GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

napolitanke
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la napolitanke » 08 apr 2011, 17:16

Sutra Dinamo-Lokomotiva mislim da će biti jedno 2-0 Sammir će oba gola dati 8-) :D

Sammir nekako zvući samouvjereno :D

Sammir: Koji je to Bilićev igrač bolji od mene?

Jorge Sammir Cruz Campos (24) ili samo Sammir za novi Max, koji je od danas na kioscima, rekao je sve što ga tišti mjesecima.

- Htio sam i još hoću igrati za Hrvatsku, ali izbornik je rekao da mu ne trebam. Kaže da ima bolje igrače od mene. Nema, bolji sam od svih Bilićevih fantazista.

Najbolji Dinamov igrač, koji je u četiri godine postao pravi Zagrepčanin i odlično govori hrvatski, otkrio je i da se približio trenutak odlaska iz Maksimira.

- Htio bih otići na ljeto u jaču europsku ligu. Idealna bi mi bila Španjolska, Valencia... A Dinamu želim da uđe u Ligu prvaka. Cijelu Sammirovu životnu priču, od odrastanja u Brazilu, oca koji ga je napustio kad je bio dijete, a Sammir ga sad uzdržava, o njegovoj trudnoj Yasmine, odnosu s Mamićem, noćnim izlascima...

Izbornika Bilića sjetio se i albanski izbornik Josip Kuže koji se uz pomoć supruge i obitelji uspješno oporavio od moždanog udara. Kuže u velikom intervjuu za Max kaže:

- Kad sam razgovarao s Bilićem, začudilo me što on nimalo pažnje ne polaže na ideju i plan igre. Zato nam se i dogodila Gruzija.

Veliku životnu ispovijest, nakon godina šutnje, odlučio je dati omiljeni vatreni Alen Bokšić. Prvi put otkrio je tajne iz vatrene svlačionice:

- Znam da je Ćiro dobio naređenje da me ne smije stavljati u sastav. Vidio sam kako mu je to teško, jer ipak sam bio među najboljim napadačima svijeta, pa sam mu olakšao situaciju. Glumio sam ozljede, prehlade...

Bokšić se izolirao od nogometa, no prati aktualnu situaciju. Rekao je za Max:

- Boban i Šuker su bili vrhunski igrači, ali po čemu bi oni to morali biti predsjednici HNS-a. Čime su to pokazali?!

Sve to, uz bogati prikaz spektakularnog obračuna Reala i Barcelone, tko su njihovi najslavniji i najbogatiji navijači na svijetu. specijal o Formuli 1 o kojoj piše najveći hrvatski analitičar Mladen Jergović, životnu dramu Ronalda, jednog od najvećih svih vremena, te priču o legendarnom “Ne sam, Safete” Sušiću, pronaći ćete u novom broju sportskog tjednika Max. uz obilje najuzbudljivijeg sadržaja: sportske misice, kvizove, poker, ekstremne sportove, zabavu... Pronaći ćete maxxximum sporta i zabave!

2.lauf
Kontakt:

