: Upravo ti je Higuain dokazao da svaki zicer ne mora da bude pretvoren u gol.
Ronaldo nije Higuain. Ronaldo bi Valdesa trznuo i pustio ga da se valja ko krme po travnjaku a on ga fino zabio. I zapravo, nijedan zicer Higuaina ne bi bio toliko jak kao ovaj Ronaldov oko koga nije bilo nikoga, kada je pretekao Adriana.
Šta bi bilo kad bi bilo.
D10S je napisao/la:Jel' Real zasluzeno dobio?
Da.
D10S je napisao/la:Jel Ronaldo zasjenio Messija?
Ni blizu.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 30 avg 2012, 16:33

mandraX je napisao/la: Ni blizu.
:lol: :lol: :lol:
Ne, necu vise. Vise volim da si sretan time nego te ubjedjivati u suprotno.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 30 avg 2012, 16:33

Seven

Ma ne jedem uopšte se radi poraza i ovog nevažnog trofeja, vec bi volio vidjeti šta bi vi forumaši ovdje pisali o Jozi i njegovoj "genijalnoj" taktici, da ga ja Montoya zabio na kraju ili Pedro prije toga, nebitno...kako bi sami sebi opravdali gubitak ovog nebitnog trofeja na svom stadionu i sa igracem više....baš bi volio to vidjeti ;) ali eto ne dade se :mrgreen:

Sam Jozo je rekao za važnost ovog trofeja još prije meca: Gdje treba potpisati da se odreknem istog, za Titulu na kraju...toliko o superkupu

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 avg 2012, 16:35

Sinoć je Messi došao do 15 gola ako se ne varam, Real mu nekako leži. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 avg 2012, 17:01

D10S je napisao/la:
mandraX je napisao/la: Ni blizu.
:lol: :lol: :lol:
Ne, necu vise. Vise volim da si sretan time nego te ubjedjivati u suprotno.
Bujrum, dokaži ako misliš da si upravu?

Messi gurnuo Albu 1 na 1 sa Ikerom, Tella isto tako (ili je ono neko drugi bio), dao fantastičan gol, imao par dobrih prilika, naravno trebamo uzeti u obzir da su redovno 2-3 igrača bila uz njega čim primi loptu, te da je pretrpio par dobrih prekršaja, Ramos, Pepe, Khedira...
Ronaldo dao gol, imao nekih pokušaja također, sad ne znam tačno od onih "zicera" Higuaina, dal' ga je on ijednom izbacio u taj zicer, stvarno se ne sjećam, na njemu je crveni napravljen...

I tebi ovo uništavanje Messija? Hajd pogledaj još jednom utakmicu živ bio...

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 30 avg 2012, 17:04

Messi je sinoc odigrao solidnu utakmicu, dao je sjajan gol i napravio dvije stopostotne sanse.To je za Messia prosjek, sto dovoljno govori kako vanzemaljac inace igra.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

Se7en
Kontakt:

Post Postao/la Se7en » 30 avg 2012, 17:06

ripper je napisao/la:Seven

Ma ne jedem uopšte se radi poraza i ovog nevažnog trofeja, vec bi volio vidjeti šta bi vi forumaši ovdje pisali o Jozi i njegovoj "genijalnoj" taktici, da ga ja Montoya zabio na kraju ili Pedro prije toga, nebitno...kako bi sami sebi opravdali gubitak ovog nebitnog trofeja na svom stadionu i sa igracem više....baš bi volio to vidjeti ;) ali eto ne dade se :mrgreen:

Sam Jozo je rekao za važnost ovog trofeja još prije meca: Gdje treba potpisati da se odreknem istog, za Titulu na kraju...toliko o superkupu
Sta ce forumasi pisati o Jozi :lol: Jozu bas boli.. ali Jozo je postavio taktiku tj. bacio kost od 1min ovom Titu.
Zadnja izmjena: Se7en, dana/u 30 avg 2012, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
❤ si baš. CMOKić

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 30 avg 2012, 17:06

Ok barca je bolja bila sinoc s 10 igraca, messi bolji od CR-a, iker napravio veliku gresku, ozil se nije vidio, higuain truba, modric vec sad pokazao da je promasen transfer... Eto barcini simpatizeri, priznajemo sve ako ce vam lakse biti, tjesite se time a titula super kupa stoji u vitrinama Bernabeu stadiona ;)
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 30 avg 2012, 17:09

mandraX je napisao/la: Bujrum, dokaži ako misliš da si upravu?
Messi gurnuo Albu 1 na 1 sa Ikerom, Tella isto tako (ili je ono neko drugi bio), dao fantastičan gol, imao par dobrih prilika, naravno trebamo uzeti u obzir da su redovno 2-3 igrača bila uz njega čim primi loptu, te da je pretrpio par dobrih prekršaja, Ramos, Pepe, Khedira...
Ronaldo dao gol, imao nekih pokušaja također, sad ne znam tačno od onih "zicera" Higuaina, dal' ga je on ijednom izbacio u taj zicer, stvarno se ne sjećam, na njemu je crveni napravljen...
I tebi ovo uništavanje Messija? Hajd pogledaj još jednom utakmicu živ bio...
Ko je rekao unistavanje? Ja sam rekao da je bio bolji. A ti ako se nisi spreman sloziti sa mnom kao i svim ostalim medijima koji su Ronaldu dali vecu ocjenu nego Messiju onda se mozes komotno pokopati.

Ronaldo? Dao gol. Izborio crveni karton, takticki odigrao sjajno, pretrcao barem 2 kilometra vise od Messija, borio se, vrsio konstantno presing na Barcinu zadnju liniju, poslao dva fenomenalna pasa Higuainu. Zapravo je samo tim crvenim kartonom koji je izborio donio titulu Realu, nakon toga je mogao i izaci. Bio bolji svakako.

I da. Imamo slicne avatare :mrgreen:

Se7en
Kontakt:

Post Postao/la Se7en » 30 avg 2012, 17:11

Juvelandia je napisao/la:Messi je sinoc odigrao solidnu utakmicu, dao je sjajan gol i napravio dvije stopostotne sanse.To je za Messia prosjek, sto dovoljno govori kako vanzemaljac inace igra.
Pa nije u zadnja 4 klasika i corava koka zrno ubode bar sa penala kad nije protiv Celzija u 2 tekme :mrgreen:
Vanzemaljac, bas mu dobro stoji taj nik kad ga pogledas :lol:
❤ si baš. CMOKić

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.