Galata nudila masne pare za njega
ma levat

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Marjanović neće biti prevaga protiv pola timova u ABA ligi a da bude protiv Partizana?merdanovic je napisao/la: Gledao sam 2-3 utakmice Chalona i nisam ga zapamtio.Pretpostavljam da nece ni on pomoci da se mogu nositi sa Partizanom ali dobro.Jedina prevaga može biti Marjanovic.Opet kažem vrijeme ce pokazati.
Ja Marjanovica jako cijenim kao centra a što se tiče američkih igrača tu se uvijek može promasiti.Po meni Marjanović je pravi pogodak i vjerovatno ce biti najbolji centar u ABA ligi naredne sezone.braoolyo je napisao/la:Marjanović neće biti prevaga protiv pola timova u ABA ligi a da bude protiv Partizana?merdanovic je napisao/la: Gledao sam 2-3 utakmice Chalona i nisam ga zapamtio.Pretpostavljam da nece ni on pomoci da se mogu nositi sa Partizanom ali dobro.Jedina prevaga može biti Marjanovic.Opet kažem vrijeme ce pokazati.
Elton Braun je doveden iz najlosijeg tima Turske lige tada, skupio je te skokove ni on ne zna kako, Partizan se zainteresovao a Cova nasjeo i dao mu vece pare i doveo ga.DANTES je napisao/la:@retro samo ću reći Elton Braun...
šta slabiji?lumani je napisao/la:kakvi bolan strucnjaciuzmi eurokupove i procjeni..partizan je ves sada slabiji.
merdanovic je napisao/la:Ma ovaj @neno i @lumani 2 idola.Vjerovatno da neigra ni jedan srpski tim ABA ligu ona bi bila jaca od Francuske.Nažalost,po njihovim procijenama(a potcjenjuju sve iz RS i Srbije) sa Partizanom i Zvezdom ova je liga dosta slabija.Kakvi likovi nevjerovatno
DANTES je napisao/la:šta slabiji?lumani je napisao/la:kakvi bolan strucnjaciuzmi eurokupove i procjeni..partizan je ves sada slabiji.
Bili ste do ove godine,dosta je i biloDANTES je napisao/la:@lumani tako je manje-više svake godine... jbg nismo miljenici vlasti, ko neki privatni klubovi....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.