FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Neutral » 17 maj 2009, 16:41

Bajlak je niđe veze , vjeruj mi, nema tu karizmu za super vođu kakvu je imao Kahn a bio je ko kapiten nekad. Deiseler je bio čudo igrač dok je igrao.

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 17 maj 2009, 16:49

Rz88 je napisao/la:Eno kako stoje stvari ode nam Ze Roberto. Ionako ima 34 godine,dao je sve što je mogao, osjeća se kod njega da godine stižu. Hvala mu za sve, umjetnik, majstor, prije svega čovjek.

Veoma zanimljivo zadnje kolo pa neće nas valjda Švabe iznenaditi.
Ze je trazi ugovor na 2 godine, ali uprava mu je ponudila produzenje sa "samo" jednu godinu, sto on ne zeli da prihvati, a 2 godine je previse po upravi, za igraca koji ima 34 godine, jer su povrede vrlo moguce...
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 17 maj 2009, 16:55

dio izjave (koji se odnosi na pojacanja) Uli-ja koja je data za ZDF TV magazine "sportstudio" poslije utakmice sa Hoffenheim-om:

…new signings for next season: “We’ll try and add a player or two to go with Franck Ribéry. We need to agree the sums available for transfers with the supervisory board and strengthen the team, so there’s no repeat of this season, where we more or less can’t win the league on the second to last day of the season.”

Ovo me raduje, jer kad ovo kaze Uli, znaci bit ce pojacanja...
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 17 maj 2009, 17:02

Rz88 je napisao/la:Bajlak je niđe veze , vjeruj mi, nema tu karizmu za super vođu kakvu je imao Kahn a bio je ko kapiten nekad. Deiseler je bio čudo igrač dok je igrao.
nemoj to vise nikada reci molim te.... pa ko je vodio bajern do titule, ko je vodio leverkusen do finala lp , ko je odigrao dvije fantasticne sezone u chelsea,,, covjek je natprosjecno inteligentan a ne nide veze, da se on bogdo i ovog ljeta hoce vratit u bajern, pa bi bavarci igrali bar polufinale lige prvaka, odlican je voda, voda koji se ne kurci ko riberi, voda koji toliko rupa zakrpi u jednoj utakmici koliko bomel u sezoni, covjek kojije dao toliko vaznih golova,, najbolji igrac u njemackoj zadnjih 9god

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 17 maj 2009, 19:01

dzenidm je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:Bajlak je niđe veze , vjeruj mi, nema tu karizmu za super vođu kakvu je imao Kahn a bio je ko kapiten nekad. Deiseler je bio čudo igrač dok je igrao.
nemoj to vise nikada reci molim te.... pa ko je vodio bajern do titule, ko je vodio leverkusen do finala lp , ko je odigrao dvije fantasticne sezone u chelsea,,, covjek je natprosjecno inteligentan a ne nide veze, da se on bogdo i ovog ljeta hoce vratit u bajern, pa bi bavarci igrali bar polufinale lige prvaka, odlican je voda, voda koji se ne kurci ko riberi, voda koji toliko rupa zakrpi u jednoj utakmici koliko bomel u sezoni, covjek kojije dao toliko vaznih golova,, najbolji igrac u njemackoj zadnjih 9god
Vodja kojeg je Podolski koji je mladji 10ak godina nabio shakom u pola mecha.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 17 maj 2009, 19:06

Genghis je napisao/la:
dzenidm je napisao/la:
Vodja kojeg je Podolski koji je mladji 10ak godina nabio shakom u pola mecha.
nije saka, vec samar ako se i to moze nazvati samarom ;)
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 17 maj 2009, 19:13

Care, ako neko udari kapitena ovako koji ga je 10godina stariji, onda ne znam da li je do kapitena ili do mladog igraca, vjerovatno do obojice:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 maj 2009, 19:14

Ma kakav vođa Ballack. On je smiješan igrač, grijao klupu Chelsea. U Njemačkoj repki ko neka faca dok ga Low nije spustio na zemlju. Molim te nemoj mi o onom degenu koji je napustio klub jer je htio LP. Bayern mu je davao ogroman ugovor Chelsea još veći, te željan para te nikakav igrač, pokazao je kakav je, ja ga i ne vidim da igra.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 17 maj 2009, 19:31

ma kakav ballack...fudbaler za nase lige...ni brzine,ni pasa ni driblinga...krkan,djikan fujj igrac...

