SP - Grupa D

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide dalje?

Njemačka
241
44%
Srbija
136
25%
Gana
129
24%
Australija
37
7%

Ukupno glasova: 543

Chologol
Kontakt:

Re: SP - Grupa D

Post Postao/la Chologol » 24 jun 2010, 00:34

Principatus je napisao/la:Boli me i grlo i glava, covjece ovo nije zdravo. :D
Preporucujem onu navijacku na youtube "So sehen Sieger aus!" (ovako izgledaju pobjednici!). :D

Evo i jedna utjesna za susjede. Sljedeci put ce biti bolje, no sikiriki, to je samo sport! Ajmo Srbija!

slika
Hahahahahhahaha, prejaka slika :mrgreen:

Jbg da se i malo razumijem u fotosop bilo bi svega na racun gluhonijemaca, bas sam nesto kreativan u zadnje vrijeme, na Principatusovuvudvsusdudsuvu zalost :mrgreen:
Rey de la furia española...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 jun 2010, 00:36

Chologol je napisao/la:Sad cu u inate tebe navijat za Engleze :mrgreen: :lol: I to cu te kad gluhe svabe ispuse zajebavat na nacionalnoj osnovi :mrgreen:
Bit ce to teska, teska utakmica. Podhitno ona odbrana mora pri sebi doci, nekoliko puta mi je srce stalo.
Hebiga, nije fer sto ces me zajebavati, mislim nisam zasluzio tako. :mrgreen: Al ajde dobro, bar sam sad pripremljen. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 jun 2010, 00:37

Ma ako bude igrao onaj vezni red protiv nas oni nemaju šanse, s tim da Upson mora da igra i niko više :lol:

I onaj Glen je par puta izgledao loše kao i Cole.

bayernovac
Kontakt:

Post Postao/la bayernovac » 24 jun 2010, 00:40

Principatus je napisao/la:Boli me i grlo i glava, covjece ovo nije zdravo. :D
Preporucujem onu navijacku na youtube "So sehen Sieger aus!" (ovako izgledaju pobjednici!). :D

Evo i jedna utjesna za susjede. Sljedeci put ce biti bolje, no sikiriki, to je samo sport! Ajmo Srbija!

slika
EXTRA SLIKA :D :D :lol: :lol:
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 24 jun 2010, 00:40

Neutral je napisao/la:Ma ako bude igrao onaj vezni red protiv nas oni nemaju šanse, s tim da Upson mora da igra i niko više :lol:

Kao i vecina talijanskih igraca u grupnoj fazi 2006 :mrgreen:

Il se meni cini il niko nece da shvati bit onoga o cemu ja pisem :D

UN - Engleska :roll:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 jun 2010, 00:42

Chologol je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Ma ako bude igrao onaj vezni red protiv nas oni nemaju šanse, s tim da Upson mora da igra i niko više :lol:

Kao i vecina talijanskih igraca u grupnoj fazi 2006 :mrgreen:

Il se meni cini il niko nece da shvati bit onoga o cemu ja pisem :D

UN - Engleska :roll:

Znam na što aludiraš, no po meni i Brazil i Argentina su dosta bolji od Engleske. Ne zaboravi tu Holandiju kada se ako Bog da vrati the flying Dutchman, a tek Španija. Žao mi Čilea.

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 24 jun 2010, 00:44

Neutral je napisao/la: Znam na što aludiraš, no po meni i Brazil i Argentina su dosta bolji od Engleske. Ne zaboravi tu Holandiju kada se ako Bog da vrati the flying Dutchman, a tek Španija. Žao mi Čilea.
Daleko od toga da ja aludiram na to da ce Engleska osvojiti SP, zelim da kazem samo da ce Capello Lowa otresti ko lola hladno pivo.

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 24 jun 2010, 00:50

suntu jeu je napisao/la:Nisu Srbi toliko jaki koliko su Francuzi slabi bili. Ništa više. Po kvaliteti mi imamo jaču repku, ali eto nismo otišli na SP jer su nam tu bili Španija i Portugal.

Moj post sa desete strane. Nažalost tako je i žao mi je što su ispali.

