Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Meni je uvek stalo i uvek ce biti do reprezentacije,ma kakvi god igraci bili i trener i predsednici,ja ne mogu protiv nas,pokusavao sam ali ne ide,zato veceras je momcima potrebna podrska kao nikada do sada u ovome ciklusu,Marakana treba da gori,pa da ovi sto ostanu pored kompa i Tv-a da imaju za cim da zale. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nije mi jasno zašto ne prenose utakmicu na RTS SAT, izkenjam im se na takav satelitski program 

YNWA!
Dobitni i standardni potezi nasih trenera, vodis 1-0 i ubacujes stopera da branis rezultat...To je inace veoma logicno... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
- Kontakt:
Mladi su odigrali losu utakmicu koja po uslovima licila na neku nizeligasku.
Kojic iz Rada je jos jedanput potvdio kakvo je drvo od igraca,decko jedva zna da hoda,tako da se nadam da ce i u njegovom slucaju Stojic nastaviti tradiciju uvaljivanja svojeg belog roblja u Zvezdu ili Partizan,taman da ih oslabi
.
Njegov primer pokazuje kako je kad iza tebe stoji neko koje je tako uticajan...
A inace posle Vujadinovog ubacivanja u igru znao sam da cemo primiti gol,jednostavno neke stvari se nikad ne menjaju.
Kojic iz Rada je jos jedanput potvdio kakvo je drvo od igraca,decko jedva zna da hoda,tako da se nadam da ce i u njegovom slucaju Stojic nastaviti tradiciju uvaljivanja svojeg belog roblja u Zvezdu ili Partizan,taman da ih oslabi

Njegov primer pokazuje kako je kad iza tebe stoji neko koje je tako uticajan...
A inace posle Vujadinovog ubacivanja u igru znao sam da cemo primiti gol,jednostavno neke stvari se nikad ne menjaju.
- alan_kardec
- Kontakt:
fejsa u prvom timu
aj` da vidimo i to.
SREĆNO ORLOVI!!!

aj` da vidimo i to.
SREĆNO ORLOVI!!!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Megamon
- Kontakt:

Hajmo italijani.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Iznenadjujuce dobro igramo. Svaki put kad smo odigrali presing na njihovu zadnju liniju uzeli smo loptu. Mislim da bi se to moglo iskoristiti u drugom poluvremenu.
Gotovo je ovo. Estonci pobjedili u Belfastu. Ne vjerujem da možemo dobiti Slovence u Mariboru, igramo bez Tošića i Žigića. J.e.b.i.g.a!
YNWA!
Sto ih ne bi mogli dobiti kad su oni vec ispali dakle bez ikakvog motiva igraju, jos ce pola stadiona navijati za nas? Da ne pricam o tome koliko smo igracki kvalitetniji. 

-
- Kontakt:
Igrali na remi i dobili ga...
Zadnjih pola sata je jedno od najgorih u istoriji fudbala...
Ne sumnjam da ce nas selektor biti zadovoljan...

Zadnjih pola sata je jedno od najgorih u istoriji fudbala...
Ne sumnjam da ce nas selektor biti zadovoljan...

Slovenci će poginut na terenu da ne izgube od Srbije, vjeruj mi! I kao što rekoh igramo bez Žigića i Tošića koji imaju kartone. Sve samo ne lagan zadatak. Ne nerviram se, kvalifikacije su otišle u pm prosipanjem bodova protiv Estonije.braoolyo je napisao/la:Sto ih ne bi mogli dobiti kad su oni vec ispali dakle bez ikakvog motiva igraju, jos ce pola stadiona navijati za nas? Da ne pricam o tome koliko smo igracki kvalitetniji.
YNWA!
Pa nije lagan zadatak, ali po meni laksi nego pobjeda protiv Italije.HOPLIT je napisao/la: Slovenci će poginut na terenu da ne izgube od Srbije, vjeruj mi! I kao što rekoh igramo bez Žigića i Tošića koji imaju kartone. Sve samo ne lagan zadatak. Ne nerviram se, kvalifikacije su otišle u pm prosipanjem bodova protiv Estonije.

