Moderator/ica: GracanicaAA
Pa on je bio dogovoren prije nekoliko mjeseci, ne znam šta se dalje iskomplikovalo i otkud ovaj Ninković izleti.combe je napisao/la:Mato Neretljak ceka na vas.Jednim udarcem dvije muhe. Dobijete trenera a Orasje iskljucite iz trke za prvo mjesto(mada je moje misljenje da oni i nisu neki kandidati).
A uz to dobijete i oraski lobi koji je poprilicno jak + 3 boda u Orasju uz dogovor da oni povale i Zvijezdu i Olimpika.
Kuces bolje.
Nista od Sabica...Hitman22 je napisao/la:Sabic 95%
Ibrak nije uopste u kombinaciji
Nereljak možda kao treća opcija
Cim sam procito ovdje na forumu ovu inf, nazvao sam covijeka koji je u uzem krugu zvijezde...kaze nema od toga nista saba ce odradit u zvijezdi zapoceto...Hitman22 je napisao/la:Zaključaj Uzmi ti Orhane ključ od stana i u džep stavi a ostavi čuvara večeras za svaki slučaj. Za prekid ljubavi je dovoljno 50.000 razloga
Ma nemaš potrebe se meni pravdati. Za mene samo Sloboda postoji šta me briga za bilo koga. Ja samo napisao šta sam čuo.spiska je napisao/la:Sabic je institucija i ljudina dzaba da mu date vrecu zlata on nece napustiti Zvijezdu na pola puta mozda na kraju sezona vas preuzme ali sada ne sigurno! Vas novi trener je Mato Neretljak 1000%. A jos u nedelju sam svojima rekao da je Ninkovic bivsi. Drugo Sabic je fudbalsko ime i zaradio je pare igrajuci nogomet po svijetu Dinamo mu i danas dan isplacuje dugovanja. Tako da se samo igra u Zvijezdi
Care moj ako neki ljudi imaju pare ne treba da znaci da svi okolo zive ko fukare. Pokusao je on je dovest i Civu i Devedzica pa i Cvijanovica i dobio trubu. A sto se tice Sabica dobro je situiran itekako.Hitman22 je napisao/la:Zaključaj Uzmi ti Orhane ključ od stana i u džep stavi a ostavi čuvara večeras za svaki slučaj. Za prekid ljubavi je dovoljno 50.000 razloga
Meni sve svejedno vjeruj. Sa ovom ekipom penzionera bahatih ni Kek nebi pomogaostaragarda je napisao/la:Ja bi licno volio vidjeti Matu na klupi Sloge
I ta ti je na mjestu.Hitman22 je napisao/la:Meni sve svejedno vjeruj. Sa ovom ekipom penzionera bahatih ni Kek nebi pomogaostaragarda je napisao/la:Ja bi licno volio vidjeti Matu na klupi Sloge
To su placenici drug a ne fudbaleri. Znas i sam. Vidjeli da Azmir ima novce, pa hajde da ga izmuzu, dok ovaj nije skontao. Medjutim, Azmir nije lud. On zeli rezultate a ovi su nesposobni da to urade.Hitman22 je napisao/la:Pazi važnu stvar, Kostic Stjepanovoc Kojic Efendic Vukmirovic Zilkic. To su kao zvijezde koje su u svojoj glavici samo zvijezde i kao nešto su prerasli sve to. Realno bi svaki od njih mogao igrati u većini klubova PL i to je nepremostivi problem. Nema trenera da to utjera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.