Još više je žaliti što nama u baražu nije došla Francuska.
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 24 jun 2010, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 jun 2010, 00:51

Chologol je napisao/la:Daleko od toga da ja aludiram na to da ce Engleska osvojiti SP, zelim da kazem samo da ce Capello Lowa otresti ko lola hladno pivo.
Nevjerujem u to. Mislim da je u ovoj utakmici sve moguce. Sve je moguce u toku utakmice, jedino ne kad zavrsi, jer tu ce vaziti ona od Lineker-a. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 24 jun 2010, 00:53

Principatus je napisao/la:
Chologol je napisao/la:Daleko od toga da ja aludiram na to da ce Engleska osvojiti SP, zelim da kazem samo da ce Capello Lowa otresti ko lola hladno pivo.
Nevjerujem u to. Mislim da je u ovoj utakmici sve moguce. Sve je moguce u toku utakmice, jedino ne kad zavrsi, jer tu ce vaziti ona od Lineker-a. :D
On je to rekao jos za vrijeme Zapadne i istocne Svabije :mrgreen: ne vrijedi to vise sto je ocito (od 90-te, Svabi je najveci uspijeh na SP-u ja mislim 3. mjesto u domovini) :D

Uostalom, cujemo se sutra, jbt ja se sa vama raspravaljam a ujutru u 8 na poso :mrgreen:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 jun 2010, 00:55

Aaah polako sta je ono bilo na SP u Koreji? Haa? :D
Ma i ja moram polako ali sigurno spavati, gubim suvise vremena na ovom forumu, to nije normalno.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 24 jun 2010, 00:56

Chologol je napisao/la:
Principatus je napisao/la:
On je to rekao jos za vrijeme Zapadne i istocne Svabije :mrgreen: ne vrijedi to vise sto je ocito (od 90-te, Svabi je najveci uspijeh na SP-u ja mislim 3. mjesto u domovini) :D

Uostalom, cujemo se sutra, jbt ja se sa vama raspravaljam a ujutru u 8 na poso :mrgreen:
Vidi se da pomno pratiš Svjestka Prvenstva ;) ...ne lupaj gluposti...Njemacka je na SP 2002 igrala u finalu sa Brazilom u nikad slabijem sastavu (glavne zvijezde bile Ramelov,Šnajder,Kirsten i ostala kompanija iz Leverkuzena)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 24 jun 2010, 00:57

Principatus je napisao/la:Aaah polako sta je ono bilo na SP u Koreji? Haa? :D
Ma i ja moram polako ali sigurno spavati, gubim suvise vremena na ovom forumu, to nije normalno.
Neka te, pa se i sutra cujemo nakon sto Talijani sa 3 boda prodju u osminu finala :mrgreen:

Aj, ode sad u krpe, sutra kupam mjesalicu :mrgreen:

drop@ ozbiljno? Nisam znao dok mi ti nisi reko.

Jbg na prvu ruku, zajebo se :D Ronaldo zabio 2 gola, jedan nakon sto mu je loptu pustio Rivaldo a drugi po zemlji nekako dal je Kan zajebo nije... ne znam :mrgreen:

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 24 jun 2010, 01:42

sad sam pregledao snimak utakmice srbija-australija. srbija mnogo bolja u prvom poluvremenu, krasic je definitivno najvece razocaranje za srbe na ovom SPu, morao je zabiti onu 100% priliku kad je prosao schwarzera. u drugom poluvremenu pad tempa sto se tice srba, australija preuzima i zabija dva gola(cahill je to 8-) ). e sad sto se tice odlucujuci 10 minuta utakmica kako sam ja vidio stvari. ogromna greska schwarzera dozvoljava pantelicu da zabije gol. ide igra i na drugoj strani terena nespretni kennedy je trebao zabit treci gol australaca. onda kloc pantelic umjesto da samo malo saceka, on preleti u off-side i pokvari cistu sansu za gol. trebao je takodje biti penal za srbe(igranje rukom cahilla), al' imali su jos jedan zicer pri kraju al' to je opet unistio pantelic.

sve u svemu, cahill dominira!

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 24 jun 2010, 01:52

GOODBYE SERBIA!!! OVERRATED TEAM!!!
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

booty-king
Kontakt:

Post Postao/la booty-king » 24 jun 2010, 02:16

od pocetka sam rekao da srbiji fali dobra 9tka koju na njihovu zalost nemaju,,,malo su se i ufurali nakon pobjede nad njemackom ali jbg...otom potom

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 jun 2010, 07:07

Nisam znao da je jedan od razloga Ozil bio što je sestra Sarah Conner prešla na Islam. To mu je cura, 7 godina je starija od njega, sestra popularne Njemačke pjevačice. Odlično za njega, a još bolje za Njemačku jer je postigao prekrasan gol.

Bravo Mesut. ;)

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 24 jun 2010, 07:25

malo kasnim,al evo da se i ja zahvalim Srbiji sto su mi uljepšali noć,i sve najbolje ubuduće :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: i ugodan let

Kumar
Kontakt:

Post Postao/la Kumar » 24 jun 2010, 08:04

Kad porastem biću kengur - reče orao!

Balthazar
Kontakt:

Post Postao/la Balthazar » 24 jun 2010, 08:14

Tek se sada vidi kako je loša bila kvalifikacijska grupa sa Srbijom i Francuskom: Obje ekipe su završile kao posljednje u svojim grupama na SP.

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.