Ako ne mozemo da pobedimo 1 Sloveniju, onda nemamo sta ni da trazimo na Euru. Prosto.Sad da se vidi od cega smo stvoreni.Moje misljenje je da necemo dobiti u Sloveniji, jer jednostavno nemamo igru. Igramo totalno bezveze.HOPLIT je napisao/la:Slovenci će poginut na terenu da ne izgube od Srbije, vjeruj mi! I kao što rekoh igramo bez Žigića i Tošića koji imaju kartone. Sve samo ne lagan zadatak. Ne nerviram se, kvalifikacije su otišle u pm prosipanjem bodova protiv Estonije.braoolyo je napisao/la:Sto ih ne bi mogli dobiti kad su oni vec ispali dakle bez ikakvog motiva igraju, jos ce pola stadiona navijati za nas? Da ne pricam o tome koliko smo igracki kvalitetniji.
Ne pamtim kad sam zadnji put izčekivao neku utakmicu reprezentacije sa optimizmom a i bolje je ovako, bar se ne nerviram. Ne vjerujem da će biti nereda u Sloveniji. Utakmica će završiti kao i svako dosadašnji duel Srbije i Slovenije, znači neriješeno.
YNWA!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nisam gled'o cijelu utakmicu, al' ono što sam vidio je kriminal, a ne fudbal. Sreća je jedino što Slovenci nemaju nikakvu šansu, pa će to biti (valjda) dovoljno da se dobije ova utakmica. Mada, to bi onda značilo da se selektor neće mijenjati, tako da...
Ko bi rek'o da je ova Srbija onako igrala prošle kvalifikacije?! Ko?! Ko bi rek'o da je ova ekipa igrala SP u JAR-u? Ja ne bih, da se razumijemo.

Ko bi rek'o da je ova Srbija onako igrala prošle kvalifikacije?! Ko?! Ko bi rek'o da je ova ekipa igrala SP u JAR-u? Ja ne bih, da se razumijemo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ojjj jbt,pa ja ne verujem,nije do nas,nego ja ne verujem sta su Irci uradili,tacnije sta je sudija uradio Ircima.Pa kakav je ono gol Estonaca,dolazim kuci kad na TV-u tacno ide taj gol,dovoljno da mi se pokenja u moral odma'.Pa ono je strasno sta je sudija uradio,do sada ono nisam video.
Sta reci o ovoj utakmici,ocekivao sam ovako nesta,i upravo mi je x ovde,i nereseno ili pobeda Severnjaka bilo najlogicnije resenje,ali onda dogodi se ono tamo i smanji itekako nase sanse da odemo u baraz.
Prvo poluvreme dosta dobro,ocekivao sam ipak dosta losiju igru.Dobro smo poceli,jedan sut Kolarova vadi Buffon,i nakon sto uhvati loptu degazira je nasa odbrana ocajno reaguje,Subotic se izgubio,sam prostor za Marchisia koji lagano resava 1 na 1.Nakon toga Italijani mogu da rese pitanje pobednika ali Jorgacevic sjajno intervenise na sut Rossia i ostavlja nas u igri.Ipak uspeli smo posle da dodjemo sebi,i nakon jednog kornera i suta Tosica,Ivanovic se sa zemlje sjajno snalazi i vara Buffona.Italijani posle imali jos jednu veliku sansu,ko ono bese Giovinco nisam siguran,mi imali pokusaj iz slobodnjaka Kolarova koji Buffon odlicno brani i jednu polupriliku kada Aca jednu kontru lose resava i prakticno daje je u ruke Buffonu.
Igra je bila dosta dobra u prvih 50-60 minuta,ali onda kada je trebalo da stisnemo prosto smo se izgubili,bez trke koju smo imali koliko toliko u prvom delu,totalno staticno,Ziga usao mi nismo duge lopte poslali unutra.
Pizon ponovo pokazao svoju genijalnost,Fejsa od prve minute.
Za njega su Milijas i Raca u najmanju ruku velemajstori fudbala da ne kazem neko vece poredjenje,bas bih voleo da vidim njegovu statistiku,posle cu da se potrudim da je nadjem,ali ono je bilo dno dna sto je on odigrao.Kasnije neke izmene gde mu Pantelic igra krilo
,a Tosic ulazi u sredinu.
Strasno,jbm i njega i onoga ko ga je postavio na ovo mesto.
Na kraju me iznervira i Pruenca,koji ne gleda uopste kada smo mi u napadu,i napuni nas kartonima do vrha,tako da u Sloveniji mozemo samo da se uzdamo u Boga,jer Ziga dobi zuti karton zbog oduzimanja lopte protivniku,a Tosic sto je prigovorio nesta,sramotno ponasanje "velikog" sudije sto ce mnogi reci.O faulovima koje nije svirao,ili kontrafaulovima da ne pricam,onaj Pantelicev kontrafaul.
Ono ni De Rossieva keva ne bi svirala.
Dakle bez Zige,Tosica,Kuzmanovica,Vidica,Bisevca,sa Fejsom unutra mi u Sloveniji tesko sta mozemo,ali nadamo se i verujemo da cemo doci do baraza.

