Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Esmir Bajraktarević
Kakve su šanse da danas počne u prvih 11?
Giube kući...kontam da bi mogo Bajraktar dobit neke minute da pokuša nešto izmajmunisat, pogotovo ako ostane nepovoljan rezultat
-
- Kontakt:
Nažalost, bez minute. Kao zadnju izmjenu uvede Manna. 

Kad za vikend opet Perisic bude starter 

Mislim da ga trener ne uvodi kada gube da rješava već kada vode i već je riješeno.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Koliko god navijao za klubove nasih igraca, isto toliko navijam protiv njih kad ovi ne igraju. Znam da je nakaradno, ali ne mogu drugacije.
- Beduin
- Kontakt:
E nek su ih trehnuli i spustili na zemlju.
Unistava momentum mladom igracu i kao nagrada za dobru partiju ide klupa u 2 tekme bez minuta. A kobajagi talenat i zalog, da se zaradi na njemu.
Unistava momentum mladom igracu i kao nagrada za dobru partiju ide klupa u 2 tekme bez minuta. A kobajagi talenat i zalog, da se zaradi na njemu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Potpis. Fakat ne kontam što mu nisu dali da ide na posudbu, kad im već nije u planovima.
-
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Glup trener, nije mi baš jasno šta još treba da učini pa da ima minutažu. I nek gube, lik puno pametuje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
Mozda da se vraca nazad i pomaze u odbrani, igra ozbiljnije bez nekih akrobacija?Unofficialpage je napisao/la: ↑16 sep 2025, 20:43Glup trener, nije mi baš jasno šta još treba da učini pa da ima minutažu. I nek gube, lik puno pametuje.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Beduin
- Kontakt:
Nema svako krilo obavezu da pokriva odbranu u toliko mjeri. Potencijal prema naprijed treba iskoristiti, a dodatni je plus vracanje nazad i dobra odbrana. Vraca se on nazad, ali generalno nema taj odbrambeni filing i potencijal, sto nije nista novo za krilne igrace.19vendetta87 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 22:18Mozda da se vraca nazad i pomaze u odbrani, igra ozbiljnije bez nekih akrobacija?Unofficialpage je napisao/la: ↑16 sep 2025, 20:43Glup trener, nije mi baš jasno šta još treba da učini pa da ima minutažu. I nek gube, lik puno pametuje.
Ali i kao takav se moze ubaciti u pojedinim utakmicama 20-30min pred kraj, narocito kad je prioritet napad i rezultatski zaostatak.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jasno da ima još stvari za naučiit ali da nije svojom igrom zaslužio 20-30 min to mi nije jasno. Fudbal se i gleda zbog njegovih poteza i to mu ne treba osporavati već samo probati da mu to bude oružje koje će koristiti na najbolji način a ovdje, nekako, imam osjećaj da mu ovaj trener to uzima kao zlo.19vendetta87 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 22:18Mozda da se vraca nazad i pomaze u odbrani, igra ozbiljnije bez nekih akrobacija?Unofficialpage je napisao/la: ↑16 sep 2025, 20:43Glup trener, nije mi baš jasno šta još treba da učini pa da ima minutažu. I nek gube, lik puno pametuje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
Dobio si sansu samo taki napokon i tako bahato stojis u zivom zidu pogledaj samo stav
4:59
To ce mu ubiti karijeru. Predpostavljam da je takav i na treninzima
4:59
To ce mu ubiti karijeru. Predpostavljam da je takav i na treninzima
Ma i ovaj je trener kockar,pokeras,ljudi shvatite da jedan dribling nije fudbaler,to su zongleri,moderan fudbal je nesto drugo,ono sto prikazuje Barjakterevic je za mali nogomet a ne za ozbiljni fudbal,kada to shvatite bice vam puno jasnije sta je veliki fudbal a sta je malonogometni,budite racionalni,Kerim sa 17g je za njega Messi
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.