Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

sarajlija89
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la sarajlija89 » 19 jan 2010, 01:42

Admir_Sa je napisao/la:
daffy je napisao/la:Gunners -> ignore

mislim da je sve realno.. Ibra zasluzio svoje nagrade, samo mi nije jasno zasto je De Rossi izabran ispred Alexa koji je imao nevjerovatnu sezonu a ostavrio je 2x vise od De Rossija.. mislim da cete se sloziti sa mnome.. ne gledajuci danasnju formu.. odlican je on, nema sta.. golman Cezar zasluzeno, Buffon bio povrijedjen vise od 8 mjeseci, Chiellini realno zasluzeno.. a Rosetti zasluzeno, trenutno no1 na svijetu..
Sjedeci na klupi, kako da ne
sjedio je i protiv rela vjerovatno..pa dobio ovacije bernabea :D a i protiv rome je sjedio..sa 30 iz slobodnog uvalio :mrgreen: ...itd. bilo je toga ;)

btw. protiv rome nece biti navijaca na curvi scirea...jos jedan od pehova..pa boze kolki smo mi peh..da ne povjerujes :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 19 jan 2010, 02:04

zena Scirea-e je pricala kako je to jako ruzno ( Balotelli ) i da se to na takvoj tribini, koja je dobila naziv po igracu koji je bio poznat po svojoj fair igri, desavaju takve stvari.. vrijedjanje Balotellija i stalne kazne.. i slazem se sa njom, seru nesto tom malcu zato sto je drzak, a sute na ovakvu situaciju u klubu.. glupani jedni iz Torina.. dolaze samo na domace utakmice i to ih dodje 3-4-5k Drughi i nista vise.. nikad na gostovanja ne idu navijaci iz Torina, vec iz drugih gradova ponajvise Milana, Genove i Rima..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 jan 2010, 02:45

Pa kako ce dolaziti iz Torina kada ih tamo i nema vishe od par hiljada :shock: :roll:
nema potpisa

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 19 jan 2010, 03:04

Admir_Sa je napisao/la:Pa kako ce dolaziti iz Torina kada ih tamo i nema vishe od par hiljada :shock: :roll:
opet nisi smijesan. jbg :roll:

ne znas situaciju u Torinu, steta velika.. i pored toga sto Torino ima vise navijaca, mi imamo navijace tamo.. ali problemi su drugi, radi cega ljudi ne dolaze.. ali moram ti priznati da sam jako ponosan na grupu Drughi Roma.. kako oni vriste za Juventus.. svaka im cast, jedni od boljih.. :lol:

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 19 jan 2010, 03:44

Jadan je taj klub koji nema navijaca u svom gradu,u prosijeku na domacem terenu imate navijaca kao neki nas prosijecan klub u( premijer) ligi :D

Imam neki predosjecaj da cemo da vas razbijemo
JUVE:ROMA 0:4

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 jan 2010, 04:38

daffy je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Pa kako ce dolaziti iz Torina kada ih tamo i nema vishe od par hiljada :shock: :roll:
opet nisi smijesan. jbg :roll:

ne znas situaciju u Torinu, steta velika.. i pored toga sto Torino ima vise navijaca, mi imamo navijace tamo.. ali problemi su drugi, radi cega ljudi ne dolaze.. ali moram ti priznati da sam jako ponosan na grupu Drughi Roma.. kako oni vriste za Juventus.. svaka im cast, jedni od boljih.. :lol:
To garant neka seljadija iz okoline Rima, tipa ono isto kada neko iz Ilijasha ili Rakovice navija za ZeljA :mrgreen:
nema potpisa

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 19 jan 2010, 07:10

public enemy no1. je napisao/la:roma je uvijek bila jaka ekipa,posebno se sjecam onih 7 komada na Old Traffordu sto primiste . . .
ne stidim se poraza, ako nista barem smo naucili nesto iz toga, cinjenica je da se roma za razliku od svih italijanskih ekipa (cast izuzetcima) nije na old trafford otisla branit i zato su zavrsili tako kako su zavrsili, druga stvar je (i budi realan pa priznaj) da je manchesteru uslo otprilike sve sto su sutnuli na gol . . . kad smo vec kod te utakmice da se dotaknem nasih 'idiotskih' navijaca, 7-1 a navijaju ko da je utakmica tek pocela - toliko o vjernosti . . .
o juventusu neam sta rec (zapravo bolje da ne kazem) klub sa najuspjesnijom historijom u italiji uz milan (inter ne priznajem) al' ovaj daffy radi poprilicno dobar posao u tome da zamrzim ladrije (tj lopove, june ti nije zanimljivo) za koje do danas nisam **** davao . . . drug realnost je takva da ste ekipa koja je ispala veoma lagano iz LP, trenutno ste 5. u ligi i po trenutnoj formi ne pripadate ni u prvih 10 ekipa . . . calciopoli, moggija i sve ostalo sto nema nikakve veze s trenutnom formom juventusa ostavi iza sebe
p.s. svaka cast de rossiju, definitivno uz buffona najbolji italijanski fudbaler i sigurno jedan od boljih svjetskih veznjaka
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 jan 2010, 09:09

Ja sam nešto siguran da će Juve pop... izgubit :D protiv Rome, jbg.od jačeg tima će izgubit nije ništa čudno...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 19 jan 2010, 11:55

@evil sa tobom necu da se svadjam jer ti nisi poceo provocirati.. ne bih ja nista rekao ni ovim ostalim da nisu prvi poceli.. ;)