Sta reci o ovoj utakmici,ocekivao sam ovako nesta,i upravo mi je x ovde,i nereseno ili pobeda Severnjaka bilo najlogicnije resenje,ali onda dogodi se ono tamo i smanji itekako nase sanse da odemo u baraz.
Prvo poluvreme dosta dobro,ocekivao sam ipak dosta losiju igru.Dobro smo poceli,jedan sut Kolarova vadi Buffon,i nakon sto uhvati loptu degazira je nasa odbrana ocajno reaguje,Subotic se izgubio,sam prostor za Marchisia koji lagano resava 1 na 1.Nakon toga Italijani mogu da rese pitanje pobednika ali Jorgacevic sjajno intervenise na sut Rossia i ostavlja nas u igri.Ipak uspeli smo posle da dodjemo sebi,i nakon jednog kornera i suta Tosica,Ivanovic se sa zemlje sjajno snalazi i vara Buffona.Italijani posle imali jos jednu veliku sansu,ko ono bese Giovinco nisam siguran,mi imali pokusaj iz slobodnjaka Kolarova koji Buffon odlicno brani i jednu polupriliku kada Aca jednu kontru lose resava i prakticno daje je u ruke Buffonu.
Igra je bila dosta dobra u prvih 50-60 minuta,ali onda kada je trebalo da stisnemo prosto smo se izgubili,bez trke koju smo imali koliko toliko u prvom delu,totalno staticno,Ziga usao mi nismo duge lopte poslali unutra.

Pizon ponovo pokazao svoju genijalnost,Fejsa od prve minute.

Na kraju me iznervira i Pruenca,koji ne gleda uopste kada smo mi u napadu,i napuni nas kartonima do vrha,tako da u Sloveniji mozemo samo da se uzdamo u Boga,jer Ziga dobi zuti karton zbog oduzimanja lopte protivniku,a Tosic sto je prigovorio nesta,sramotno ponasanje "velikog" sudije sto ce mnogi reci.O faulovima koje nije svirao,ili kontrafaulovima da ne pricam,onaj Pantelicev kontrafaul.

