Marseille
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Marseille
Remy je zvijer, iznervirao sam se neki dan kad sam procitao da ga hoce Tottenham ali je covjek rekao da ostaje do kraja ugovora (osim ako ga retardirana uprava ne proda ranije). Dobro je, popravlja se Marseille, ide se ka vrhu, ufatio se ritam. Iskreno pribojavao sam se ove tekme jer nam nema Ayewa ali ispalo je odlicno na kraju
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- Bernabéu
- Kontakt:
^Sinoć sam u toku emitiranja susreta na tribinama vidio menadžera Spursa, Harrya Redknappa tako da bi vrlo lahko Remyeva sljedeća destinacija mogao biti Otok. Mišljenja sam kako je on Vaš trenutno najbolji igrač u momčadi, te da vam on zajedno sa Valbuenom čini okosnicu tima. Deschamps bi već trebao krenuti u lov na nove igrače, jer Remy 100% nakon isteka važećeg ugovora odlazi sa Vélodromea.
Por Qué? Yo no entiendo por qué.
- marseille_unique
- Kontakt:
naviko sam da se nosim sa tim prodavanjima godinama, sta se moze tu , da ima bar neko samo da malo sparama radi za marseille da igraci ne odlaze stalno tako
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- marseille_unique
- Kontakt:
eto veceras mislim igrali smo 2 2 sa lyonom ali mislim nema ba bez para nista igraci odlaze dolaze nema dok u marseilleu ne bude gazdi sa parama nema ba nicega tu jer igraci nam stalno odlaze
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Nisam gledao, kako smo igrali??marseille_unique je napisao/la:eto veceras mislim igrali smo 2 2 sa lyonom ali mislim nema ba bez para nista igraci odlaze dolaze nema dok u marseilleu ne bude gazdi sa parama nema ba nicega tu jer igraci nam stalno odlaze
Dok nama nee dodje neki sheih nista od uspjeha nema. Porezi su ogromni, plate male, svi idu za parama sto je razumljivo. Na sta je Marseille spao dok ih brandao iz govana izvlaci. Tugo moja
Marsej vodio 2-0 i do kraja (poluvremena) Lyon izjednačio na 2-2. Brandao je dao jedan gol za Marsej, drugi Cheyrou. A tamo Gomis i onaj nesretni gol Diaware (ili Nkulua?). Cissokho ubačaj sa strane, odbi se lopta od noge jednog Marsejevog igrača, odbi se od od drugog i završi u mreži. Stvarno nesretan gol. 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- marseille_unique
- Kontakt:
ma danas je sve u parama, ako nije kako to da se desi da lucho samo tako ode na po sezone, a da se ni ne zna da sigurno doalzi, igraci odlaze i dolaze iz dana u dan, mislim nema ekipe da bude na okupu godinama, jbm ti pare, ne znam ni sta deshamp vise radi, zahvaljujem bogu sto cojk nije jos oso, ali tako mi se tesko pomiriti sa istionom da ce otici, jer znam da hoce osjecam tako
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
-
- Kontakt:
Nakon sinoćnjeg remija protiv Valenciennesa, Olympique iz Marseillea se priprema za utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv milanskog Intera. Loša vijest za klub s Velodromea je ozljeda prvog strijelca Loica Remyja.
Najbolji ovosezonski strijelac Marseillea propustit će domaću utakmicu Lige prvaka protiv Intera zbog ozljede tetive desnog koljena. Loic Remy počeo je u srijedu utakmicu Francuskog kupa protiv Bourg-Peronnasa, ali je zbog ozljede zamijenjen na poluvremenu. Kasniji pregledi pokazali su da ozljeda nije bezazlena te da će Francuz morati pauzirati oko tri tjedna. Osim utakmice protiv Nerazzurra i nekoliko utakmica Ligue 1, Remy će propustiti i prijateljsku utakmicu francuske reprezentacije protiv Njemačke. Uzvrat osmine finala Lige prvaka igra se 13. ožujka i Remy bi mogao biti spreman za gostovanje u Milanu.
Remy je ove sezone najbolji napadač Marseillea i do sada je u svim natjecanjima postigao 17 golova. Da će jako nedostajati momčadi potvrdio je i sportski direktor kluba Jose Anigo: "Ova ozljeda je okrutna. Loic je naš najbolji strijelac, odlično se razumije s Valbuenom i to je naša velika napadačka snaga."
Trener Didier Deschamps morat će do srijede razmisliti kako nadomjestiti prvog strijelca. Dobra vijest za njega je da se u formu vratio Brandao. Brazilac se u siječnju vratio s posudbe iz Gremija i do sada je postigao pet pogodaka u posljednjih šest nastupa.
Nakon nastupa za Ganu na Afričkom kupu nacija i osvajanja četvrtog mjesta u Marseille su se vratili Andre i Jordan Ayew. Braća Ayew su nastupila u utakmici s Valenciennesom i sada je na treneru da odabere najbolja napadačka rješenja za dvoboj s Interom.
Najbolji ovosezonski strijelac Marseillea propustit će domaću utakmicu Lige prvaka protiv Intera zbog ozljede tetive desnog koljena. Loic Remy počeo je u srijedu utakmicu Francuskog kupa protiv Bourg-Peronnasa, ali je zbog ozljede zamijenjen na poluvremenu. Kasniji pregledi pokazali su da ozljeda nije bezazlena te da će Francuz morati pauzirati oko tri tjedna. Osim utakmice protiv Nerazzurra i nekoliko utakmica Ligue 1, Remy će propustiti i prijateljsku utakmicu francuske reprezentacije protiv Njemačke. Uzvrat osmine finala Lige prvaka igra se 13. ožujka i Remy bi mogao biti spreman za gostovanje u Milanu.
Remy je ove sezone najbolji napadač Marseillea i do sada je u svim natjecanjima postigao 17 golova. Da će jako nedostajati momčadi potvrdio je i sportski direktor kluba Jose Anigo: "Ova ozljeda je okrutna. Loic je naš najbolji strijelac, odlično se razumije s Valbuenom i to je naša velika napadačka snaga."
Trener Didier Deschamps morat će do srijede razmisliti kako nadomjestiti prvog strijelca. Dobra vijest za njega je da se u formu vratio Brandao. Brazilac se u siječnju vratio s posudbe iz Gremija i do sada je postigao pet pogodaka u posljednjih šest nastupa.
Nakon nastupa za Ganu na Afričkom kupu nacija i osvajanja četvrtog mjesta u Marseille su se vratili Andre i Jordan Ayew. Braća Ayew su nastupila u utakmici s Valenciennesom i sada je na treneru da odabere najbolja napadačka rješenja za dvoboj s Interom.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
- marseille_unique
- Kontakt:
lijepo **** marselleov navjac kako su se samo borili, moram istcai vec dugo vrijeme je nkolu odmrambeni igrac ako niste primjetili, momak je zvjer nikada nisam vidio tako pametnog odmrareno gigraca i sa takom tehnikom i dodirom,
kaka samo utakmica, i kako slatka pobjedaaaaa, a ayew kkav je t igracina, igra srcem
kaka samo utakmica, i kako slatka pobjedaaaaa, a ayew kkav je t igracina, igra srcem
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- marseille_unique
- Kontakt:
tako se to radi
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- marseille_unique
- Kontakt:
sramota sta nam se desava u ligi, nema bez para nista, i ako osvojimo ligu prvaka nije garantovano da ce mo je braniti
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Evo prodjose Intera, odlicnoooomarseille_unique je napisao/la:sramota sta nam se desava u ligi, nema bez para nista, i ako osvojimo ligu prvaka nije garantovano da ce mo je braniti

