Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Re: Muhamed Bešić
a zasto ama ha bas svaki put morate popljuvati jednog da bi uzdigli drugog 

Mume od Muhamed, logicno.
Tako ga zovu od malena
Tako ga zovu od malena

-
- Kontakt:
to forumasi ga od malena zovu tako?Mozambik je napisao/la:Mume od Muhamed, logicno.
Tako ga zovu od malena

Kako si dosadan.
-
- Kontakt:
BESA je vec sada LEGENDA! bice najbolji igrac na svjetskom prvenstvu!!!!!
Pitaj ove sto prelaze iz dnevne u halu. Njima je to specijalnost.Evil Genius II je napisao/la:a zasto ama ha bas svaki put morate popljuvati jednog da bi uzdigli drugog
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Muhamed Besic je nesto fenomenalno sto nam se desilo. Super igrac, siguran, snalazljiv i beskompromisan u duelima. Bravo Muhamede....gringonjaOnajDrugi je napisao/la:cuj za pravu raju on je mume....pa to bas glupo zvuci....mume, kao neka mumija.....BESA bas mocno zvuci!!! ovaj momak je vec sada LEGENDA!!! pitam se samo, gdje je do sada bio, sto ga pape nije prije pozvao?

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Jos malo ako ovako nastavimo i on ce u lov na krupnu divljac sa Kolasincem. I to golim rukama

-
- Kontakt:
gledao sam neku noc tekmu u jednim kaficu, nije nas bilo puno, al primjetio sam da je raja jako zadovoljna s besicem, cak su svi sretni sto smo dobili takog jednog jakog igraca na poziciji gdje nam je skripilo u poslednje vrijeme!bparena je napisao/la:Muhamed Besic je nesto fenomenalno sto nam se desilo. Super igrac, siguran, snalazljiv i beskompromisan u duelima. Bravo Muhamede....gringonjaOnajDrugi je napisao/la:cuj za pravu raju on je mume....pa to bas glupo zvuci....mume, kao neka mumija.....BESA bas mocno zvuci!!! ovaj momak je vec sada LEGENDA!!! pitam se samo, gdje je do sada bio, sto ga pape nije prije pozvao?
Jedna stvar me jako brine. Posto ja a nisam nadam se u manjini ocekujem makar 4 utakmice na prvenstvu i poziciju DM pod jakim pritiskom kartona. Besic kako goc igrao tesko moze prezivjet utakmicu protiv Argentine bez zutog kartona. A ko u sljedece 2 tekme zaradi drugi karton tko ce Besica mjenjat na njegovom mjestu. Cijelo vrijeme mi se ovo mota po glavi i ne vidim odgovor. Mozda Kolasinac.
Mjenjat ce ga Medunjanin. Osim ako Pape isproba Kolasinca na DM protiv Meksika. Sto se mislim nece desiti.dubrovnik je napisao/la:Jedna stvar me jako brine. Posto ja a nisam nadam se u manjini ocekujem makar 4 utakmice na prvenstvu i poziciju DM pod jakim pritiskom kartona. Besic kako goc igrao tesko moze prezivjet utakmicu protiv Argentine bez zutog kartona. A ko u sljedece 2 tekme zaradi drugi karton tko ce Besica mjenjat na njegovom mjestu. Cijelo vrijeme mi se ovo mota po glavi i ne vidim odgovor. Mozda Kolasinac.
-
- Kontakt:
dobro pitanje....to bi bila velika dilema, jer se besic i pjanic super slazu na terenu....to je se vidjelo i protiv slonova.....ja mislim da bi u tom slucaju kolasinac bio najbolje rijesenje, s time da bi ljevog beka igrao salihovicdubrovnik je napisao/la:Jedna stvar me jako brine. Posto ja a nisam nadam se u manjini ocekujem makar 4 utakmice na prvenstvu i poziciju DM pod jakim pritiskom kartona. Besic kako goc igrao tesko moze prezivjet utakmicu protiv Argentine bez zutog kartona. A ko u sljedece 2 tekme zaradi drugi karton tko ce Besica mjenjat na njegovom mjestu. Cijelo vrijeme mi se ovo mota po glavi i ne vidim odgovor. Mozda Kolasinac.