Dakle bez Zige,Tosica,Kuzmanovica,Vidica,Bisevca,sa Fejsom unutra mi u Sloveniji tesko sta mozemo,ali nadamo se i verujemo da cemo doci do baraza.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
U Sloveniji nece moci uci na stadion uci nijedan Srpski drzavljanin.
Karte su rasprodate jer su se prodavale u paketu za Italiju i Srbiju.Cak i da se preprodaju Srbima nece moci uci,jer je takva odluka znaci bez gostujucih navijaca.
Da se osvrnem na igru.Jako glup gol na pocetku,posle toga solidno do kao sto vi pisu 60og od tada su pravili majmune od nas.Sakrili likovi loptu i zezali se.
Vidim pljuje se Fejsa...da,mozda Milijas,Raca i jos neki znaju vise fudbala,ali nemoj mi samo reci da bi te babe od igraca orale po terenu kao Fejsa,nama je danas takav igrac trebao da zaustavi Pirla...ovim ne sporim njegovo danasnje izdanje koje je bilo lose.Mi ljudi nemam plejmejkera,nemam napadaca i tu se svaka nasa prica zavrsava.
Sto je najgore ni u buducnosti ne vidim nekog mladog napadaca extra klase,a ni plejmejkera bogami.Sve je to suvi prosek.Jedino sto valja u ovom nasem timu su Vidic,Ivanovic,Kolarov,Tosic...to su igraci extra klase...ostalo su seljacki tipovi igraca ili ispusene mustikle...umesto da Baneta stavi na stopera danas jer su ovima u spicu brzi napadaci,a Ninkova na desnog beka(zaista mi nije jasno zasto se ne pokusava sa njim) on gura najsporiji tandem stopera u istoriji Srpskog fudbala i tu su najmanje krivi Subotic i Rajkovic...kriv je golub koji ih je upario,ako se on tu uopste nesto i pita.
Jorgacevic: Dobar danas,spasao jednu situaciju 1 na 1 ostalo solidno odradio
Ivanovic: Standardna partija,uz postignut gol ali ne mogu da se otmem utisku da bi on mnogo vise dao na stoperu nego na beku
Kolarov:Dobar...opisah ga vec malopre
Rajkovic: zelen za ovakve napadace,jak,skocan,ali spor gol ide malo i na njegovu dusu.
Subotic: malo bolji od prethodnog,ali isto tip stopera koji je spor i cija se odbrana zasniva na snazi i skoku
Fejsa: magiju od njega ocekivao nisam,odradjen posao solidno gol takodje ide delom na njegovu dusu.
Stankovic: sto pre prepusti mesto nekom mladjem to bolje po nas.Neka majstor pretekne Savu i neka se oprosti od reprezentacije,davno je proslo njegovo vreme.
Krasic: Seljacki tip igraca,nabije glavu dole i guraj loptu i trci...tuzno je da ofanzivni igrac ima onako slabu kontrolu lopte,losa partija skroz.Kjelini ga u dzep stavio.
Tosic: Suvise ga je lako citati,cuvaj levu nogu i miran si...utopio se u sivilo veznog reda.
Ninkovic: mozda cak i najbolji utisak u veznom redu veceras je ostavio,ali to nije bilo ni tesko pored ovakvih partija ostalih.
Hijavata: Najveca prevara u Srpskom fudbalu otkako ga ja pratim,zali boze mesta napadaca.
Petrovic: neprimetan
Zigic: malo vremena da bi bilo sta uradio,a i da je imao vremena decko nije u formi i od njega nista ne ocekujem
Jovanovic: aj dont give komentar!
Pizon: jasno je i detetu malom da je covek klasican pijun na mestu selektora,ne pita se on tu nista...a i da se pita isti ****,niti znanja niti autoriteta.
Mozda je na kraju i bolje da ne odemo na EP...sto da se tamo blamiramo kad se ovde kidamo sa jednom Estonijom to isto prvenstvo.
Karte su rasprodate jer su se prodavale u paketu za Italiju i Srbiju.Cak i da se preprodaju Srbima nece moci uci,jer je takva odluka znaci bez gostujucih navijaca.
Da se osvrnem na igru.Jako glup gol na pocetku,posle toga solidno do kao sto vi pisu 60og od tada su pravili majmune od nas.Sakrili likovi loptu i zezali se.
Vidim pljuje se Fejsa...da,mozda Milijas,Raca i jos neki znaju vise fudbala,ali nemoj mi samo reci da bi te babe od igraca orale po terenu kao Fejsa,nama je danas takav igrac trebao da zaustavi Pirla...ovim ne sporim njegovo danasnje izdanje koje je bilo lose.Mi ljudi nemam plejmejkera,nemam napadaca i tu se svaka nasa prica zavrsava.
Sto je najgore ni u buducnosti ne vidim nekog mladog napadaca extra klase,a ni plejmejkera bogami.Sve je to suvi prosek.Jedino sto valja u ovom nasem timu su Vidic,Ivanovic,Kolarov,Tosic...to su igraci extra klase...ostalo su seljacki tipovi igraca ili ispusene mustikle...umesto da Baneta stavi na stopera danas jer su ovima u spicu brzi napadaci,a Ninkova na desnog beka(zaista mi nije jasno zasto se ne pokusava sa njim) on gura najsporiji tandem stopera u istoriji Srpskog fudbala i tu su najmanje krivi Subotic i Rajkovic...kriv je golub koji ih je upario,ako se on tu uopste nesto i pita.
Jorgacevic: Dobar danas,spasao jednu situaciju 1 na 1 ostalo solidno odradio
Ivanovic: Standardna partija,uz postignut gol ali ne mogu da se otmem utisku da bi on mnogo vise dao na stoperu nego na beku
Kolarov:Dobar...opisah ga vec malopre
Rajkovic: zelen za ovakve napadace,jak,skocan,ali spor gol ide malo i na njegovu dusu.
Subotic: malo bolji od prethodnog,ali isto tip stopera koji je spor i cija se odbrana zasniva na snazi i skoku
Fejsa: magiju od njega ocekivao nisam,odradjen posao solidno gol takodje ide delom na njegovu dusu.
Stankovic: sto pre prepusti mesto nekom mladjem to bolje po nas.Neka majstor pretekne Savu i neka se oprosti od reprezentacije,davno je proslo njegovo vreme.
Krasic: Seljacki tip igraca,nabije glavu dole i guraj loptu i trci...tuzno je da ofanzivni igrac ima onako slabu kontrolu lopte,losa partija skroz.Kjelini ga u dzep stavio.
Tosic: Suvise ga je lako citati,cuvaj levu nogu i miran si...utopio se u sivilo veznog reda.
Ninkovic: mozda cak i najbolji utisak u veznom redu veceras je ostavio,ali to nije bilo ni tesko pored ovakvih partija ostalih.
Hijavata: Najveca prevara u Srpskom fudbalu otkako ga ja pratim,zali boze mesta napadaca.
Petrovic: neprimetan
Zigic: malo vremena da bi bilo sta uradio,a i da je imao vremena decko nije u formi i od njega nista ne ocekujem
Jovanovic: aj dont give komentar!
Pizon: jasno je i detetu malom da je covek klasican pijun na mestu selektora,ne pita se on tu nista...a i da se pita isti ****,niti znanja niti autoriteta.
Mozda je na kraju i bolje da ne odemo na EP...sto da se tamo blamiramo kad se ovde kidamo sa jednom Estonijom to isto prvenstvo.
Fejsa da zaustavi Pirla. Smesno i jadno. Makelele nije mogao, a treba to Fejsa da uradi.sasagmp je napisao/la: Vidim pljuje se Fejsa...da,mozda Milijas,Raca i jos neki znaju vise fudbala,ali nemoj mi samo reci da bi te babe od igraca orale po terenu kao Fejsa,nama je danas takav igrac trebao da zaustavi Pirla...ovim ne sporim njegovo danasnje izdanje koje je bilo lose.

