Dallas Mavericks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Dallas Mavericks
Izgleda da je to to što se tiče ove utakmice, pronašli su i oni svoj ritam i daleko bolje iskorištavaju udvajanja, plus napadaju missmatcheve. Batum x factor tekme, čuva Luku, čuva THJ-a, u napadu daje pas, što bi se reklo igra za ekipu.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Rekoh skoro, zivimo dok zivi i THJ, a ovaj je previse nekonstantan. Ako se ne rijesimo KP u offseasonu, onda i ne zasluzujemo bolje.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ne mogu čovjeka kriviti kad 3/4 stoji ko statista po gameplanu u korneru/spacing, nit je imao toliko dodira sa loptom ni uključenosti u igru i onda 2-3 posjeda na njega, premalo je to usg za neki doprinos. A i ovi konačno pokazuju zašto su bili najbolji po % za 3.
Bilo je i realno da se ovako nešto desi mada je odlično krenulo. Previše promašaja za ovakve partije PGa i Kawhija. Naredna se MORA uzeti.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Zinga za nekoga sto bi morao biti 2gi igrac ekipe daleko najslabiji, malo je reci sramota... Nije sposoban dobiti jedan missmatch, a ocigledno je i zaboravio sta znaci skok za loptu. Nemas sta, Kawhi i PG brutalna utakmica, bolji su bili izkoristili sve sto Dallas nije, al opet je bila gusta utakmica tako da ima tu jos rezerve za Dallas.
Zadnja izmjena: Edviin, dana/u 29 maj 2021, 06:32, ukupno mijenjano 1 put.
Oni će nastaviti sa small ball petorkom sa Jacksonom kao jedinim malim koja je dobila ovu tekmu, birali su ne switchati Jacksona na Luku i tu se i njemu otežalo igrajući protiv ostalih. Nestao je doprinos drugih od one furiozne 1/4 gdje smo pregorili. Zubac van, Batum in je promjenilo tok, ali ostaje ta jedna tekma. Opet smo u dobrom položaju.
mislim da je bilo jasno da clippersi ne mogu odigrati tri utakmice loše šuterski
KP je ključ...čak da mu se smanje minute...I tako se da prilika nekom tko bolje brani skok
KP je ključ...čak da mu se smanje minute...I tako se da prilika nekom tko bolje brani skok
dobre guzove ima Belma
Je li to skok bio presudan večeras? 13-7 ORB u našu korist.
Porzingis je uzeo 3 skoka i ne nije to bilo presudno
nego ne mogu bahatog igraca van terena a na terenu kao mala maca...Pa ga stalno uzimam na zub zbog toga
nego ne mogu bahatog igraca van terena a na terenu kao mala maca...Pa ga stalno uzimam na zub zbog toga
dobre guzove ima Belma
Brate i ja sam nezadovoljan sa njegovim učinkom da se mi razumijemo, ali isto tako malo širu sliku gledam ili bar pokušavam da gledam u ovoj seriji, nisu nas ni jednu tekmu značajno naskakali da je to bilo presudno, ne gleda mi se sad timska statistika. I dok je tako meni nije problem taj broj njegovih skokova a bio bi da nas "siluju" na ORB. U ofanzivnom smislu njega čuva Kawhi kao njihov najbolji defanzivac i logičan je u potpunosti put Carlislea da ne ide napad kroz njega zbog čuvara, imamo 4vs4 situaciju gdje su se sada prilagodili sa jedino missmatch Jacksonom i tu Jackson izlazi i sprječava preuzimanje, usporilo naš napad u drugom poluvremenu. Zubac do kraja serije više neće biti na parketu kad je i Luka, no helem nejse neka Carlisle konta kako će rješavati to, pikujem da će Luka više biti na postu. Meni se ne sviđa način što mi nemamo off ball igru kao sekundarno rješenje kad već se ne može kreirati missmatch, odnosno sve se kreira kroz pick, svi otvoreni šutevi. Kako smo znali praviti dupli blok za Dirka, to bih više volio da se radi i KP-u, nešto se tu može smisliti. Naravno KP ima mana u igri, itekako, opredijelio se za "bekovsku igru" ugledajući se na KD-a, samo šut iz vana, nema izgrađenu 1 na 1 igru. To mu je velika mana ako se već opredijelio za taj način igre moraš biti ubica sa perimetra, killer, imati fadeway izgrađen, uvježban, footwoork, veći arsenal od ovog skok šuta. Ali opet polažem nade u njega nevezano za ovu seriju, nadam se da će konačno zdrav ljeto dočekati i raditi na sebi i fizički biti spreman od training campa. Onda mi smo mlada ekipa, nismo mi u must win situaciji, glava ekipe ima 22 godine, ne dolazi se za dvije sezone od lottery ekipe do contendera, ima tu rada, posla, slaganja još, a dvije godine PO košarke je dobar put i to protiv top3 contendera u obje sezone, još smo tvrd orah.
Uz sve to, ako uzmemo u nedelju, mislim da prelazimo Clipperse, odnosno ne smije se izgubiti dva zaredom i to je to.
Nije Rick od jucer, valjda ce nesto smisliti.
Nije Rick od jucer, valjda ce nesto smisliti.
dobre guzove ima Belma
Na kraju će biti 4-2 za Clippe 

....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Hack-a-Luka uskoro u opticaju. 
Bodu u oči ovakvi podaci sa slobodnih ali šta da se radi. Nema šanse da bude 4-2 za Clipperse. Veliki je ovo skok bio kad su procenti u pitanju, minimalno jedna će opet pasti. Ali mora biti 3-1, simple as that.

Bodu u oči ovakvi podaci sa slobodnih ali šta da se radi. Nema šanse da bude 4-2 za Clipperse. Veliki je ovo skok bio kad su procenti u pitanju, minimalno jedna će opet pasti. Ali mora biti 3-1, simple as that.
41.21.1.
Luka upitan za utakmicu?
Igrat ce Luka, nije ovo vise RS da bi se odmarao zbog sitnih povreda. U pitanje je bol u vratu koja se sirila na rame i nogu, ali i sam je rekao da je bolje nakon masaza.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- Nail for Real
- Kontakt:
Kako da nema bolove, nosi ovu mrcnu ekipu na ledjima

Vasa najveca snaga je u Ricku. Kilometrima bolji trener od onog teleceg pogleda.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- anonymousHD
- Kontakt:
Opet ga Morris laktom udario, j3bem mu mater crnu
Luka igra i definitivno.
Ibaka ponovo out
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Unosi Bobi živost u dvoranu. 

41.21.1.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.