Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Jel samo ja imam problem sa live streamom ?
- samo_lijevo
- Kontakt:
Joj kakve mi probleme imamo na lijevom beku.Braco mila.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- legenda reala
- Kontakt:
Šteka, ton ne radi bar kod meneshaman7 je napisao/la:Jel samo ja imam problem sa live streamom ?

Joj koji je kloc ovaj Kasumović, ja gledo visok, igra u Njemačkoj, očekivo da bude otkrovljenje u našoj ekipi

Al kako sudije dana sdobro sude, pa ni jedna odbrana iz prostora kad prođe ruka se nije svirala kao sedmerac, dok sinoć svako gaženje 6 metara je svirano kao penal

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sudija nije ništa svirao. Malinović je ošutao i u trenutku dok je lopta išla prema golu semafor je svirao kraj. U rukometu je pravilo da lopta mora prije kraja ući u gol da bi isti bio priznat. Dakle, gola nije bilo jer je prije ulaska lopte u mrežu semafor svirao kraj.
Zadnja izmjena: Desmond, dana/u 23 jul 2013, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
bem ti Švabu...ali ja stalno vrtim film od sinoć, baše me interesuje koliko je Egipat lopti izgubio, pa oni da su napravili pola grešaka kao mi, mi bi njih uzeli 5 razlike
Undici stelle - ACM 1899
- legenda reala
- Kontakt:
Pa ja sam se pitao jesu imali ijednu tehničku grešku sinoćbaltazar1 je napisao/la:bem ti Švabu...ali ja stalno vrtim film od sinoć, baše me interesuje koliko je Egipat lopti izgubio, pa oni da su napravili pola grešaka kao mi, mi bi njih uzeli 5 razlike