Nasi zadnji vezni su totalno neupotrebljivi. Svi sem Stankovica, koji je juce bio najbolji igrac uz Kolarova.
Mi imamo playmakere. Samo sto neko treba tog malog Tadica da postavi na CAM, a Ninkovica na CM. Krila onda moraju da stite svoje strane a ne da vise u napadu. To se posebno odnosi na slinu Krasica - najveceg balavka u istoriji srpskog fudbala. Napadace nemamo. To je istina.Mi ljudi nemam plejmejkera,nemam napadaca i tu se svaka nasa prica zavrsava.
To je produkt "bata Djorine filozofije" i "njegovih strucnjaka".Sto je najgore ni u buducnosti ne vidim nekog mladog napadaca extra klase
Tosic je daleko, jako daleko od extra klase.Jedino sto valja u ovom nasem timu su Vidic,Ivanovic,Kolarov,Tosic...to su igraci extra klase...ostalo su seljacki tipovi igraca ili ispusene mustikle...umesto da Baneta stavi na stopera danas jer su ovima u spicu brzi napadaci,a Ninkova na desnog beka(zaista mi nije jasno zasto se ne pokusava sa njim) on gura najsporiji tandem stopera u istoriji Srpskog fudbala i tu su najmanje krivi Subotic i Rajkovic...kriv je golub koji ih je upario,ako se on tu uopste nesto i pita.
Ninkov na beku.

Samo Tomovic ili Basta. Nikakav Ninkov.
Ne bih rekao. Juce je bio najbolji, a ljudi cesto zaboravljaju da je on jedini nas igrac sredine terena, koji u big3 ligama ima ime.Stankovic: sto pre prepusti mesto nekom mladjem to bolje po nas.Neka majstor pretekne Savu i neka se oprosti od reprezentacije,davno je proslo njegovo vreme.
Krasic je glup decko. To sam tvrdio i pre godinu dana - kad je razvaljivao, to tvrdim i sada - kad ga ne ide. To je glavni razlog zasto nije medju top krilima sveta, ali i glavni razlog da ga Juve odstrani iz ekipe.Krasic: Seljacki tip igraca,nabije glavu dole i guraj loptu i trci...tuzno je da ofanzivni igrac ima onako slabu kontrolu lopte,losa partija skroz.Kjelini ga u dzep stavio.
Novi Krasic.Tosic: Suvise ga je lako citati,cuvaj levu nogu i miran si...utopio se u sivilo veznog reda.
Jedini nas kreativni igrac. A u DKu nije starter.Ninkovic: mozda cak i najbolji utisak u veznom redu veceras je ostavio,ali to nije bilo ni tesko pored ovakvih partija ostalih.

To je suva istina i sustina svega. Estonci nam uzese 4 od 6 bodova. Zasluzili su vise taj baraz od nas, jer nisu cekali da im neko drugi to mesto izbori.Pizon: jasno je i detetu malom da je covek klasican pijun na mestu selektora,ne pita se on tu nista...a i da se pita isti ****,niti znanja niti autoriteta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.