Post Postao/la 2.lauf » 08 apr 2011, 21:54

jacky09 je napisao/la:
marconato je napisao/la:Fina statistika, ali to je bilo u ex yugi sa nauporedivo boljim kvalitetom fudbala! Danas (u poslednjih par god.) Zvezda ima vecu prosjecnu posjetu od Partizana, Dinama i Hajduka zajedno... ;)
Ovo je samo pokazatelj koliku Dinamo ima bazu navijača i simpatizera. Kada se stanje oko kluba popravi i pojedinci napuste svoje fotelje opet će biti ljudi na stadionu. Naravno ovako nešto teško da će biti.. 40 000 prosjek kod kuće na proljeće. :)
Nije to nikakav pokazatelj,jer su se otada okolnosti jako promijenile...TAda nije bilo interneta i široke ponude nog.utakmica na tv-programima,bila je jaka liga na tržištu od preko 25 miljuna ljudi,dinamo je te sezone(82) igrao jako dobro,bio stalno prvi i na kraju osvojio naslov prvaka nakon 24 godine(1958) i naravno da su te brojke lako raumljive i shvatljive...
Pogledaj recimo sezonu 87/88,dinamo 4.na kraju,i vidjet ćeš da je već tu posječenost znatno bila manja...Pogledaj na sredini ovaj izvještaj iz tempa za sezonu 87/88...
http://www.hrsport.net/SportnetKlub/Tem ... 96&page=36
Što imaš danas?Imaš ligu u kojoj je dinamo već 6.sezonu dominantan,u kojoj nema neizvjesnosti,uzbuđenja jer je prevlika razlika u kvaliteti...Stadion je katastrofa,uvjeti užasni i bojim se da je ovo realna slika,koja se neće promijeniti ni kada mamić jednom ode...I pod uvjetom da se nastavi dominacija i da dinamo padne na razinu hadjuka...
Jedino rješenje je liga 10 i novi stadion od 25 tisuća ljudi i da vidiš koliko bi ljudi dolazilo-s mamićem ili bez njega...On nije aposlutno nikakav faktor,izuzev za" 2000 bbb-a "i nešto malo simpatizera,,,Ostale puca ****...
Uostalom,dobar članak na tu temu imaš u današnjim sportskim...
http://sportske.jutarnji.hr/pogodite-st ... mo/937283/
Kad je u pitanju Dinamo, onda se ne može govoriti o slaboj kvaliteti nogometa, već obratno, o dominantnoj kvaliteti u odnosu na ostale. Modri su žrtve svoje superiornosti. Njihove utakmice nikoga ne zanimaju jer su rezultati uglavnom izvjesni, Dinamo pobjeđuje, suparnici se uglavnom brane, nekoliko puta prijeđu centar, a još manje puta opale po golu. Nema adrenalina, nema naboja, a bez toga je sportski događaj apsolutno nezanimljiv. Dinamo osvaja prvenstva i Kupove u nadmetanju s neravnopravnima, s velikom bodovnom razlikom, koga takva priča može zanimati? Sportski događaj bez neizvjesnosti jest nezanimljiv, za gledatelje čisto gubljenje vremena.
;)

2.lauf
Kontakt:

Post Postao/la 2.lauf » 08 apr 2011, 22:30

I još jedna stvar...čitajući te baš se vidi da si produkt te mitomanije na kojoj si odrastao kao navijač dinama u pogledu posječenosti dinamovih tekmi u bivšoj jugi i slično...stvar je u tome da se ljudi bave iskrivljavanjem činjenica i istine i šire klincima šprehu kako je dinamo nekad bio ljubimac naroda, masa. Stvara se veći mit o posjeti za vrijeme ex-juge neg kaj srbi imaju oko kosova.

Činjenica je da je samo jedne godine bila euforija oko dinama.
Činjenica je da je jugo liga imala veću posjetu/gledanost neg HNL.

A okrivljavat Mamića za to je vrhunac idiotizma, već osim njega postoji bezbroj faktora.

Ali ne, lakše je klincima puniti glavu kako se za dinamo nekad tražila karta više dok nije mamić došao i sve to razjebao. i kad krene socios model, i posjeta poraste tekmu dve, i nakon toga se vrati u tužnu realnost. kaj onda. ko će onda biti kriv? pero, janko ili štef.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 09 apr 2011, 21:04

Dinamo - Lokomotiva 1:0 Sylvestr 66

Mislio sam da ovu utakmicu nećemo pobijediti jer nam je Lokomotiva sestrinska ekipa, nismo odigrali ništa posebno ali pobjednički niz se nastavlja kao i još jedan fenomen. Odkad je Vaha trener u Dinamo, u prvenstvu smo primili samo 3 gola
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 10 apr 2011, 16:20

Ted Mosby je napisao/la:Dinamo - Lokomotiva 1:0 Sylvestr 66

Mislio sam da ovu utakmicu nećemo pobijediti jer nam je Lokomotiva sestrinska ekipa, nismo odigrali ništa posebno ali pobjednički niz se nastavlja kao i još jedan fenomen. Odkad je Vaha trener u Dinamo, u prvenstvu smo primili samo 3 gola
vaha je puno unaprijedio dinamo to je cinjenica,pogledaj samo situasciju kad je doso,od utakmice sa gyorom
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 10 apr 2011, 17:47