Torino je jako siromasan grad, tj. stanovnici Torina su jako siromasni, inace jako hladan grad.. i vremenski a i po naravni.. draze im je ostati kuci uz TV odgledati tekmu nego ici na Olimpico i mrznuti se 90 minuta.. mislim, to je njihova glupa politika, ali treba imati na umu da i nemaju para.. ni na tekme Torina ne dolazi previse navijaca, a Torino je jedan od najboljih timova u Italiji gledajuci titule i igrace koji su igrali za Toro.. to vam je mala razlika.. :D

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 19 jan 2010, 12:32

poshteno od tebe ;) ako se ne varam i ovima 'svojima' sam napisao (prije par postova) da od vrijedjanja protivnika nema nista, zdrava rasprava i male provokacije u redu al' ovo je preraslo u bezveznu svadju koja se ni citat ne moze

p.s. baptista ostaje u romi (barem do ljeta) i vjerovatno ce bit u rosteru za tekmu protiv juventusa
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 19 jan 2010, 12:40

daffy je napisao/la:Torino je jako siromasan grad, tj. stanovnici Torina su jako siromasni, inace jako hladan grad.. i vremenski a i po naravni.. draze im je ostati kuci uz TV odgledati tekmu nego ici na Olimpico i mrznuti se 90 minuta.. mislim, to je njihova glupa politika, ali treba imati na umu da i nemaju para.. ni na tekme Torina ne dolazi previse navijaca, a Torino je jedan od najboljih timova u Italiji gledajuci titule i igrace koji su igrali za Toro.. to vam je mala razlika.. :D
Odakle ti to da je Torino siromasan grad?

Torino kao grad i Piemonte kao regija u kojoj je Torino su veliki industrijski centar sjeverne Italije. Sjeverna Italija je onaj bogatiji dio Italije dok je na jugu neimastina. U Torinu su smjestene fabrike automobila Fiat, Lancia, Alfa Romeo i Ferrari. U blizini Torina je i veliki ski centar Sestriere. Inace grad sa najvise registrovanih auta u Italiji kako su mi tad rekli. Svako ko ima vozacku ima i auto.
Ne znam sta da ti kazem, kad sam bio u Torinu nisu mi djelovali kao siromasi ..
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 jan 2010, 12:42

Evil Genius je napisao/la: p.s. baptista ostaje u romi (barem do ljeta) i vjerovatno ce bit u rosteru za tekmu protiv juventusa
Drago mi je ;) Ako ima želje on da igra on može i bolje sigurno, al samo ak ima želje...

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 19 jan 2010, 12:50

Milano - Torino - Genova, ti je najbogatiji industrijski dio Italije i najrazvijeni.. ali govorim ti za stanovnistvo ne za firme koje se nalaze.. dosta radnicke klase koja nema neku bajnu platu da sebi moze priustiti gledanje utakmice... to sam htio reci ;)

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 19 jan 2010, 12:58

daffy je napisao/la:Milano - Torino - Genova, ti je najbogatiji industrijski dio Italije i najrazvijeni.. ali govorim ti za stanovnistvo ne za firme koje se nalaze.. dosta radnicke klase koja nema neku bajnu platu da sebi moze priustiti gledanje utakmice... to sam htio reci ;)
Razumio sam ja sta si ti htio reci ali i dalje sumnjam u to da su siromasni. Kazem ti, bio sam tamo i nisu mi djelovali tako. Ali hajde ako ti tako kazes neka bude .. ;)

Da ne duljimo dalje sa temom o ekonomiji u Torinu .. :)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 19 jan 2010, 13:39

Slazem se da treba postovat protrivnike,samo treba to postovanje zasluziti,a juve nije jedan od tih klubova!!!
Jos od 1981 godine kada je Romi ponisten inace regularan gol u Torinu i juve osvio titulu,traje taj sukob navijaca Rome i Juvea,jos par igraca koji su trebali da predju u Romu a juve ih je na prevaru dove k'sebi!!!

Svaki pravi navijac Rome mrzi juventus!!!

Pogledajte film o navijacima Rome ULTRA pa mozda i budde jasno!!!!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 19 jan 2010, 14:34

torino je jedan od najbogatijih gradova u Italiji sa jednom od najmanjih stopa nezaposlenosti ;)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 jan 2010, 14:41

Google je napisao/la:Slazem se da treba postovat protrivnike,samo treba to postovanje zasluziti,a juve nije jedan od tih klubova!!!
Jos od 1981 godine kada je Romi ponisten inace regularan gol u Torinu i juve osvio titulu,traje taj sukob navijaca Rome i Juvea,jos par igraca koji su trebali da predju u Romu a juve ih je na prevaru dove k'sebi!!!

Svaki pravi navijac Rome mrzi juventus!!!

Pogledajte film o navijacima Rome ULTRA pa mozda i budde jasno!!!!
Inače ovako svi sukobi i počinju, mislim između klubova... Od jednog gola, pa do mržnje...

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 19 jan 2010, 17:28

sve to stoji, svjestan sam rivalstva i mrznje al' drzim se one stare 'ne diram te, ne diraj me'

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 19 jan 2010, 17:46

Evil Genius je napisao/la:sve to stoji, svjestan sam rivalstva i mrznje al' drzim se one stare 'ne diram te, ne diraj me'

ovo ja kazem..

raditi ne znaci imati dobru platu..

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 19 jan 2010, 17:51

kad je ekonomija u Torinu u pitanju,jel ko gledo onu zgradu Fiata u Torinu gdje se na vrhu zgrade trkaju one stare Fice,hahha crko sam od smijeha
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.