Analiticar=Ahmo je napisao/la:Uh danas debitiram
nije tesko...
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Analiticar=Ahmo je napisao/la:Uh danas debitiram
pa znam da nije teskosamir_tm87 je napisao/la:Analiticar=Ahmo je napisao/la:Uh danas debitiram
nije tesko...
i modrica ide u prvu ligukirba je napisao/la:bice druga liga zanimljiva ali samo borba za drugo mjesto. Prvo je rezervisano za Raiderse
djesi AdinkoAdin_BiH je napisao/la:Imam ja ACM-a 950 rating,ali vjerovatno da cu odustati , jer mi je dosadilo ''igrati'' fudbala,tako da bih trebao napraviti managera. Pa da se raspitam ima li kakva ekipa da se moze preuzeti u 2. ? I da, ko bi od vas ss-ovaca napravio account da ga mogu racunati u tim ?
Eno manager Xerta team (usli u prvu ligu) trazi aktivne igrace, mogli bi i Xertu aktivirati pa bi bas onda bila ludnica.demir44 je napisao/la:Treba li kome jedan univerzalac u ekipi tipa Zlatan Bajramovic,upravo sam dobio otkaz u Volgogradu pa trazim novi klub![]()
![]()
edo3majka je napisao/la:Daffy ko je jos osim mene banovan tamo, samo da znate, u Srijedu ide maksimalna dozvoljena zastava Kosova u signatur sa natpisom "nezavisno Kosovo" a Hamza pichko jedna, onog Popopopokivca ili kako se vec zove nisi banovao a on je taj koji je najvise srao.
Sto jeste, jeste, ban si ti zasluzio i svaki post ti je vukao banedo3majka je napisao/la:Daffy ko je jos osim mene banovan tamo, samo da znate, u Srijedu ide maksimalna dozvoljena zastava Kosova u signatur sa natpisom "nezavisno Kosovo" a Hamza pichko jedna, onog Popopopokivca ili kako se vec zove nisi banovao a on je taj koji je najvise srao.
Italia je napisao/la: mada i ovo sto Hamza prica - ako prica sa adminima mislim da mu svi u startu kazu "ok ok radi sta hoces" jer kad pocne da pise na engleskom ja ubadam da pogodim sta je htio napisat
I ja sam banovanedo3majka je napisao/la:Daffy ko je jos osim mene banovan tamo, samo da znate, u Srijedu ide maksimalna dozvoljena zastava Kosova u signatur sa natpisom "nezavisno Kosovo" a Hamza pichko jedna, onog Popopopokivca ili kako se vec zove nisi banovao a on je taj koji je najvise srao.
Ne kazem da nisam ja zasluzio, ja sam to i trazio i ne bunim se ali morao sam reci sta mi je na srcu, ali ne kontam kako onog majmuna nije banovao pa to nije normalno.guber90 je napisao/la:Sto jeste, jeste, ban si ti zasluzio i svaki post ti je vukao banedo3majka je napisao/la:Daffy ko je jos osim mene banovan tamo, samo da znate, u Srijedu ide maksimalna dozvoljena zastava Kosova u signatur sa natpisom "nezavisno Kosovo" a Hamza pichko jedna, onog Popopopokivca ili kako se vec zove nisi banovao a on je taj koji je najvise srao., ALI ne mogu vjerovati da tog majmuna nije banovao, to je stvarno sramota, nista bolji nije bio.
edo3majka je napisao/la:Ne kazem da nisam ja zasluzio, ja sam to i trazio i ne bunim se ali morao sam reci sta mi je na srcu, ali ne kontam kako onog majmuna nije banovao pa to nije normalno.guber90 je napisao/la:Sto jeste, jeste, ban si ti zasluzio i svaki post ti je vukao banedo3majka je napisao/la:Daffy ko je jos osim mene banovan tamo, samo da znate, u Srijedu ide maksimalna dozvoljena zastava Kosova u signatur sa natpisom "nezavisno Kosovo" a Hamza pichko jedna, onog Popopopokivca ili kako se vec zove nisi banovao a on je taj koji je najvise srao., ALI ne mogu vjerovati da tog majmuna nije banovao, to je stvarno sramota, nista bolji nije bio.
Kao sto rekoh zastava sa natpisom "nezavisno kosovo" ih ceka u srijedu.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.