Živcira me izrazita neefikasnost. A kad se zabije više golova, obično su penali uključeni. Ovo proljeće u ligi, u šest utakmica, gol razlika 6-0. Redom, 1-0, 0-0, 1-0, 2-0, 1-0, 1-0.
Hayley <3

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 12 apr 2011, 19:53

molim admina da ime teme promjene u GNK DINAMO-Građanski Nogometni Klub Dinamo Zagreb
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 apr 2011, 21:03

Rosas7 je napisao/la:molim admina da ime teme promjene u GNK DINAMO-Građanski Nogometni Klub Dinamo Zagreb
Jel to menja nesto sustinski? ;)

Za @2.laufa i ostale:

Zvezda i Hajduk su bili narodni klubovi koji su punili stadione i predstavljali esenciju exYu fudbala.
Partizan je bio rezimski klub u pocetku,a kasnije je smatran alternativom u Srbiji, a nikako mainstreamom (od 70ih).
A Dinamo je bio najmanji klub velike cetvorke i to ubedljivo najmanji.
Trziste Jugoslavije nikada nije blio vece od 22 miliona ljudi.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 13 apr 2011, 00:10

Nemoj, ADMINE, bogati mijenjati ime teme.

Jer ovaj, trenutni Dinamo ima najmanje veze sa pridjevom građanski. Sve je, samo ne građanski. I može Mamić sve raditi, ali dok je on (i ostali skupštinari tu), klub ne može biti poistovjećen s tim nazivom. Sramota.

P.S. Nabijem hrvatsko zakonodavstvo i vođe države, posebno dijela vezanog za korupciju, kriminal, i sudstvo, na kuratz.
Hayley <3

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 13 apr 2011, 00:24

Zar se stvarno ne može stati u kraj tom čovjeku ? Ne mogu da vjerujem šta je sve u stanju uraditi. :shock: :shock: :shock:
Who dares, wins !

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 13 apr 2011, 02:15

slika

slika
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

napolitanke
Kontakt:

Post Postao/la napolitanke » 13 apr 2011, 12:35

Mamić poručio kupcima: Kramarić ne samo da ne može ići u Zvezdu, nego ne može ići nigdje!

U životu nisam pričao niti s Prosinečkim, niti sa Zahovičem, ali moram reći da znam da su i neki Magathovi ljudi bili u Dinamu i raspitivali se za Andreja, kaže tata Kramarić.

Osvanula je vijest po kojoj navodno Robert Prosinečki u Crvenu zvezdu želi dovesti talentiranog Dinamovog napadača Andreja Kramarića. U ponedjeljak su otac i sin Kramarić bili u maksimirskom klubu i razgovarali sa Zdravkom Mamićem, koji im je poručio da Dinamo računa na mladog napadača.

Nakon te vijesti o zanimanju trenera Crvene zvezde, razgovarali smo sa sportskim direktorom Dinama Zoranom Mamićem koji je kazao:

- O zainteresiranosti Crvene zvezde za Andreja Kramarića ne znamo apsolutno ništa. Međutim, Andrej je igrač pod ugovorom s Dinamom, ne samo da ne može otići u Crvenu zvezdu, nego ne može niti u bilo koji drugi klub!

Sportski direktor je dakle bio i više nego jasan na tu temu, ono što je iz Dinama izašlo u ponedjeljak, kada je stariji brat Matmić na sastanku jasno poručio ocu i sinu Kramariću da napadač ostaje u klubu, jučer je dodatno osnažio i čovjek zadužen za struku Zoran Mamić. Priča je zazvučala zgodno, ali od toga ništa, Kramarić ostaje u Dinamu na njega se računa i vjeruje da će uskoro biti sve bolji i bolji, te dobivati sve više prilika.

Vijest da Robert Prosinečki želi dovesti Andreja Kramarića u Crvenu zvezdu zatekla je i oca 'plave devetke’ Josipa. Nije da mu nije godilo, ali...

