NBA Finals 2017

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

adriano_leite
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: NBA Finals 2017

Post Postao/la adriano_leite » 10 jun 2017, 14:27

Tracy3McGrady je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Ma kakve komplekse Sanele prijatelju moj? Njegov tim ima jednu titulu, moj tim ima jednu titulu, o cemu pricamo?

Citajuci vas jahace, stice se dojam da Curry u dosadasnjoj karijeri svake druge sezone osvaja titulu. Ko bi rekao da ima samo jednu...

Sta ja imam pisati o njemu kad ne igra protiv mog tima? Pa nisam jahac...
Pa igrao je do sada 4 tekme, a prvi put si nesto napisao, a imas i tu narav da ga cesto spomenes u negativnom smislu znas i sam :thumbup:

Ali eto, vrijeme ce pokazati, a Durant je bio i ostao pichkica, zbog ovoga sto je uradio, isto kao sto je i James za tebe pichkica.

Neka je Durant bolji, ali zna se ko je bez koga mogao a ko nije i ko je kome dosao na noge. :salut:
Znas i sam da je Durant bolji od Currya a da su oba 3 sepenice ispod Jamesa. Tako da nemoj pricati o dominaciji. Curry osvoji titulu zahvaljujuci povredana, Durant je nije osvojio (nije ni Wade bolji od Jamesa ako je imao titulu prije Jamesa) i to nema veze nikakve. Helem nejse, ubjedljivo najbolji igrac GSW u finalu je Durant i potezao je kad god je trebalo u ove 4 tekme. Vidjecemo sta ce nam donijeti sljedeca tekma aBd. Ja zelim Luea van Clevelanda ali isto tako zelim citati opravdanja jahaca ako GSW opet izgubi titulu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: NBA Finals 2017

Post Postao/la NEZALAGANJE » 10 jun 2017, 15:18

SlevinKelevra je napisao/la:
Romagnoli13 je napisao/la:Najbolja ekipa u historiji kako je ovdje često nazivaju, je sinoć i ušla u historijske knjige.Najviše primljenih poena za jednu četvrtinu, najviše za jedno poluvrijeme, te najviše trica. :mrgreen:

Tolika hajka oko sudija, a GSW je u principu imao više slobodnih od Cavsa.

Pa, u osnovi samo si potvrdio da se vjerovatno radi o najboljoj ekipi ikada. Treba ti 150 poena i 20+ trica da ih komforno dobijes, kao sto je to bilo sinoc, a oni mogu imati potpuno prosjecnu, pa cak i ispod prosjecnu i ponovo uzeti kao sto je to bilo u G3.
Best. Team. Ever.
Najbolji tim ikada nije,barem meni,a svako ima pravo na svoje misljenje.I da,trebaju ti ovakvi ucinci kad imas jednu od najgorih odbrana lige,kao sto CLE ima.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 10 jun 2017, 15:29

NEZALAGANJE je napisao/la: Najbolji tim ikada nije,barem meni,a svako ima pravo na svoje misljenje.I da,trebaju ti ovakvi ucinci kad imas jednu od najgorih odbrana lige,kao sto CLE ima.
Meni jesu. 73-9 i eventualnih 16-1 ce ih ispaliti na sami vrh. A, ko zna sta nas jos ocekuje od njih.
Konstantno ponizavanje konkurencije (sto si uradio i u ovom postu) jednostavno ne umanjuje ove cinjenice.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 jun 2017, 15:34

5 ce biti paklena :thumbup: ako se Love ponovo razigra sve moguce..

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 jun 2017, 15:35

Da hoće Warriorsi osvajati ligu narednih 40 godina, samo zbog pojedinaca s ovog foruma.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 10 jun 2017, 15:52

Ovaj adriano nije zasluzio povratak Brona u Cavse. Covjeka je ispljuvao ko svi navijaci Bullsa zajedno na vrhuncu, a lik mu od raspada ekipe napravio sampiona. Ne bi ove ublehe bez Brona PO vidjele, a kamoli sta vise. Jos kad skontas da su vlasnici i FO Cavsa po sposobnosti tu negdje s Divcem, onda sve ovo sto LeBron radi u organizaciji ima itekakvog smisla.

