BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

emiiNa_
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la emiiNa_ » 27 mar 2011, 15:04

... eeeeh sad kad nemoze niko reci nesto kao "nasi cigani samo rusili, palili, tukli policajce, bla bla itd..", makar morate reci kako su govorili "cigani cigani" .. pa neka su .. kao prvo ti je islo vecinom SAVEZU a sto su rumuni cigani, to je njihov problem ?!?!?!

Zasto niko ne kaze, jao kako su nasi navijaci bili SJAJNI! nisu pravili incidente, nisu tukli, palili, razbijali .. :? vec su to svee RUMUNI radili, i to tokom igre .. kad je pao nas gol, rumuni su poceli tuci nase policajce! .. mislim .. budite realni!

pohvalite se necim, ne trazite sad neke mane ili gluposti :?

VESELITE SE .. ZMAJEVI NAM DONIJELI POBJEDUUUUU :D :D :D :D

a SAD CEKAMO 29. MART .... !!

MORAMO SE UJEDINITI!!
I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 mar 2011, 15:05

Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]

;)
Extra video
Stvarno extra Video. Dzeko na kraju sa onom djecom. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 27 mar 2011, 15:12

emiiNa_ je napisao/la:... eeeeh sad kad nemoze niko reci nesto kao "nasi cigani samo rusili, palili, tukli policajce, bla bla itd..", makar morate reci kako su govorili "cigani cigani" .. pa neka su .. kao prvo ti je islo vecinom SAVEZU a sto su rumuni cigani, to je njihov problem ?!?!?!

Zasto niko ne kaze, jao kako su nasi navijaci bili SJAJNI! nisu pravili incidente, nisu tukli, palili, razbijali .. :? vec su to svee RUMUNI radili, i to tokom igre .. kad je pao nas gol, rumuni su poceli tuci nase policajce! .. mislim .. budite realni!

MORAMO SE UJEDINITI!!
treba dodati i da su rumuni ubacivali baklje medju nase navijace, ali jok oni su kulturni, a mi smo stoka nekulturna
15.10 - 15.06 ...

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 27 mar 2011, 15:13

miralem444 je napisao/la:
Silvio B je napisao/la:Ja sam Sarajlija i navijac Sarajeva ,ali volim sve one koji navijaju i daju podrsku nasoj Bosni i Hercegovini ,to se trenutno najvise odnosi na Zenicu i sve one koji su se trudili da prirede onakav docek nasoj repki , a sto se tice stadiona apsolutno se slazem da je BP nasa prava svetinja i ovim putem zelim Zenici i Zenicanima da se zahvalim sto na pravi nacin posrzavaju svoju drzavu i samo jos nesto ako se u nekoj doglednoj buducnosti sagradi Grbavica volio ih i tu da bude koja tekma ,jer mislim da se i na Grbavici moze napraviti sjajna atmosfera .

HAPRIJED BOSNO I HERCEGOVINO
sve to stoji..al brate zapamti zenica bili polje imaju nesto sto nijedan drugi stadion nema nit ce imat..imaju dusu,imaju ono sto nekako daje sliku ove drzave..mali al nepobjedivi....tako je i nasa zemlja mala ,jednostavno znamo svi koroz sta je sve prosla kolko se krvi suza prolilo al opet je opstala,i dalje zivi ,i dalje radja svetske asova..a i BILINO POLJE isto tako malo ono al kad izadjes na travnjak imas osjecaj da si u pakao doso...
Ma brate dijelim ja tvoje misljenje ,sve sto si rekao stoji ,nego rekoh mozda kad se napravi stadion Grbavica i on je onako mali i sve i tu je rat pravi bio pa da se pokusa ali ako jos malo teren naprave u Zenici akb da onda ipak bp treba da bude na prvom mjestu.

emiiNa_
Kontakt:

Post Postao/la emiiNa_ » 27 mar 2011, 15:16

skyisthelimit je napisao/la:
emiiNa_ je napisao/la:... eeeeh sad kad nemoze niko reci nesto kao "nasi cigani samo rusili, palili, tukli policajce, bla bla itd..", makar morate reci kako su govorili "cigani cigani" .. pa neka su .. kao prvo ti je islo vecinom SAVEZU a sto su rumuni cigani, to je njihov problem ?!?!?!