- Nikad u životu nisam pričao niti s Prosinečkim, niti sa Zahovičem, koji navodno želi dovesti Andreja u Maribor. Znam, doduše, da je Prosinečki zainteresiran, da cijeni Andreja, ali nemam pojma je li itko iz Zvezde kontaktirao Dinamo, mene i njega nije nitko. Štoviše, moram reći da znam da su i neki ljudi Felixa Magatha bili u Dinamu, raspitivali se za Andreja - kaže tata Kramarić.

No, čak da u Dinamo i stigne ponuda, da je Kramarić i prihvati, teško da bi takvo što prihvatili Zvezdini navijači. Nisu htjeli niti Fabijana Komljenovića za Robijeva Prosinečkog, jer nema 'njihove krvi’, kako bi tek reagirali na centarfora?!

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 13 apr 2011, 22:55

badblueboylivno je napisao/la:
Jer ovaj, trenutni Dinamo ima najmanje veze sa pridjevom građanski. Sve je, samo ne građanski. I može Mamić sve raditi, ali dok je on (i ostali skupštinari tu), klub ne može biti poistovjećen s tim nazivom. Sramota.
Koga briga tko vodi klub ako nije ubojica ili kriminalac. Bitno da se osvajaju titule, da se igra u EL ako bude srece mozda ove sezone LP. Mamic je covjek koji za sada uspjesno vodi klub, normalno doci ce i njegov kraj ali za sada dobro gura i nema potrebe da odlazi

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 13 apr 2011, 23:14

Nema se potrebe odgovarati.

Usput... da, Mamić nije kriminalac. :!:
Hayley <3

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 13 apr 2011, 23:35

Da je kriminalac bio bi valjda u zatvoru, ionako ga svi imaju na piku, a niko mu nista ne moze prisiti osim da je seljacina

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 14 apr 2011, 11:25

MaGiCa je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:molim admina da ime teme promjene u GNK DINAMO-Građanski Nogometni Klub Dinamo Zagreb
Jel to menja nesto sustinski? ;)

Za @2.laufa i ostale:

Zvezda i Hajduk su bili narodni klubovi koji su punili stadione i predstavljali esenciju exYu fudbala.
Partizan je bio rezimski klub u pocetku,a kasnije je smatran alternativom u Srbiji, a nikako mainstreamom (od 70ih).
A Dinamo je bio najmanji klub velike cetvorke i to ubedljivo najmanji.
Trziste Jugoslavije nikada nije blio vece od 22 miliona ljudi.
Pa mijenja, smijesnije je s obzirom tko ga vodi i kako. :lol:
...Život za Široki...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 14 apr 2011, 12:21

Insect_terminator je napisao/la:Da je kriminalac bio bi valjda u zatvoru, ionako ga svi imaju na piku, a niko mu nista ne moze prisiti osim da je seljacina
Idi u vrtić ili se idi igrati u pijesak, sa ostalom dječicom.
Hayley <3

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 14 apr 2011, 14:29

Ako nemas sto napisat onda nemoj pisat ovako samo iritiras ;)

iggy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la iggy_tm87 » 14 apr 2011, 14:55

Nisam upucen oko situacije u Dinamu, no volio bi da mi neko upucen kaze u cemu je ustvari problem. Dinamo je, koliko ja znam, najskuplja ekipa trenutno na prostoru EX-YU (mislim i najplacenija ali nisam siguran). Takodjer, par godina unazad titula sampiona Hrvatske vam nije upitna, a nisu vam strane ni grupne faze , sto EL, sto kup UEFA dok se tako zvao. Kada bi mi u Zelji imali nekog svog "Mamica" u vidu Osima, Mese, neke od nasih legendi, ja se ne bi ljutio, a legende spominjem jer ne volim privatizaciju kluba (Dinamo koliko znam NIJE privatizovan). S moje tacke gledista, dakle, (laicke tacke, neupucen sam oko Dinama), BBB protestuje iako ima titulu, cesto i kup, grupna faza EL kako sam rekao, nije strana, sta je u pitanju ?

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.