Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la Devil » 10 jan 2012, 00:52

Sarajlijc@ je napisao/la:Zanima me SopCast, mogu li se ovi kanali sto nadjem preko neta spremiti negdje? Evo recimo sky sports sam nasao i ubacim u onaj tab gore da gledam ali ne mogu ga spremiti nigdje.
Nadji na netu mogao se Sopcast uz pomoc nekog programa ubaciti u VLC,al' ne znam koga. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 jan 2012, 02:08

Devil je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Zanima me SopCast, mogu li se ovi kanali sto nadjem preko neta spremiti negdje? Evo recimo sky sports sam nasao i ubacim u onaj tab gore da gledam ali ne mogu ga spremiti nigdje.
Nadji na netu mogao se Sopcast uz pomoc nekog programa ubaciti u VLC,al' ne znam koga. ;)
Haj skontaj svijuti.

Znam da mogu gledati u VLCu ali mora sopcast biti upaljen.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 10 jan 2012, 16:57

starmo94 je napisao/la:
starmo94 je napisao/la:Vidim da ovdje ima nekih koji bi mi mogli pomoci ,pa eto ako netko zna molim da mi odgovori ...

Znaci, formatirao sam laptop i nakon toga integrirana graficka koja je prije formatiranja radila normalno, vise je nije bilo.Skinuo sam driver i instalirao ,a nakon toga kad god bih pokusao upaliti laptop,on bi se sam pri onom djelu "Starting Windows" restartirao. :? Opet sam ga formatirao , a jedina graficka je ona Standard VGA ,koja ne moze ni Solitaire pokrenut ... :?
.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 10 jan 2012, 17:31

pa treba ti driver za grafičku to je valjda očito? skini aidu64 s neta, očitaj model laptopa i kopiraj ga ovdje pa ćemo naći driver.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 10 jan 2012, 20:15

baresi#6 je napisao/la:pa treba ti driver za grafičku to je valjda očito? skini aidu64 s neta, očitaj model laptopa i kopiraj ga ovdje pa ćemo naći driver.
Fujitsu Siemens lifebook E8210

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 jan 2012, 16:45

Ljudi, imal gdje da se skine (provjeren d'load) Windows 7 e sad ne znam koji je dobar ...ultimate il neki drugi ? Pa ako neko zna na PM moze link ... Hvala i hitno je :D

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 12 jan 2012, 22:38

Kakod a namjestim da mogu ikone postavljat tamo gdje ja 'ocu,a ne da mi same zauzimaju mjesto...npr ja ih ocu da stavim tacno na tacku A,al' kad ga tu dovucem ono mi se pomjeri po' cenat lijevo :roll: :?:

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 12 jan 2012, 23:08

alacious je napisao/la:Kakod a namjestim da mogu ikone postavljat tamo gdje ja 'ocu,a ne da mi same zauzimaju mjesto...npr ja ih ocu da stavim tacno na tacku A,al' kad ga tu dovucem ono mi se pomjeri po' cenat lijevo :roll: :?:
desnim klikom misa na desktop - onda view i iskljucis opciju align icons to grid

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 12 jan 2012, 23:10

tyler durden je napisao/la:
alacious je napisao/la:Kakod a namjestim da mogu ikone postavljat tamo gdje ja 'ocu,a ne da mi same zauzimaju mjesto...npr ja ih ocu da stavim tacno na tacku A,al' kad ga tu dovucem ono mi se pomjeri po' cenat lijevo :roll: :?:
desnim klikom misa na desktop - onda view i iskljucis opciju align icons to grid

hvala puno ;)

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 13 jan 2012, 14:29

Hocu da povezem laptop i TV, kako to da uradim ? Treba taj neki HDMI kabl, ali ne znam jesu li svi isti, tj. bojim se da ne kupim neki sa drugačijim ulazom. Također, gdje se to može u Sa naći ?
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 13 jan 2012, 15:29

the scouser je napisao/la:Hocu da povezem laptop i TV, kako to da uradim ? Treba taj neki HDMI kabl, ali ne znam jesu li svi isti, tj. bojim se da ne kupim neki sa drugačijim ulazom. Također, gdje se to može u Sa naći ?
Isti su svi. I trazi obavezno najjeftiniji. Jedna od najvecih prevara kod tih kablova je sto postoje oni od 50 KM koji ni po cemu ne daju bolju sliku od onih najjeftinijih.
#divovi

