Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

master44
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la master44 » 02 nov 2012, 11:44

kralj_je_mrtav je napisao/la:
lifebook je napisao/la:To ti govori u svoje ime da im treba okrenuti ledja. Što ne okreneš ledja fudbalskoj rep,i oni se nisu nikad plasirali na veliko takmicenje. Mani ba šuplje priče,kao da si iz B. Luke,pa da ti je da pobijedi Srbija.Svi u skenderiju i pobijedit Srbiju,još ništa nije izg,i mislim da trenutno imamo najjaču grupu.
Ma pusti ba ove strucnjake koji kazu da smo imali malo dana za okupljanje. Oni bi nesto rusili, zabranjivali, a na rukometnoj tekmi, bilo kojoj, zadnji put bili prije osam godina. Svi smo razocarani, pali smo u Austriji ko pizdurine najvece, ali sta sad, padali smo mi i od duplo slabijih. U nedjelju na tekmu, malo se nervirati, malo uzivati, malo navijati. Pred nama je Svjetsko prvenstvo i to u nasoj zemlji, cuj u nasoj zemlji, iz te generacije probati izvuci nesto kvalitetno, Smajlagica dovesti za selektora, dati mu cetiri pet godina i nek stvara. Nije svijet propao sto smo izgubili.
Evo da odgovorim dvojici velikih strucnjaka i da ih pritom zamolim da jos jednom procitaju moj prethodni komentar :
Sto bih okretao ledja fudbalskoj reprezentaciji, timu koji nam je u zadnje vrijeme donio toliko srece, radosti, osjecanja ponosa a sve je doslo poslije cega ? Evo da ti odgovorim, poslije uefine suspenzije kada su ljudi odlucili da prekinu dotadasnje blamiranje i pokrenu sve ispocetka po pravilima sto je ocigledno potrebno i u rukometu. Pobijediti Srbiju, mozemo mi nju pobijediti ali nista nece biti bolje jer sam i to napisao da nam uvijek oci zamazu nekom pobjedom. Ocigledno ti ovu utakmicu gledas s neke nacionalne strane pa je bitno da se pobjedi Srbija znamo zbog cega kao da ce to nesto promijeniti, bilo koja reprezentacija da je protivnik u nedelju moje misljenje se nece promijeniti. Drugi pise pred nama je svjetsko prvenstvo, jeste ali za djecu do 21 godine pa probati izvuci nesto kvalitetno, pa opet cekati 4 - 5 godina da stvara pa tako opet u zacarani krug. Ocigledno si se pronasao u mom komentaru o onim sto govore da ce biti bolje i gledas 5 godina unaprijed umjesto da trazis rjesenje u sadasnjosti. Po cemu je CG bolja od nas, jel to ima bolje uslove rada, vece strucnjake, talente, daj konkretne argumente da ih primijenimo i na nasu reprezentaciju ili je sve do srece i cekanja da bude bolje. Sto se mene tice bio sam na rukometnim utakmicama od Danske pa nadalje ali dodje kraj strpljenju.

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 02 nov 2012, 11:54

pinoglavi je napisao/la:
To je kao da Osim pokusa dovesti Vahu u BiH,ne mozes parama, ali mozes ako ima duse da pomogne Bosni.
duša ili pare?? vidimo šta je kod Vahe prevagnulo, zašto bi Serdarušić bio drukčiji? Smajlagić je prava opcija, samo ne znam da li bi prihvatio s obzirom na način na koji je otjeran iz Bosne

Bijeljinacity
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljinacity » 02 nov 2012, 12:08

Podrska iz Republike Srpske stize za reprezentaciju Srbije u nedelju u Skenderiji!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 02 nov 2012, 12:10

Bijeljinacity je napisao/la:Podrska iz Republike Srpske stize za reprezentaciju Srbije u nedelju u Skenderiji!
Super za vas ima ce i nasi ogromnu ovdje podrsku prvi ja idem. :D
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Bijeljinacity
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljinacity » 02 nov 2012, 12:15

DevilS je napisao/la:
Bijeljinacity je napisao/la:Podrska iz Republike Srpske stize za reprezentaciju Srbije u nedelju u Skenderiji!
Super za vas ima ce i nasi ogromnu ovdje podrsku prvi ja idem. :D
Dobro je pratiti sportske dogadjaje pa nadam se da ces doci i u Nis iduce godine da ispratis jos jedan rukometni dogadjaj.Mada poslije ovakve blamaze protiv Austrije ta utakmica nece ni imati takmicarski znacaj za bih.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 02 nov 2012, 12:19

Jasta bas cu doci pa da malo batina dobijem/mo..., sladak si mi pravo nema sta. :lol:
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 nov 2012, 12:48

