Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Evil Genius II

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la Evil Genius II » 02 jun 2014, 09:11

a zasto ama ha bas svaki put morate popljuvati jednog da bi uzdigli drugog :hmmmmm:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 02 jun 2014, 09:12

Mume od Muhamed, logicno.

Tako ga zovu od malena ;)

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 02 jun 2014, 09:18

Mozambik je napisao/la:Mume od Muhamed, logicno.

Tako ga zovu od malena ;)
to forumasi ga od malena zovu tako? :)...ili ga licno poznajes odnosno njegovu rodbinu ? :)......ja poznajem bracu prezivaju se besic, i oduvijek nadimak bio BESA! :).....

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 02 jun 2014, 09:21

Kako si dosadan.

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 02 jun 2014, 09:27

BESA je vec sada LEGENDA! bice najbolji igrac na svjetskom prvenstvu!!!!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 02 jun 2014, 09:30

Evil Genius II je napisao/la:a zasto ama ha bas svaki put morate popljuvati jednog da bi uzdigli drugog :hmmmmm:
Pitaj ove sto prelaze iz dnevne u halu. Njima je to specijalnost.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 jun 2014, 10:38

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:cuj za pravu raju on je mume....pa to bas glupo zvuci....mume, kao neka mumija.....BESA bas mocno zvuci!!! ovaj momak je vec sada LEGENDA!!! pitam se samo, gdje je do sada bio, sto ga pape nije prije pozvao?
Muhamed Besic je nesto fenomenalno sto nam se desilo. Super igrac, siguran, snalazljiv i beskompromisan u duelima. Bravo Muhamede.... :thumbup:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 jun 2014, 10:47

Jos malo ako ovako nastavimo i on ce u lov na krupnu divljac sa Kolasincem. I to golim rukama :D :D :D

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 02 jun 2014, 11:34

bparena je napisao/la:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:cuj za pravu raju on je mume....pa to bas glupo zvuci....mume, kao neka mumija.....BESA bas mocno zvuci!!! ovaj momak je vec sada LEGENDA!!! pitam se samo, gdje je do sada bio, sto ga pape nije prije pozvao?
Muhamed Besic je nesto fenomenalno sto nam se desilo. Super igrac, siguran, snalazljiv i beskompromisan u duelima. Bravo Muhamede.... :thumbup:
gledao sam neku noc tekmu u jednim kaficu, nije nas bilo puno, al primjetio sam da je raja jako zadovoljna s besicem, cak su svi sretni sto smo dobili takog jednog jakog igraca na poziciji gdje nam je skripilo u poslednje vrijeme!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 jun 2014, 11:45

Jedna stvar me jako brine. Posto ja a nisam nadam se u manjini ocekujem makar 4 utakmice na prvenstvu i poziciju DM pod jakim pritiskom kartona. Besic kako goc igrao tesko moze prezivjet utakmicu protiv Argentine bez zutog kartona. A ko u sljedece 2 tekme zaradi drugi karton tko ce Besica mjenjat na njegovom mjestu. Cijelo vrijeme mi se ovo mota po glavi i ne vidim odgovor. Mozda Kolasinac.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 jun 2014, 11:53

dubrovnik je napisao/la:Jedna stvar me jako brine. Posto ja a nisam nadam se u manjini ocekujem makar 4 utakmice na prvenstvu i poziciju DM pod jakim pritiskom kartona. Besic kako goc igrao tesko moze prezivjet utakmicu protiv Argentine bez zutog kartona. A ko u sljedece 2 tekme zaradi drugi karton tko ce Besica mjenjat na njegovom mjestu. Cijelo vrijeme mi se ovo mota po glavi i ne vidim odgovor. Mozda Kolasinac.
Mjenjat ce ga Medunjanin. Osim ako Pape isproba Kolasinca na DM protiv Meksika. Sto se mislim nece desiti.

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 02 jun 2014, 11:55

dubrovnik je napisao/la:Jedna stvar me jako brine. Posto ja a nisam nadam se u manjini ocekujem makar 4 utakmice na prvenstvu i poziciju DM pod jakim pritiskom kartona. Besic kako goc igrao tesko moze prezivjet utakmicu protiv Argentine bez zutog kartona. A ko u sljedece 2 tekme zaradi drugi karton tko ce Besica mjenjat na njegovom mjestu. Cijelo vrijeme mi se ovo mota po glavi i ne vidim odgovor. Mozda Kolasinac.
dobro pitanje....to bi bila velika dilema, jer se besic i pjanic super slazu na terenu....to je se vidjelo i protiv slonova.....ja mislim da bi u tom slucaju kolasinac bio najbolje rijesenje, s time da bi ljevog beka igrao salihovic ;)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 02 jun 2014, 12:15

Zukanović. ;)
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 02 jun 2014, 12:24

Ajax je napisao/la:
Mjenjat ce ga Medunjanin. Osim ako Pape isproba Kolasinca na DM protiv Meksika. Sto se mislim nece desiti.
To bi nas unistilo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Muhamed Bešić

Post Postao/la Goalgetter » 02 jun 2014, 12:50

Cuj ko ce ga mjenjati.

Pa naravno Tin Sven Susic i Anel Hadzic, nasa dva novopecena DM-a. :)

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 02 jun 2014, 13:06

I pored svog nepotizma, glupo je unaprijed osudjivat Tina kad ga jos nismo kako treba vidjeli na djelu.
Sorry za OT.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 jun 2014, 13:31

el-fighter je napisao/la:
Zukanović. ;)
Cuj Zukanovic moze onda i Salatic :D . A ovo sto neko spomenu Medunjanina ja se nisam pitao tko ce Pjanica mjenjat u slucaju problema nego Besica. Mislim da je trenutno Kolasinac jedina opcije uz Hadzica nedao bog nikako da se to dogodi.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 jun 2014, 14:10

neroazzuro je napisao/la:I pored svog nepotizma, glupo je unaprijed osudjivat Tina kad ga jos nismo kako treba vidjeli na djelu.
Sorry za OT.
Ne samo on, masa igraca je unaprijed osudjena na propast.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 02 jun 2014, 15:06

Ja sam Zenicanin, cijenim Zahu ali je Besic klasa iznad.
Mnogo kompletniji i talentovaniji igrac.
Medjutim mi osim Beše ( retardirano i meni Mume zvuci ) :mrgreen: , nemamo destruktivnog zadnjeg veznog.
Tako da je Adnan trebao biti na spisku, cisto da bi imali razlicite tipove veznjaka.
Sad da se ne do Bog povrijedi ne bi imali adekvatnog veznjaka da obavlja njegovu ulogu.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 jun 2014, 16:03

Naravno da je makar Zahirovic morao biti na popisu ako vec neko bolji nije pozvan. Ja se plasim da Besic vec u prvom poluvremenu utakmice protiv Argentine dobije zuti i eto problema jer na klupi ne postoji slican igrac. Karton bi limitirao Besica u igri. Stvarno ne mogu vjerovati da niko u repki o tome ne razmislja. Meni kao nogometnom laiku to stvarno nije jasno a onda i jedinu nazovimo ga tako mogucnost Zukanovica potjeraju iz selekcije. Ima onaj refren iz pjesme Dugmica sve u korist svoje stete. Ovo bas tako izgleda.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.