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 13 jan 2012, 15:58

starmo94 je napisao/la:
baresi#6 je napisao/la:pa treba ti driver za grafičku to je valjda očito? skini aidu64 s neta, očitaj model laptopa i kopiraj ga ovdje pa ćemo naći driver.
Fujitsu Siemens lifebook E8210
izvini sto ti prije nisam odgovorio...
pošto vidim ima i ati i nvidia grafika za tvoj laptop pa u aidi provjeri koja ti je. u aidi otvori grafika>pci/agp i vidi jel intel ili ati chipset. zatim:

odeš na http://support.ts.fujitsu.com/index.asp?lnid=0&lng=comp

pa na drivers and downloads>notebooks izabereš>lifebook>e>8210 ati/intel zavisno koji ti je chipset>xp>graphic pa download i instaliraj resetuj pc i to je to.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 13 jan 2012, 17:02

Ima li još iko da mu nisu povećali brzinu neta ovi iz BH Telecoma?
Mislim da nakon 15-ak dana su trebali svima... :?
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 13 jan 2012, 17:08

Kod mene nista novog, brzina ista jos uvijek, valjda uskoro se sjete i poguraju nas
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 13 jan 2012, 17:09

dr.van nostrand je napisao/la:Kod mene nista novog, brzina ista jos uvijek, valjda uskoro se sjete i poguraju nas

potrajace ovo jos, cini mi se da cemo uci i u februaru dok ne povecaju ;)

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 13 jan 2012, 17:17

Ja sam čuo da je trebalo do polovine januara sve biti gotovo, ali se bgm ovo može dobro odužiti... A mom jaranu 31. decembra odmah povećali brzinu. :roll:
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 13 jan 2012, 22:45

Unknown Genius je napisao/la:Ima li još iko da mu nisu povećali brzinu neta ovi iz BH Telecoma?
U mene je povećana brzina. :)

Nego, da ovdje zatražim malu pomoć, sigurno neko zna. Sve ikone na desktopu su mi označene, nekako sam ih slučajno sve označio i sve mi plave, a pojma nemam kako da ih odznačim. Pa ako neko može da mi pomogne.

Unaprijed hvala. ;)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 14 jan 2012, 00:01

Patrice_Evra_3 je napisao/la:
Unknown Genius je napisao/la:Ima li još iko da mu nisu povećali brzinu neta ovi iz BH Telecoma?
U mene je povećana brzina. :)

Nego, da ovdje zatražim malu pomoć, sigurno neko zna. Sve ikone na desktopu su mi označene, nekako sam ih slučajno sve označio i sve mi plave, a pojma nemam kako da ih odznačim. Pa ako neko može da mi pomogne.

Unaprijed hvala. ;)
Desktop, desni klik -> arrange icons by -> odznači lock web items on desktop
100% sportski i krajnje opušten potpis

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 14 jan 2012, 00:19

moustapha je napisao/la:
the scouser je napisao/la:Hocu da povezem laptop i TV, kako to da uradim ? Treba taj neki HDMI kabl, ali ne znam jesu li svi isti, tj. bojim se da ne kupim neki sa drugačijim ulazom. Također, gdje se to može u Sa naći ?
Isti su svi. I trazi obavezno najjeftiniji. Jedna od najvecih prevara kod tih kablova je sto postoje oni od 50 KM koji ni po cemu ne daju bolju sliku od onih najjeftinijih.
Hvala na info :)
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 14 jan 2012, 00:30

the scouser je napisao/la:
moustapha je napisao/la:
Hvala na info :)
Imas gore kod Alpine kupiti.Ne znam tacno koliko je repa.
Radnja se zove nesto electronic.. :?
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: alemsa, UtdBiH21 i 26 gostiju.