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 10 jun 2017, 15:57

natrpat će ih Ratnici uredno sljedeću :kafa:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 10 jun 2017, 16:00

Govorili si o natrpavanju i sinoć...
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 10 jun 2017, 16:02

@adriano veci si jahac od svih ovih "navijaca" GSW zajedno...pljuvao si LeBrona vise nego i jedan hejter kad je otisao u Miami, a sad ti malo fali da podmazes prije nego zajases. Serete ovde o nekakvim titulama, kako Steph TEK ima jednu...Lik je sa SVOJOM ekipom u 6. sezoni osvojio, nakon sto su ga povrede **** i sta sve ne, dok je tvoj miljenik morao otici na noge Wadeu i primoliti Bosha da dodje kako bi osvojio prvu titulu i pazi sad, trebalo mu je vise od 6 godina. Onda pricate kako da nema Duranta da bi vec ovo bilo gotovo, e pa da nema Duranta bio bi tu neki drugi igrac, koji u sjenu ne bi vjerovatno bacio Klay-a, ali bi dao svoj doprinos koji bi opet bio dovoljan da se poseru po Clevelandu koji ima 2 igraca(bila bi 3 da se Love ko picka ne povlaci kako bi James i njegovi drugovi igrali kako je njima cejf a ne kako trener zamisli). Prestanite vise srati, i forum ste zasrali svojim prepirkama gdje je samo bitno da se vase misljenje sekunde ne podudara s misljenjem ostalih clanova, ne samo ti, i ovi sto navijaju za GSW, i ovi sto su trenutno na strani Cavsa, ne mozes 2 normalna posta procitati, usrali ste nba forum do za vrat....

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 10 jun 2017, 16:05

NEZALAGANJE je napisao/la: Najbolji tim ikada nije,barem meni,a svako ima pravo na svoje misljenje.I da,trebaju ti ovakvi ucinci kad imas jednu od najgorih odbrana lige,kao sto CLE ima.
Meni jesu. 73-9 i eventualnih 16-1 ce ih ispaliti na sami vrh. A, ko zna sta nas jos ocekuje od njih.
Konstantno ponizavanje konkurencije (sto si uradio i u ovom postu) jednostavno ne umanjuje ove cinjenice.
:thumbup:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 10 jun 2017, 16:20

Mene bi bilo stid napisat da neko mrzi Cle nakon ovog orgijanja danas. 90% forumaša ovdje ne podnosi Golden bez razloga i konstantno im prolazi priča o bandwagonerima, a pogledaj temu nakon samo jedne pobjede.

Tačno da hoće gazit još 10 godina dok im ne ogade košarku
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 jun 2017, 16:23

Epidaurus je napisao/la:Ovaj adriano nije zasluzio povratak Brona u Cavse. Covjeka je ispljuvao ko svi navijaci Bullsa zajedno na vrhuncu, a lik mu od raspada ekipe napravio sampiona. Ne bi ove ublehe bez Brona PO vidjele, a kamoli sta vise. Jos kad skontas da su vlasnici i FO Cavsa po sposobnosti tu negdje s Divcem, onda sve ovo sto LeBron radi u organizaciji ima itekakvog smisla.
Ti si zasluzio da se Lakersi ugase koliko vise volis drugi klub od "svog". Doduse, navijao si za Kobea, pa je donekle i razumno to sto radis. Ne znas kako je navijati za klub kao klub, tako da nemoj molim te govoriti sta sam zasluzio, a sta ne.

@jham, nekad si znao razmisljati i bio si pametan. Sta ti se desilo brate? :( Ko sta podmazuje? Jamesa ne volim, ali respektujem kako igra za moj tim i koliko god da ga ne volim on je 3 stepenice iznad Durana i Currya. Uz to je pomogao Cavsima da uzmu prsten. Sta bi Curry opet popisao? Osvojio titulu kad je bio sam James. O cemu pricas brate? Plus malo pogledaj kako James od Durantove kurve postaje veci od Jordana, pa skontaj neke stvari o ovom forumu i zasto pisem to sto pisem.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 10 jun 2017, 16:33, ukupno mijenjano 4 puta.