- marseille_unique
- Kontakt:
prodosmo intera a zato u prvenstvu opet izgubismo i opet protiv slabe ekipe i na svom stadionu, sate se desava sa ovom ekipom ja nemam pojma kao da nam nedostaje motiva,
evo ludnice na maeazzi
[youtube][/youtube]
evo ludnice na maeazzi
[youtube][/youtube]
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Sta se s wama desawa u prvenstvu i sad u kupu,jeli rezervna postava igra ili ... 

- alan_kardec
- Kontakt:
Ma ništa, skroz su se okrenuli ligi šampiona.
Ali opet nije mi jasno da ne mogu izaći na kraj sa tamo nekim prosječnim trećeligašem.
Ali opet nije mi jasno da ne mogu izaći na kraj sa tamo nekim prosječnim trećeligašem.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- marseille_unique
- Kontakt:
jeste da smo imali povreda dosta tokom sezone ali mislim da he glavni razlog nedostatak motiva, igraci s ehaman pale samo na LP
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Marsej je prošlosezonski Šalke.
Igraju odlično u Ligi prvaka, čak su Inter izbacili iz daljnje utrke, dok su u grupi također bili suvereni. Igrački kadar nije bitnije izmijenjen, ali šta se dešava - tim se prezasitio od "poluuspjeha", igranja protiv relativno slabijih protivnika i izmicanja titule. Doduše, nije da su prošlih sezona bili loši, dakako, al' u svakom timu se ponekad dogodi slična stvar. Međutim, to ni igrače, ni Deschampsa, ne opravdava za loše partije protiv ekipa na kojim bi ovaj klub trebao popravljati gol-razliku i kupiti vrijedne bodove. Kako god, biće katastrofa ako Marseille ne ostvari plasman u Evropu sljedeće sezone. A na dobrom su putu... To bi svakako moglo dovesti do odlazaka i rastrojstva u klubu, što samo po sebi donosi izvjestan pad i uništavanje povoljne atmosfere.

- marseille_unique
- Kontakt:
nema mraju sad sve pobijedt sto ce biti tesko
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Jbg, gube od bayerna, izgleda da je to to sto se LP tice. Sad sve uloziti u ligu i pobijediti svaku tekmu do kraja ako hoce da izbore LP i naredne godine
- marseille_unique
- Kontakt:
ja samo znam da je sa deshampom sve moguce
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.