Browser igra: Football identity

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

samir_tm87
Kontakt:

Re: Browser igra: Football identity

Post Postao/la samir_tm87 » 13 mar 2011, 12:32

Analiticar=Ahmo je napisao/la:Uh danas debitiram :D

nije tesko...

Analiticar=Ahmo
Kontakt:

Post Postao/la Analiticar=Ahmo » 13 mar 2011, 12:39

samir_tm87 je napisao/la:
Analiticar=Ahmo je napisao/la:Uh danas debitiram :D

nije tesko...
pa znam da nije tesko :D
R.I.P VEDRAN PULJIC

Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....

kirba
Kontakt:

Post Postao/la kirba » 13 mar 2011, 12:42

bice druga liga zanimljiva ali samo borba za drugo mjesto. Prvo je rezervisano za Raiderse :)

beli
Kontakt:

Post Postao/la beli » 14 mar 2011, 16:43

kirba je napisao/la:bice druga liga zanimljiva ali samo borba za drugo mjesto. Prvo je rezervisano za Raiderse :)
i modrica ide u prvu ligu :D tako su rekli pa biti ce jaki ekipa biti ce zanimljivo + 11 aktivnih ekipa u prvoj 1 ide u baraz sa 2 ekipom iz druge lige :)

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 14 mar 2011, 18:19

Imam ja ACM-a 950 rating,ali vjerovatno da cu odustati , jer mi je dosadilo ''igrati'' fudbala,tako da bih trebao napraviti managera. Pa da se raspitam ima li kakva ekipa da se moze preuzeti u 2. ? I da, ko bi od vas ss-ovaca napravio account da ga mogu racunati u tim ? :)
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 14 mar 2011, 19:06

Adin_BiH je napisao/la:Imam ja ACM-a 950 rating,ali vjerovatno da cu odustati , jer mi je dosadilo ''igrati'' fudbala,tako da bih trebao napraviti managera. Pa da se raspitam ima li kakva ekipa da se moze preuzeti u 2. ? I da, ko bi od vas ss-ovaca napravio account da ga mogu racunati u tim ? :)
djesi Adinko :D
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 18 mar 2011, 23:07

Treba li kome jedan univerzalac u ekipi tipa Zlatan Bajramovic,upravo sam dobio otkaz u Volgogradu pa trazim novi klub :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Rotor Volgograd...

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 19 mar 2011, 17:37

demir44 je napisao/la:Treba li kome jedan univerzalac u ekipi tipa Zlatan Bajramovic,upravo sam dobio otkaz u Volgogradu pa trazim novi klub :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Eno manager Xerta team (usli u prvu ligu) trazi aktivne igrace, mogli bi i Xertu aktivirati pa bi bas onda bila ludnica.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 20 mar 2011, 09:51

Daffy ko je jos osim mene banovan tamo, samo da znate, u Srijedu ide maksimalna dozvoljena zastava Kosova u signatur sa natpisom "nezavisno Kosovo" a Hamza pichko jedna, onog Popopopokivca ili kako se vec zove nisi banovao a on je taj koji je najvise srao. :x

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 20 mar 2011, 10:11

edo3majka je napisao/la:Daffy ko je jos osim mene banovan tamo, samo da znate, u Srijedu ide maksimalna dozvoljena zastava Kosova u signatur sa natpisom "nezavisno Kosovo" a Hamza pichko jedna, onog Popopopokivca ili kako se vec zove nisi banovao a on je taj koji je najvise srao. :x

ja sam banovan jos u petak jer sam hazmi rekao da je levat sto one nece da ban , a on tamo stavio da se mjesam u raspravu oko nacionalizma i ta sranja

zato veceras kad dobijem unban u sig velika zastava kosova i slika Alije Izetbegovica

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 20 mar 2011, 10:36

edo3majka je napisao/la:Daffy ko je jos osim mene banovan tamo, samo da znate, u Srijedu ide maksimalna dozvoljena zastava Kosova u signatur sa natpisom "nezavisno Kosovo" a Hamza pichko jedna, onog Popopopokivca ili kako se vec zove nisi banovao a on je taj koji je najvise srao. :x
Sto jeste, jeste, ban si ti zasluzio i svaki post ti je vukao ban :D, ALI ne mogu vjerovati da tog majmuna nije banovao, to je stvarno sramota, nista bolji nije bio.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 20 mar 2011, 11:03

Ban su dobili: Edo Majka, Joki, Jarkoc Samir, Kone_dbr, M&L, mastervolume i senja

Ali Nonsense!! koji qrac banovan M&L-a tj. Panceva.. pa frajer jedan od najkorektnijih sa srpskog foruma.. i nista lose nije pricao.. a ono kretena sto je stavljao zastave rs-a, sto je najvise srao - STO JE SVE POKRENUO nije ni pogledao.. meni se Hamza zgadio iskreno, mislim ovdje ce biti da serem ali pogledajte srpski forum kad god dodje neko iz bosne.. pa ban minimala 5 dana, a od srba niko nista.. i kad kazu samiru "Turcine napusi se qrcine" nista ne bude.. da kirba nije prijavio ono "Noz zica ........." i za to bi se zaboravilo..

mada i ovo sto Hamza prica - ako prica sa adminima mislim da mu svi u startu kazu "ok ok radi sta hoces" jer kad pocne da pise na engleskom ja ubadam da pogodim sta je htio napisat :lol:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 20 mar 2011, 11:28

a zakaj ti ne banujes ??

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 20 mar 2011, 12:19

Italia je napisao/la: mada i ovo sto Hamza prica - ako prica sa adminima mislim da mu svi u startu kazu "ok ok radi sta hoces" jer kad pocne da pise na engleskom ja ubadam da pogodim sta je htio napisat :lol:
:lol:
a Koman nista :?
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 20 mar 2011, 12:54

I ja sam banovan :x

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 20 mar 2011, 13:01

guber90 je napisao/la:
Sto jeste, jeste, ban si ti zasluzio i svaki post ti je vukao ban :D, ALI ne mogu vjerovati da tog majmuna nije banovao, to je stvarno sramota, nista bolji nije bio.
Ne kazem da nisam ja zasluzio, ja sam to i trazio i ne bunim se ali morao sam reci sta mi je na srcu, ali ne kontam kako onog majmuna nije banovao pa to nije normalno.

Kao sto rekoh zastava sa natpisom "nezavisno kosovo" ih ceka u srijedu. :twisted: :twisted: :twisted:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 20 mar 2011, 13:04

treba li kome CD pozicija tj stoper:D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 20 mar 2011, 13:12

edo3majka je napisao/la:
guber90 je napisao/la:
Ne kazem da nisam ja zasluzio, ja sam to i trazio i ne bunim se ali morao sam reci sta mi je na srcu, ali ne kontam kako onog majmuna nije banovao pa to nije normalno.

Kao sto rekoh zastava sa natpisom "nezavisno kosovo" ih ceka u srijedu. :twisted: :twisted: :twisted:

ja cu stavit sliku hasiam tacija i dole
kosovo republik hasim taci predsjednik

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 20 mar 2011, 13:59

Samo pazite na dimenzije, da ne bi imali razloga da vam uklone sig :lol: :lol: .
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 20 mar 2011, 14:38

nemojte da vam ih ja skidam :lol:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.