- el-fighter
- Kontakt:
Zukanović.dubrovnik je napisao/la:Jedna stvar me jako brine. Posto ja a nisam nadam se u manjini ocekujem makar 4 utakmice na prvenstvu i poziciju DM pod jakim pritiskom kartona. Besic kako goc igrao tesko moze prezivjet utakmicu protiv Argentine bez zutog kartona. A ko u sljedece 2 tekme zaradi drugi karton tko ce Besica mjenjat na njegovom mjestu. Cijelo vrijeme mi se ovo mota po glavi i ne vidim odgovor. Mozda Kolasinac.

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Principatus
- Kontakt:
To bi nas unistilo.Ajax je napisao/la:Mjenjat ce ga Medunjanin. Osim ako Pape isproba Kolasinca na DM protiv Meksika. Sto se mislim nece desiti.dubrovnik je napisao/la:Jedna stvar me jako brine. Posto ja a nisam nadam se u manjini ocekujem makar 4 utakmice na prvenstvu i poziciju DM pod jakim pritiskom kartona. Besic kako goc igrao tesko moze prezivjet utakmicu protiv Argentine bez zutog kartona. A ko u sljedece 2 tekme zaradi drugi karton tko ce Besica mjenjat na njegovom mjestu. Cijelo vrijeme mi se ovo mota po glavi i ne vidim odgovor. Mozda Kolasinac.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Muhamed Bešić
Cuj ko ce ga mjenjati.
Pa naravno Tin Sven Susic i Anel Hadzic, nasa dva novopecena DM-a.
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Pa naravno Tin Sven Susic i Anel Hadzic, nasa dva novopecena DM-a.

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
-
- Kontakt:
I pored svog nepotizma, glupo je unaprijed osudjivat Tina kad ga jos nismo kako treba vidjeli na djelu.
Sorry za OT.
Sorry za OT.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Cuj Zukanovic moze onda i Salaticel-fighter je napisao/la:Zukanović.dubrovnik je napisao/la:Jedna stvar me jako brine. Posto ja a nisam nadam se u manjini ocekujem makar 4 utakmice na prvenstvu i poziciju DM pod jakim pritiskom kartona. Besic kako goc igrao tesko moze prezivjet utakmicu protiv Argentine bez zutog kartona. A ko u sljedece 2 tekme zaradi drugi karton tko ce Besica mjenjat na njegovom mjestu. Cijelo vrijeme mi se ovo mota po glavi i ne vidim odgovor. Mozda Kolasinac.

Ne samo on, masa igraca je unaprijed osudjena na propast.neroazzuro je napisao/la:I pored svog nepotizma, glupo je unaprijed osudjivat Tina kad ga jos nismo kako treba vidjeli na djelu.
Sorry za OT.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ja sam Zenicanin, cijenim Zahu ali je Besic klasa iznad.
Mnogo kompletniji i talentovaniji igrac.
Medjutim mi osim Beše ( retardirano i meni Mume zvuci )
, nemamo destruktivnog zadnjeg veznog.
Tako da je Adnan trebao biti na spisku, cisto da bi imali razlicite tipove veznjaka.
Sad da se ne do Bog povrijedi ne bi imali adekvatnog veznjaka da obavlja njegovu ulogu.
Mnogo kompletniji i talentovaniji igrac.
Medjutim mi osim Beše ( retardirano i meni Mume zvuci )

Tako da je Adnan trebao biti na spisku, cisto da bi imali razlicite tipove veznjaka.
Sad da se ne do Bog povrijedi ne bi imali adekvatnog veznjaka da obavlja njegovu ulogu.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Naravno da je makar Zahirovic morao biti na popisu ako vec neko bolji nije pozvan. Ja se plasim da Besic vec u prvom poluvremenu utakmice protiv Argentine dobije zuti i eto problema jer na klupi ne postoji slican igrac. Karton bi limitirao Besica u igri. Stvarno ne mogu vjerovati da niko u repki o tome ne razmislja. Meni kao nogometnom laiku to stvarno nije jasno a onda i jedinu nazovimo ga tako mogucnost Zukanovica potjeraju iz selekcije. Ima onaj refren iz pjesme Dugmica sve u korist svoje stete. Ovo bas tako izgleda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.