Mes Que Un Club!

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 10 jun 2017, 16:23

Kada oni pobjeđuju do njih je, kada gube 20 razlike do sudija je...Da slučajno protivnik bude bolji, ne ne ne... I umalo zaboravih da će sada liga ganjati d bude 3:3, kakvi eksperti...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 10 jun 2017, 16:25

Brokula je napisao/la:Mene bi bilo stid napisat da neko mrzi Cle nakon ovog orgijanja danas. 90% forumaša ovdje ne podnosi Golden bez razloga i konstantno im prolazi priča o bandwagonerima, a pogledaj temu nakon samo jedne pobjede.

Polako ne može Zaza vječno da bude "odlučujući" igrač :hmmmm: :nene:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 10 jun 2017, 16:27

bombaysaphire je napisao/la:
Brokula je napisao/la:Mene bi bilo stid napisat da neko mrzi Cle nakon ovog orgijanja danas. 90% forumaša ovdje ne podnosi Golden bez razloga i konstantno im prolazi priča o bandwagonerima, a pogledaj temu nakon samo jedne pobjede.

Polako ne može Zaza vječno da bude "odlučujući" igrač :hmmmm: :nene:
? Što spominješ meni najmržeg igrača u ligi?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 10 jun 2017, 16:41

Moram, natjerao me, ništa lično...

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 10 jun 2017, 16:54

adriano_leite je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Ovaj adriano nije zasluzio povratak Brona u Cavse. Covjeka je ispljuvao ko svi navijaci Bullsa zajedno na vrhuncu, a lik mu od raspada ekipe napravio sampiona. Ne bi ove ublehe bez Brona PO vidjele, a kamoli sta vise. Jos kad skontas da su vlasnici i FO Cavsa po sposobnosti tu negdje s Divcem, onda sve ovo sto LeBron radi u organizaciji ima itekakvog smisla.
Ti si zasluzio da se Lakersi ugase koliko vise volis drugi klub od "svog". Doduse, navijao si za Kobea, pa je donekle i razumno to sto radis. Ne znas kako je navijati za klub kao klub, tako da nemoj molim te govoriti sta sam zasluzio, a sta ne.
Izvini ultrasu veliki, nisam te prepoznao :rol:

Bolan zahvaljuj se svakodnevno LeBronu sto ti se vratio u ovaj pokusaj od fransize, da njega nema ovim ublehama iz uprave ne bi bilo dovoljno ni jos 10 prvih pickova da udju u PO.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 10 jun 2017, 17:11

Za tri godine su napravili ovoliki kompleks ?Pa sta ce biti u iduce 3 sezone kad uzmu 5 titula u 6 sezona

Veliki ratnici,koliki ce se hejt bacat na stepha kad odigra jednu losu od 15 tekmi
Bit ce veliko uzivanje citati to koprcanje

Sent from my iPhone using Tapatalk

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 jun 2017, 17:12

@Epidaurus, Da i? Bolje da se zahvaljujem igracu MOG TIMA, nego nekom igracu koji nije u mom timu i da ga slavim vise nego sto slavim tim za koji navijam (to ti je ono kad volis svoj klub i kad pobjedjuje i kad gubi, odnosno i kad je u lutriji i kad je contender).

Mes Que Un Club!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 10 jun 2017, 17:13

73-9 pa izgubljeno vodstvo od 3-1 u finalu,te ostanak bez titule?Tesko da je to za najbolji tim ikada.Sta ce biti u buducnosti,to ostaje da se vidi!?Nagadjati necemo,jer nemamo kristalnu kuglu,jelde!?
Navedeno su cinjenice,a isto tako je i cinjenica da je CLE imao NAJGORU ODBRANU lige nakon All stara.Ako je iznosenje tih podataka ponizavanje konkurencije,onda nek bude,ali je i dalje fakt. ;)
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 10 jun 2017, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.