MORAMO SE UJEDINITI!!
treba dodati i da su rumuni ubacivali baklje medju nase navijace, ali jok oni su kulturni, a mi smo stoka nekulturna
eeh bas too! -.-

neznam bgm kako mozemo biti toliki kontrasi :?
Zadnja izmjena: emiiNa_, dana/u 27 mar 2011, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 27 mar 2011, 15:16

Principatus je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]

;)
Extra video
Stvarno extra Video. Dzeko na kraju sa onom djecom. :D
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 27 mar 2011, 15:16

Silvio B je napisao/la:
miralem444 je napisao/la:
Silvio B je napisao/la:Ja sam Sarajlija i navijac Sarajeva ,ali volim sve one koji navijaju i daju podrsku nasoj Bosni i Hercegovini ,to se trenutno najvise odnosi na Zenicu i sve one koji su se trudili da prirede onakav docek nasoj repki , a sto se tice stadiona apsolutno se slazem da je BP nasa prava svetinja i ovim putem zelim Zenici i Zenicanima da se zahvalim sto na pravi nacin posrzavaju svoju drzavu i samo jos nesto ako se u nekoj doglednoj buducnosti sagradi Grbavica volio ih i tu da bude koja tekma ,jer mislim da se i na Grbavici moze napraviti sjajna atmosfera .

HAPRIJED BOSNO I HERCEGOVINO
sve to stoji..al brate zapamti zenica bili polje imaju nesto sto nijedan drugi stadion nema nit ce imat..imaju dusu,imaju ono sto nekako daje sliku ove drzave..mali al nepobjedivi....tako je i nasa zemlja mala ,jednostavno znamo svi koroz sta je sve prosla kolko se krvi suza prolilo al opet je opstala,i dalje zivi ,i dalje radja svetske asova..a i BILINO POLJE isto tako malo ono al kad izadjes na travnjak imas osjecaj da si u pakao doso...
Ma brate dijelim ja tvoje misljenje ,sve sto si rekao stoji ,nego rekoh mozda kad se napravi stadion Grbavica i on je onako mali i sve i tu je rat pravi bio pa da se pokusa ali ako jos malo teren naprave u Zenici akb da onda ipak bp treba da bude na prvom mjestu.
normala i ja sam za to...nek bar prijateljske tekme se igraju npr. na Grbavici,Kosevu...al ove kvalifikacione samo HRAM BH FUDBALA BILINO POLJE..JEDNOSTAVNO NIGDJE NA SVIJETU NEMA OVAKVE ATMOSFERE....JA ZAPLACEM OD SRCE KAD VIDIM ONO NAVIJANJE,ONO LUDILO..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 27 mar 2011, 15:20

Mi Bosanci i Hercegovci smo nekako specifican narod..il napravom ambijet do neba il da prostite useremo al do kraja ..nemamo mjeru ...zato nas i volim sto smo takvi , sto smo nekako naivni...SAMO DA NAS NE SUSPENDUJU, MI CEMO ZAVRSIT NA 1 MJESTU KO **** FRANCUZE..

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 27 mar 2011, 15:22

ZEno.T. je napisao/la:Ono:"Cigani,cigani..." mi se uopste ne svidja.Svi koji su to izgovarali,treba da se stide !
a bacit baklju na nase navijace..to je ono posteno i kulturno... :roll:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 mar 2011, 15:25

Ljudi moji, u onakvoj atmosferi se mozemo sa svakim velikanom nadigravati. Zaista fenomenalno. Lulicu svaka cast, Misimovic je van forme ali ima jaku volju da ponovo bude onaj stari i on ce sigurno uvijek imati mjesta u reprezentaciji BiH. Da smo imali iole srece, ovo bismo dobili sa tri, cetiri gola razlike. Cestitke zmajevima.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 27 mar 2011, 15:26

T-MAC je napisao/la:
ZEno.T. je napisao/la:Ono:"Cigani,cigani..." mi se uopste ne svidja.Svi koji su to izgovarali,treba da se stide !
nije kulturno nimalo to je za svako osudu..i nadam se da takvi likovi se dobit sto zasluzuju..haya..ma hajde mi se raspravljamo slavite sto smo pobjedili i konacno mogu reci imamo tim kakav samo mozemo pozeljet jos zamislite kad dodje sejo salihovic...neprocjenjivo,,

emiiNa_
Kontakt:

Post Postao/la emiiNa_ » 27 mar 2011, 15:27

T-MAC je napisao/la:
svaka cast, napokon neko ko je skontao! ;)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 mar 2011, 15:30

U ljubavi i ratu je sve dopusteno. Ono je sinoc bio rat. Dignite glavu i pogledajte malo dalje od nosa.
Ne shvatam poentu dokazivanja nekome da ste u pravu, svako ima svoje misljenje i tesko ce ga bilo ko od forumasa promijeniti. Ovo su dani kada treba da slavimo, ne da se tastaturom ubijamo u pojam.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 mar 2011, 15:34

Ocekujem jedan malo veci skok na FIFI-noj rang listi, i povratak u TOP50, ako ne i TOP40

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 27 mar 2011, 15:37

Nadam se da cemo do Juna odigrati kakvu prijateljsku po mogucnosti sa nekom losijom reprezentacijom da dodatno proradi samopouzdanje.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 27 mar 2011, 15:39

Megamon je napisao/la:Nadam se da cemo do Juna odigrati kakvu prijateljsku po mogucnosti sa nekom losijom reprezentacijom da dodatno proradi samopouzdanje.
slazem se ...samo da prvo prodje sve ovo oko saveza nadam se i molim BOga da nas ne suspenduju...pa onda cemo o tome...da se malo i momci uigraju ,a i naravno da se i jednom pobjednom jos podigne moral samopouzdanje pred bitke ...

Prowler
Kontakt:

Post Postao/la Prowler » 27 mar 2011, 15:47

Prowler je napisao/la:Mutu, Goian i Chivu su bili odlicni u zadnjem kolu Serie A, a imaju oni jos kvalitetnih igraca. Nece biti nimalo jednostavna utakmica, pogotovo zato sto nam je domaca pobjeda imperativ. Samo polako, bez srljanja, nervoze i srkleta. Imam osjecaj da ce biti puno prekida, a samim time bi neki od njih mogao biti odlucujuci. U nasu korist, naravno. :mrgreen:
Sam sebe citiram, **** Nerona, Narcisa, Napoleona i ostale ufuranke. :D
Lulic fantastican sinoc, mislim da ce sljedece sezone i on trckarati po terenima u Svabiji sa Mujdzom, Salihovicem, Ibisevicem i ostalim nasim igracima u bundesligi.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 27 mar 2011, 15:51

Prowler je napisao/la:
Sam sebe citiram, **** Nerona, Narcisa, Napoleona i ostale ufuranke. :D
Lulic fantastican sinoc, mislim da ce sljedece sezone i on trckarati po terenima u Svabiji sa Mujdzom, Salihovicem, Ibisevicem i ostalim nasim igracima u bundesligi.
Ovo si dobro rekao,Lulic mi je ko pljunuti Dortmund,kod njih bi legao kao kec na desetku,jednostavno covjek je stvoren za taj klub,kao i Ibisevic.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 27 mar 2011, 15:53

Ma Lulic bez greske svih 90 min , da mi je znati samo koliko je pretrcao,

lik uzme loptu na svojoj polovici nakon 10 sekundi u napadu centrira :)
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 27 mar 2011, 15:57

Ne svidja mi se ono skandiniranje "Cigani,Cigani"
To je bilo upuceno svim Rumunima..
Al nikako ne smijemo dopustiti da gostujuci navijaci unistavaju stadion,bacaju baklje na nase navijace.
To je strahota !
Policija ne smije biti na TRIBINAMA za vrijeme utakmice,samo redari,dakle Rumuni se nemaju sta buniti oko toga,posteno su dobili batina,mada iskreno to ne podrzavam,zapisi ga,odvedi ga,spucaj mu kaznu,al nemoj ga udarat (kazem jer sam navijac,koji je prosao kroz to i prolazit cu ) :D :D

Sve u svemu :

1:1 (Cigani-Baklja) ah ja zaboravi i rezultat 2:1 za nas :lol:
A C A B !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.