Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la tony-mortale » 31 jan 2010, 19:06

daffy je napisao/la:
toffee XXL je napisao/la:Ma Juventus izgleda poceo ko Milan, igraci idu u penziju u 50-im godinama, samo mi nije jasno kako ovi neki talijanski "giganti" ko sto je Juve il Milan, dobiju recimo Romu, Lacija, Intera, razvale ih, a izgube recimo od Sijene, Kijeva i slicnih...
nije Juventus pocao kao Milan, vec Juventus je klub koji postuje svoje legende, tako da ce Trezeguet, Del Piero i Buffon igrati do kada je njima volja.. a ostali su sve mladi momci.. ima par starijih koji i ne igraju ;)
za razliku od milana u kojem igraju legende napolija???
de pročitaj ponovo šta si napisao, pa skontaj koliko to nema smisla
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 31 jan 2010, 19:13

Veceras idemo po pobjedu. Statistike su na nasoj strani, novi trener dosao, igraci bi trebali biti nabrijani da se dokazu i idu po pobjedu.

Vrijeme bi bilo da Juve pocne pobjednicki niz i da konacno zaboravimo ovu mracnu periodu koja nas je zadesila.

Forza Juve!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 31 jan 2010, 19:18

Adinjo je napisao/la:Veceras idemo po pobjedu. Statistike su na nasoj strani, novi trener dosao, igraci bi trebali biti nabrijani da se dokazu i idu po pobjedu.

Vrijeme bi bilo da Juve pocne pobjednicki niz i da konacno zaboravimo ovu mracnu periodu koja nas je zadesila.

Forza Juve!!
stavio sam sad baš na netu 10 eura na juve, nije neka kvota 1.66 al fašiste dobijate garant, pozitivan šok, novi trener i te spike, zadnja ste mi nada, :lol:

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 31 jan 2010, 19:26

tony-mortale je napisao/la:
daffy je napisao/la:
toffee XXL je napisao/la:Ma Juventus izgleda poceo ko Milan, igraci idu u penziju u 50-im godinama, samo mi nije jasno kako ovi neki talijanski "giganti" ko sto je Juve il Milan, dobiju recimo Romu, Lacija, Intera, razvale ih, a izgube recimo od Sijene, Kijeva i slicnih...
nije Juventus pocao kao Milan, vec Juventus je klub koji postuje svoje legende, tako da ce Trezeguet, Del Piero i Buffon igrati do kada je njima volja.. a ostali su sve mladi momci.. ima par starijih koji i ne igraju ;)
za razliku od milana u kojem igraju legende napolija???
de pročitaj ponovo šta si napisao, pa skontaj koliko to nema smisla
pogresno se izrazio... no hard feelings.. ;)
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 31 jan 2010, 19:28

i lazio ko roma nije dugo dobio u torinu a i uopste....nadam se da cemo bar sa njima nastavit tradiciju...jer ove godine sve tradicije smo sruslili tj. srusene su nam ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 31 jan 2010, 20:47

Imam osjecaj da ce cijela sezona u helac... Zakeroni je bezze lik... Trener za kijeva i takve klubove

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 31 jan 2010, 20:57

Jeste, zato je Zac bio prvak sa Milanom, treci sa Udinama. Pa i nije toliko los :roll:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 31 jan 2010, 21:08

Adinjo je napisao/la:Jeste, zato je Zac bio prvak sa Milanom, treci sa Udinama. Pa i nije toliko los :roll:
Mah.. sjecam se te sezone... I navijaci milana jos ne mogu vjerovat da su tada bili prvaci... Ne kazem da je los... nije kalibar za klub kakav je Juventus

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 31 jan 2010, 21:43

lose prvo poluvrijeme jbg...bez nekih velkih sansi...vidi se zelja...ali nema osmisljenih akcija i napada...nezz sta ocekivat u drugom pol. al moramo dobiti ovo...

stavio sam posljednjih 20 eura na kladionici...sve na juve i drugo poluvrijeme...ako i to fulim nema mi online kladjenja vise :lol: :lol:

al samo da je dobit....jbo pare
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 31 jan 2010, 22:16

imam i ja nešto sitno na kladionici al ovo je sramota, del piero mi je pao u očima jako jako nisko, koji dajver :roll:

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 31 jan 2010, 22:25

eeee moj juve... ebote zaccheroni

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 31 jan 2010, 22:26

1:1 :roll: :roll:

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 31 jan 2010, 22:33

sarajlija89 je napisao/la:lose prvo poluvrijeme jbg...bez nekih velkih sansi...vidi se zelja...ali nema osmisljenih akcija i napada...nezz sta ocekivat u drugom pol. al moramo dobiti ovo...

stavio sam posljednjih 20 eura na kladionici...sve na juve i drugo poluvrijeme...ako i to fulim nema mi online kladjenja vise :lol: :lol:

al samo da je dobit....jbo pare
Bolje da si pare poslao na Haiti .... haj i ti na haiti ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 31 jan 2010, 22:40

sta sad reci....

nista...samo cu odgovorit ovo za del piera....jbg nije on simuliro...uvijek tako pada,povuko ga je ranije sto je on iskoristio..a sad sto je sudija mislio da je penal....nedirajte mi alexa...sve mozete njega ne ;)

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 31 jan 2010, 22:42

sarajlija89 je napisao/la:sta sad reci....

nista...samo cu odgovorit ovo za del piera....jbg nije on simuliro...uvijek tako pada,povuko ga je ranije sto je on iskoristio..a sad sto je sudija mislio da je penal....nedirajte mi alexa...sve mozete njega ne ;)
Pa nije on zavrsio skolovanje za sudiju i njegovo je da igra a ovaj kloc od sudije sto je svirao to nije njegov problem...
Uopste nije simulirao vec je upadu sutirao tak da nema potrebe da ga napadate :evil: :evil: :evil:
Rotor Volgograd...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 31 jan 2010, 22:44

demir44 je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:sta sad reci....

Pa nije on zavrsio skolovanje za sudiju i njegovo je da igra a ovaj kloc od sudije sto je svirao to nije njegov problem...
Uopste nije simulirao vec je upadu sutirao tak da nema potrebe da ga napadate :evil: :evil: :evil:

upravo tako...joj tuge...sta smo docekali...za skoro 113 godina ovo nijedna generacija navijaca juventusa nije dozivjela...

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 31 jan 2010, 22:48

to mu je bio drugi put, ko je gledao cijelu utakmicu vidio je da je pao u prvom poluvremenu i dizao ruke tražeći penal a niko ga nije ni dirnuo, igračina je bio al više ne može kao nekad, penal izmišljen 100%, ok svaki veliki klub protiv manjeg ima kod kuće protekciju al ovo je previše,pa ni zacheroni im ono nebi sudio penal
a što se tiče kladionice :evil: srećom pa će mi galata i sevilja izgleda proći pa ću imati bar 3-4 eura

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 31 jan 2010, 22:50

toffee XXL je napisao/la:Mozda je ovo ipak dobar pocetak, dok se ovaj Zaćeroni malo uklopi u ekipu, samo me zanima koja je ovo Juventusova utakmica bez pobjede?
vise i ne brojim zadnja je u kupu protiv napolia bila...a u prvenstvu protiv parme prije skoro mjesec dana....tuga....nije to trener...ja sam ranije govorio otice ferrara al se nista nece promjeniti...pa zar mislite da ne bi hiddink preuzeo..znao je sta ga ceka..a on nema carobni stapic....isti bi ga igraci cekali...nezz stvarno....bezbroj puta sam reko ne vidim izlaz iz ove situacije....al eto nado sam se bar pozitivnom soku za ekipu dolaskom novog trenera..a ovim se kriza samo jos vise produbila

a za alexa....ma nije simuliro.... kao sto rece neko u padu suto..povuko ga je onaj ranije i to je to...al eto pravda je zadovoljena.....

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 31 jan 2010, 23:02

E moj Juve kanta si postao,hebo vas Zakeroni,oborise me na kladi za 40 km,jesu smotani Boze dragi,eto vam Rafe Beniteza valjda vas on izvuce iz krize :evil:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 jan 2010, 23:22

Pocetak kakav da god je nije los. Barem nije poraz zabiljezen. Sad dok malo Zacceroni poslozi taj tim, vidi ko je za igru, koga ce poslati u pm.....
Od slijedeceg kola se mogu ocekivati pobjede.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.