FK "Sloboda" vs. FK "Tuzla City"
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK "Sloboda" vs. FK "Tuzla City"
Znaci kad se Sloga povezuje, to postaje tabu tema, izvini nisam znao da je sportki forum. Politika i sport ne idu zajedno.
🔴⚫️
To je najobičnija maska. Sve su to smislili Jasmin i onaj Šećer. Hoće da napakoste jednom mladom premijerligašu. Samo da bi skrenuli pažnju sa umiruće Slobode.
Gdje onaj intelektualac, što mu svaki komentar počinje i završava sa

& $ ?
"Pojedini policajci pomagali grupi Beriza Kabilovića: Ministar MUP-a TK dao negativnu ocjenu za rad direktoru policije ".
Igrači i stručni štab FK Sloboda Tuzla se osjećaju nesigurno - video porukom traže od policije, tužilaštva i građana da im pruže zaštitu
Jesmo li baš ovoliko zglajzali? I šta ćemo sad? Mi Tuzlaci i Tuzlanke, hrabri i vrijedni ljudi koji držaše do Slobode u svom gradu
https://www.frontslobode.ba/vijesti/fud ... d-policije
Jesmo li baš ovoliko zglajzali? I šta ćemo sad? Mi Tuzlaci i Tuzlanke, hrabri i vrijedni ljudi koji držaše do Slobode u svom gradu
https://www.frontslobode.ba/vijesti/fud ... d-policije
nažalost sport kod nas je čisto nasilje u kome pošten čovjek teško da može preživjeti i ostati pošten. Ali to je odraz države i društva u kojem živimo. Davno je bilo vrijeme za bježat ali jbg.
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 19 dec 2019, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
& $ ?
-
- Kontakt:
Ovakvo je stanje u gorkom, povedi nas grado hahahaha oplakah!
Tuzla City / Sloga Simin Han
NAVIJAČI GORKOG SU NEKADA BILI STRAH I TREPET .POPUT CUNAMIJA.

Navijači Cuzla Tittya...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Kakva je situacija u Gorkom? Imal kakvih pojacanja osm Saida? Zasto niko od fukara nije pozvan na obiljezavanju jubileja. Otkud Aid Berbic vodi glavnu rijec? Koliko vam je faraon planirao dati para u 2020. godini. Sta ako Enko preuzme vecinu u gradskoj upravi i jos mnogo pitanja ali bez odgovora. Izgleda ste svi digli ruke od bolesnika kome nema spasa.
Sta ce biti sa trofejima kad se slobodanka ugasi?
-
- Kontakt:
:
Ja sam cuo da sve osvojene trofeje daju zgradonacelniku, a on ce ih staviti na vrh fontane, da krase grad!

Tesko ce fontana izdrzati toliki teretelvirbaljic je napisao/la: ↑30 dec 2019, 23:04:Ja sam cuo da sve osvojene trofeje daju zgradonacelniku, a on ce ih staviti na vrh fontane, da krase grad!![]()
-
- Kontakt:
Hahaha ma izmislice vec nesto da ti silni trofeji stogodisnje kurave bezbjedno stoje...Valjda ce ih kacati na lampione !ZgemboHZ je napisao/la: ↑30 dec 2019, 23:05Tesko ce fontana izdrzati toliki teretelvirbaljic je napisao/la: ↑30 dec 2019, 23:04:Ja sam cuo da sve osvojene trofeje daju zgradonacelniku, a on ce ih staviti na vrh fontane, da krase grad!![]()

- BosanacGorstak
- Kontakt:
Trofeje treba prodati a Fukarama isplatiti otpremninu.
Nakon sto se Sloboda ugasi ne pada mi na pamet klub koji bi mogli reketirati pa treba ljude situirati na vrijeme
Nakon sto se Sloboda ugasi ne pada mi na pamet klub koji bi mogli reketirati pa treba ljude situirati na vrijeme

Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Evo pored Saida vracamo vam i Dedica. Da ne kazete da vam samo uzimamo. To vam je nas prilog da opstanete u PL.
vrh tema
predobra
predobra
Od igrača do stručnog štaba, samo prelaze iz jednog kluba u drugi i obrnuto, sve to djeluje smiješno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.