Al bio volio znat koliko si ti skole zavrsio :/
Nad tobom sunce najljepše sja

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 02 nov 2012, 18:43

master44 je napisao/la:
kralj_je_mrtav je napisao/la:
lifebook je napisao/la:To ti govori u svoje ime da im treba okrenuti ledja. Što ne okreneš ledja fudbalskoj rep,i oni se nisu nikad plasirali na veliko takmicenje. Mani ba šuplje priče,kao da si iz B. Luke,pa da ti je da pobijedi Srbija.Svi u skenderiju i pobijedit Srbiju,još ništa nije izg,i mislim da trenutno imamo najjaču grupu.
Ma pusti ba ove strucnjake koji kazu da smo imali malo dana za okupljanje. Oni bi nesto rusili, zabranjivali, a na rukometnoj tekmi, bilo kojoj, zadnji put bili prije osam godina. Svi smo razocarani, pali smo u Austriji ko pizdurine najvece, ali sta sad, padali smo mi i od duplo slabijih. U nedjelju na tekmu, malo se nervirati, malo uzivati, malo navijati. Pred nama je Svjetsko prvenstvo i to u nasoj zemlji, cuj u nasoj zemlji, iz te generacije probati izvuci nesto kvalitetno, Smajlagica dovesti za selektora, dati mu cetiri pet godina i nek stvara. Nije svijet propao sto smo izgubili.
Evo da odgovorim dvojici velikih strucnjaka i da ih pritom zamolim da jos jednom procitaju moj prethodni komentar :
Sto bih okretao ledja fudbalskoj reprezentaciji, timu koji nam je u zadnje vrijeme donio toliko srece, radosti, osjecanja ponosa a sve je doslo poslije cega ? Evo da ti odgovorim, poslije uefine suspenzije kada su ljudi odlucili da prekinu dotadasnje blamiranje i pokrenu sve ispocetka po pravilima sto je ocigledno potrebno i u rukometu. Pobijediti Srbiju, mozemo mi nju pobijediti ali nista nece biti bolje jer sam i to napisao da nam uvijek oci zamazu nekom pobjedom. Ocigledno ti ovu utakmicu gledas s neke nacionalne strane pa je bitno da se pobjedi Srbija znamo zbog cega kao da ce to nesto promijeniti, bilo koja reprezentacija da je protivnik u nedelju moje misljenje se nece promijeniti. Drugi pise pred nama je svjetsko prvenstvo, jeste ali za djecu do 21 godine pa probati izvuci nesto kvalitetno, pa opet cekati 4 - 5 godina da stvara pa tako opet u zacarani krug. Ocigledno si se pronasao u mom komentaru o onim sto govore da ce biti bolje i gledas 5 godina unaprijed umjesto da trazis rjesenje u sadasnjosti. Po cemu je CG bolja od nas, jel to ima bolje uslove rada, vece strucnjake, talente, daj konkretne argumente da ih primijenimo i na nasu reprezentaciju ili je sve do srece i cekanja da bude bolje. Sto se mene tice bio sam na rukometnim utakmicama od Danske pa nadalje ali dodje kraj strpljenju.
Poslije citanja Saricevog intervjua osjecam potrebu da se jos jednom citiram a volio bih i da mi ova dvojica odgovore ;)

enelinho
Kontakt:

Post Postao/la enelinho » 02 nov 2012, 18:48

U koliko je utakmica sa Srbijom i koliko je para karta?

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 02 nov 2012, 19:18

enelinho je napisao/la:U koliko je utakmica sa Srbijom i koliko je para karta?
4.11. u 17:00, 10 KM.

kmecalica
Kontakt:

Post Postao/la kmecalica » 02 nov 2012, 20:05

Jao kako si me nanervirao ovim postom. Jaoooo sav sam uzrujan kao i svi Bosnjaci sto vi navijate za Srbiju....aaaa stvarno sam uzrujan,tjeskoba me muci jaooo ne mogu sebi doc od ibreta postigao si sta si htio nanervirao si nas jaoooooo pa zasto jaooo kako sam uzrujan sto vi iz RS navijate za Srbiju sad bih se svadjo al ne mogu kolko sam uzrujan jaooooooo :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 nov 2012, 20:18

Pa jbt do dolaska Rađe, on BIH nije spominjao ni u kakvom kontekstu, imao je i prije intervijua i svega, sad fol on najveći Bosanac, ma dajte :lol:
Kad god sam čitao/gledao interviju sa njim, uvijek je spominjao Srbiju i da je završio što se tiče reprezentativne karijere, i prođe tako godina, samo od jednom taj Šarić postade najveći patriota, poistovjeti se sa Hasanom i Sašom :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 02 nov 2012, 20:28

kmecalica je napisao/la:
Jao kako si me nanervirao ovim postom. Jaoooo sav sam uzrujan kao i svi Bosnjaci sto vi navijate za Srbiju....aaaa stvarno sam uzrujan,tjeskoba me muci jaooo ne mogu sebi doc od ibreta postigao si sta si htio nanervirao si nas jaoooooo pa zasto jaooo kako sam uzrujan sto vi iz RS navijate za Srbiju sad bih se svadjo al ne mogu kolko sam uzrujan jaooooooo :lol:
nek on navija za Srbiju :lol: ,al u skenderiji ce biti mali...A himne nece cuti :lol:

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 02 nov 2012, 20:33

[youtube][/youtube]

Bijeljinacity
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljinacity » 02 nov 2012, 20:39

zenicanin je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Od Sarajeva preko Kaknja i Zenice pa sve do Tuzle!!!

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 02 nov 2012, 20:42

od velike kladuse do bijeljine i od orasja do neuma.. ;)

mehmedovic
Kontakt:

Post Postao/la mehmedovic » 02 nov 2012, 20:44

$ " ? & за " %???

& су " " " $ "??? ? ' " "?

Bijeljinacity
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljinacity » 02 nov 2012, 20:48

Bijeljinacity je napisao/la:
zenicanin je napisao/la:
[youtube[youtubehttp://www.youtube.com/watch?v=YrvDBOVhDzM[/youtube]
Od Sarajeva preko Kaknja i Zenice pa sve do Tuzle!!!
[youtube[ " onclick="window.open(this.href);return false;

kmecalica
Kontakt:

Post Postao/la kmecalica » 02 nov 2012, 20:50

mehmedovic je napisao/la:$ " ? & за " %???

ma **** me ako znam znam samo da ce navijaci zabit 10 golova vise za repku znaci mora doc pobjeda 8-)

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 02 nov 2012, 20:51

mehmedovic je napisao/la:$ " ? & за " %???

Ocekivanja su pred ovu prvu utakmicu bila velika,a sad ih nema.
Kad bi zadnji bili nebi bilo iznenadjenje.

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.