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Desmonde, haj molim te pogledaj video sto sam postavio, vidjeces da je sudija svirao pasivnu igru u letu lopte!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Malinovic nije ni izbacio loptu on je svirao pasivno.Sirena se cula poslije zvizduka,ne mogu reci je li lopta usla,prije da nije.Batko je napisao/la:Desmonde, haj molim te pogledaj video sto sam postavio, vidjeces da je sudija svirao pasivnu igru u letu lopte!
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 23 jul 2013, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
zaista nevjerovatno, onako brza i luda, da ne kažem divlja igra i opet skoro pa bez greške
i nama se potrefila jedna takva, tačnije pola utakmice, protiv Mađarske drugo poluvrijeme
i nama se potrefila jedna takva, tačnije pola utakmice, protiv Mađarske drugo poluvrijeme
Undici stelle - ACM 1899
Ruku na srce, sudija je nanijetio pasivno svirati prije šuta na gol. Pratite suca. Ali to ne umanjuje činjenicu da debil svira pasivno 2 sekunde do kraja.
Pogledaj video, evo budi realan. Da li bi ti uzeo loptu zbog pasivne igre zadnju sekundu utakmice? Nakon deveterca, išao je jedan pas do Malinovića , čim je zategao da opali, sviran je pasivan napad. Ne razumijem to nikako. Još domaći teren, to se bola pusti i ako je sekundu nakon isteka vremena. To je domaćinski teren, pokradeni smo.Desmond je napisao/la:Sudija nije ništa svirao. Malinović je ošutao i u trenutku dok je lopta išla prema golu semafor je svirao kraj. U rukometu je pravilo da lopta mora prije kraja ući u gol da bi isti bio priznat. Dakle, gola nije bilo jer je prije ulaska lopte u mrežu semafor svirao kraj.
Raspitajte se malo o pravilima rukometa, nekim cakama suđenja i tako. 7 godina sam u rukometu, znam dosta toga iako sam mlad.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ma pusti ga i da nema tona neka pogleda sudiju u polju i vidi njegovu gestikulaciju.Cuj nije nista svirao a pokazuje suprotan pravac od naseg napada.shaman7 je napisao/la:Pogledaj video, evo budi realan. Da li bi ti uzeo loptu zbog pasivne igre zadnju sekundu utakmice? Nakon deveterca, išao je jedan pas do Malinovića , čim je zategao da opali, sviran je pasivan napad. Ne razumijem to nikako. Još domaći teren, to se bola pusti i ako je sekundu nakon isteka vremena. To je domaćinski teren, pokradeni smo.Desmond je napisao/la:Sudija nije ništa svirao. Malinović je ošutao i u trenutku dok je lopta išla prema golu semafor je svirao kraj. U rukometu je pravilo da lopta mora prije kraja ući u gol da bi isti bio priznat. Dakle, gola nije bilo jer je prije ulaska lopte u mrežu semafor svirao kraj.
Raspitajte se malo o pravilima rukometa, nekim cakama suđenja i tako. 7 godina sam u rukometu, znam dosta toga iako sam mlad.
da smo mi odigrali sa upola manje grešaka, ni sudija ni Bog dragi njima ne bi pomogao, ali eto
joj kako ovi sude protiv Švaba, mala greška i ode lopta, oni sinoć su kad se realno pogleda bili katastrofalni...da ne govorimo kako se u rukometu redovno gura domaćina, čak i ne velikim seniorskim smotrama...
Serdareviću, zlato materino
joj kako ovi sude protiv Švaba, mala greška i ode lopta, oni sinoć su kad se realno pogleda bili katastrofalni...da ne govorimo kako se u rukometu redovno gura domaćina, čak i ne velikim seniorskim smotrama...
Serdareviću, zlato materino
Undici stelle - ACM 1899
Hoćete li nešto iskreno? Da nas je kojim slučajem Brazil zapao ili bilo koja druga reprezentacija, da je bila ista situacija i iste sudije, prošla bi BiH dalje. Šta mislite kakvo su sada Litvanci unaprijeđenje dobili "sasvim slučajno" od IHF-a ? Ne bi me čudilo da iduće seniorsko prvenstvo odsude kakvo finale i slično .
To je moje mišljenje, a ima i toga da smo mi bolje odigrali ne bi došlo do ovoga. Ali moji lijepi Litvanci, utakmica traje 60 minuta, onda je odsudite tako a nemojte je završiti 2 sekunde prije.
To je moje mišljenje, a ima i toga da smo mi bolje odigrali ne bi došlo do ovoga. Ali moji lijepi Litvanci, utakmica traje 60 minuta, onda je odsudite tako a nemojte je završiti 2 sekunde prije.
- samo_lijevo
- Kontakt:
EDIT u pm.
Ovo je pitanje za one koji se razumiju u rukomet:Da li lopta prije kraja utakmice mora uci u gol ili je samo to da je igrac ispusti iz ruke prije kraja tekme kao u kosarci ?
- skyisthelimit
EdoBa je napisao/la:Ovo je pitanje za one koji se razumiju u rukomet:Da li lopta prije kraja utakmice mora uci u gol ili je samo to da je igrac ispusti iz ruke prije kraja tekme kao u kosarci ?
Pravilo tumaci sudija i kriminalni iehf u zavisnosti od situacije do situacije..
15.10 - 15.06 ...
mora uci u gol.EdoBa je napisao/la:Ovo je pitanje za one koji se razumiju u rukomet:Da li lopta prije kraja utakmice mora uci u gol ili je samo to da je igrac ispusti iz ruke prije kraja tekme kao u kosarci ?
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
- el-fighter
- Kontakt:
Momcima se nema sta prigovoriti. Svi su dali svoj maksimum, ali je falilo samo malo srece i malo vise koncentracije. Kada smo u 2 napada zaredom pogodili precku i stativu, odustao sam od gledanja tekme, jer zavrsnica nikako nije mogla biti dobra.
Nije vazno to sto nismo prosli dalje ili uzeli medalju, nije vazno to sto su nas sudci (mozda) pokrali, vazno je da smo pokazali da rukomet u BiH ima buducnost i ovi momci jednostavno moraju ciniti okosnicu reprezentacije u buducnosti.
Nije vazno to sto nismo prosli dalje ili uzeli medalju, nije vazno to sto su nas sudci (mozda) pokrali, vazno je da smo pokazali da rukomet u BiH ima buducnost i ovi momci jednostavno moraju ciniti okosnicu reprezentacije u buducnosti.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.