Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Vedo OUT
Vukčević umjesto Ibiševića. Zvižde Vedi ovi domaći cigani. 

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Joj Salihoviću, izabrao je najgore rješenje u sigurno stopostotnoj prilici. Imao dva igrača slobodna i loptu progura pored obojice.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
da makar opucaKnele je napisao/la:Joj Salihoviću, izabrao je najgore rješenje u sigurno stopostotnoj prilici. Imao dva igrača slobodna i loptu progura pored obojice.
- Principatus
- Kontakt:
U pm kakav sudar Ibertsberger. Boli pri gledanju.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ovaj Ragnick stvarno nema koga staviti u zamjenu.Sve sto imalo valja povrjedjeni.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Slaba partija nasih igraca,valjda ce biti nesh malo bolje sljedece sedmice 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dobar je Vedo danas. Odlicno igrao, imao i prilike ali nije lopta htjela u gol. Cuva se za Portugalce.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ma gdje je dobar.. pa uvijek mu treba 4-5 sansi za go... toga nece bit protiv portugala...omerbavarac je napisao/la:Dobar je Vedo danas. Odlicno igrao, imao i prilike ali nije lopta htjela u gol. Cuva se za Portugalce.![]()
ser del barça es el millor que hi ha !
- Principatus
- Kontakt:
Vedo je danas slabo iskoristio sanse a ovu zadnju mu je goalman dobro odbranio. Na drugu stranu je pripremio goal i kao sto je Knele vec rekao imao je super pas za Ibertsberger, ali se ovaj odlucio da loptom otjera ptice iznad stadiona. Citav Hoffenheim veoma jak u prvom, dosta los u drugom poluvremenu, jer se tu Freiburg odlucio da ne gleda samo nego da igra.
Ipak ovakav Ibisevic ce sa malo vise koncentracije protiv Portugala pripremiti goal za Dzeku ili Misimovica, ili ce sam zabiti, a najbolje da obadvoje uradi.
Ipak ovakav Ibisevic ce sa malo vise koncentracije protiv Portugala pripremiti goal za Dzeku ili Misimovica, ili ce sam zabiti, a najbolje da obadvoje uradi.

Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 01 nov 2009, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- zlatan.edvin
- Kontakt:
Pa nije baš slaba, bili su dobri posebno u prvom poluvremenu, neka se oni čuvaju za baraž, ne treba srljati pa se povrijediti. Solidna partija i bitna 3 boda za Hofenhajm. Bravo Vedo i Sejo.harry_90 je napisao/la:Slaba partija nasih igraca,valjda ce biti nesh malo bolje sljedece sedmice
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Dobar, ali je promasio sve sto je mogao. Pa imao je dvije prilike da pita golmana gdje da puca, pogotovu onu iz prvog poluvremena kad je sa 6-7 metara pucao u golmanaomerbavarac je napisao/la:Dobar je Vedo danas. Odlicno igrao, imao i prilike ali nije lopta htjela u gol. Cuva se za Portugalce.![]()

Dragon Town
ja ne razumijem pojedine strucnjake na ovom forumu ,izgleda da moras svaku utakmicu dati barem dva komada da bi se reklo eh odigrao je dobro,pa rooney je majstor,ibrahimovic jos veci pa ne mogu dati gol kada to zele,stvarno ste prevrsili svaku mjeru mislio sam da ste malo zreliji al sam se jako jako prevariozmaj_Bosne je napisao/la:Dobar, ali je promasio sve sto je mogao. Pa imao je dvije prilike da pita golmana gdje da puca, pogotovu onu iz prvog poluvremena kad je sa 6-7 metara pucao u golmanaomerbavarac je napisao/la:Dobar je Vedo danas. Odlicno igrao, imao i prilike ali nije lopta htjela u gol. Cuva se za Portugalce.![]()
- Žil Kretenie
- Kontakt:
Golema su očekivanja mladih navijača širom svijeta pred svaku utakmicu Hoffenheima.
Kahva, Kava, Kafa!
Pa napadac je, posao mu je da zabija golove...Hajd da nije imao prilika pa dobro, ali je imao 3-4 dobre prilike i trebao je barem jednom zabitineznalica je napisao/la:ja ne razumijem pojedine strucnjake na ovom forumu ,izgleda da moras svaku utakmicu dati barem dva komada da bi se reklo eh odigrao je dobro,pa rooney je majstor,ibrahimovic jos veci pa ne mogu dati gol kada to zele,stvarno ste prevrsili svaku mjeru mislio sam da ste malo zreliji al sam se jako jako prevariozmaj_Bosne je napisao/la:Dobar, ali je promasio sve sto je mogao. Pa imao je dvije prilike da pita golmana gdje da puca, pogotovu onu iz prvog poluvremena kad je sa 6-7 metara pucao u golmanaomerbavarac je napisao/la:Dobar je Vedo danas. Odlicno igrao, imao i prilike ali nije lopta htjela u gol. Cuva se za Portugalce.![]()

100% sportski i krajnje opušten potpis
- rob do bagro
- Kontakt:
vi pojedini nekad previse trazite od Vedada...sta vi hocete da dadne po 5-6 golova na tekmi 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Statistika rece Vedo=
7 suteva na gol
39 kontakta sa loptom
1 asistencija
0 golova
7 suteva na gol
39 kontakta sa loptom
1 asistencija
0 golova

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- miralem444
- Kontakt:
dobar je danas vedo bio....u prvom poluvremeni cista 10..jest promasio onaj zicer..al kad pogledate kolko je trco dodavo driblo..onda ce vam sve bit jasno....vedo samo tako nastavi....jedva te cekam u repci..ima da portugalcima zajedno s dzekom deres guzove..harishp je napisao/la:Statistika rece Vedo=
7 suteva na gol
39 kontakta sa loptom
1 asistencija
0 golova
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Harishp tebi trebaju zabraniti koristenje interneta do 15 godine

@Joc-kara123 sto se provaljujes kad veze nemas ni s kim ni kakojocker123 je napisao/la:Harishp tebi trebaju zabraniti koristenje interneta do 15 godine![]()

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, dedo26, greenwood i 51 gost.