BosniaBoston je napisao/la:Poslije SPa preuzima kokoskov,nisi cuo?

ne, prvi put čujem. jel ozb?
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
BosniaBoston je napisao/la:Poslije SPa preuzima kokoskov,nisi cuo?
http://sportklub.rs/Kina2019/Vesti/a308 ... le-SP.htmlalan_kardec je napisao/la:BosniaBoston je napisao/la:Poslije SPa preuzima kokoskov,nisi cuo?![]()
ne, prvi put čujem. jel ozb?
To je Duda Ivkovic uradio. On je sastavio i selektirao okosnicu ove ekipe.djoleprijedor je napisao/la:Argentina do zlata!![]()
![]()
![]()
I Australija do medalje-daće Bog,zaslužili su je "Kenguri"!![]()
Bogdan će sigurno u prvu petorku turnira.Peto mjesto na kraju pristojan rezultat,ali ruku na srce loš za ovakvu ekipu.Moralo se i moglo bolje.Zahvaliti se redom Raduljici,Simonoviću,Bričeviću,pa i Bobanu.Saša Đorđević je odradio veliki posao za reprezentaciju Srbije,vratio je u sam vrh,uzeo 3 srebra,i znao je kada da ode.Hvala mu na svemu!Ako Bog da,Igore Kokoškove-dobro došao.![]()
Grci najveći luzeri prvenstva,uz Amere.
Skola-Bog!
I Moka Slavnić je uveo u reprezentaciju upravo tu okosnicu 2007. i ostavio Dudi.Epidaurus je napisao/la:To je Duda Ivkovic uradio. On je sastavio i selektirao okosnicu ove ekipe.djoleprijedor je napisao/la:Argentina do zlata!![]()
![]()
![]()
I Australija do medalje-daće Bog,zaslužili su je "Kenguri"!![]()
Bogdan će sigurno u prvu petorku turnira.Peto mjesto na kraju pristojan rezultat,ali ruku na srce loš za ovakvu ekipu.Moralo se i moglo bolje.Zahvaliti se redom Raduljici,Simonoviću,Bričeviću,pa i Bobanu.Saša Đorđević je odradio veliki posao za reprezentaciju Srbije,vratio je u sam vrh,uzeo 3 srebra,i znao je kada da ode.Hvala mu na svemu!Ako Bog da,Igore Kokoškove-dobro došao.![]()
Grci najveći luzeri prvenstva,uz Amere.
Skola-Bog!
Jah.SiamoNoi je napisao/la:Bilo ih je.filip13 je napisao/la:mislim da niko,ali bas niko nije do prije 5-6 godina dok je on bio rezerva u barceloni mogao ocekivati da ce postati ovako kvalitetan igracBernardBarnjak je napisao/la:Čuj to.Rokoko87 je napisao/la:Pa realno hajde
Drva:Plumlee, Barnes, Turner
Ispodprosječno:Harris, Brook, Smart, White
Prosječno:Tatum, Brown, Greg, Middleton
Ok:Mitchel, Kemba,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.