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 17 maj 2009, 22:40

novi "cudna" situacija sa transferom diega... izgleda da jos uvijek nisu sve stvari rijesene sa juventusom, izgleda da je werder nezadovoljan, kako stvari stoje, werder i juve raspravljaju ko treba platiti igracu onih 15 % sto treba Diego da dobije od transfera...

http://www.tz-online.de/sport/fussball/ ... 00431.html

The sticking point: The 15 percent participation by the Brazilians in the money transfer fee is. Juve and Werder arguing who should pay this amount. The Bavaria hold at the moment out. Between the Juve-Bayern bosses and managers should have a meeting after they had withdrawn Bavaria. Thus, from Allofs probably the sarcasm when he says: "Maybe Diego still goes to Bavaria."

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 maj 2009, 22:49

Mislim da nema šanse da ode u Bayern, reklu su neće ga više i znamo šta Uprava Bayerna kaže neće onda nema šanse da bude suprotno.

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 17 maj 2009, 22:58

Rz88 je napisao/la:Ma kakav vođa Ballack. On je smiješan igrač, grijao klupu Chelsea. U Njemačkoj repki ko neka faca dok ga Low nije spustio na zemlju. Molim te nemoj mi o onom degenu koji je napustio klub jer je htio LP. Bayern mu je davao ogroman ugovor Chelsea još veći, te željan para te nikakav igrač, pokazao je kakav je, ja ga i ne vidim da igra.
cuj grijao klupu chelsea,, imao je samo odredeni period privikavanja, ali sjeti se da je bio jedan od kljucnih igraca u njihovoj igri i ove i prosle godine, cak je odlucivao i neke derbie svojim sjajnim potezima, kad se samo sjetima sistencije za maloudu u ovom 4fnalu sve mi je jasno, njegova najveca snaga je njegova inteligencija, a to kada ga je podolski osamario samo je pokazao svoju velicinu,,, sjeti se kako je vodio njemacku od finala protiv brazila, pa do finala protiv spanije i to njemacku koja je prosjecna ekipa za neke reprezentacije,, dobro znam zasto je otisao iz bajerna, zato sto je vido kuda sve to ide u njemackoj a on je zelio izazov, otisao je u englesku sa 30 god i tamo ubrzo postao jedan od najboljih igraca,,, ako ti nije jasno pregledaj utakmice proslogodisnje lp pa ces viditi sta je ballack,,, najbolji igrac njemacke zadnjih 9 god...a vidimo kako bajern igra bez njega... bajern koji u svojoj ekipi ima samo 2 iraca svjetske klase , 2 igracakoji mogu igrati bilo gdje pa zasto da tu ballack ostane..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 maj 2009, 23:07

Čuj kako igraju bez Ballacka isto ko i sa njim. U nekom fazama bolje u nekima slabije. Nema on veze, jedno je što ga ti voliš a drugo su realnosti i mogučnosti Bajlaka. Da bio je prošle godine strašan, to priznajem i izjavio je to i Drogba rekavši da je Ballac u to vrijeme bio najbolji igrač Chelsea. Pogledaj ga ove sezone, jel uopće zabijo, jel imo asistenciju, jel imo priliku, nisam ga ni u jednoj utakmici ni primjetio....stari se...Ballack i repka Njemačke to je posebna priča, dao je milion golova kao vezni igrač uspjeh ali kao vođa Njemaca nula.

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 17 maj 2009, 23:12

Rz88 je napisao/la:Čuj kako igraju bez Ballacka isto ko i sa njim. U nekom fazama bolje u nekima slabije. Nema on veze, jedno je što ga ti voliš a drugo su realnosti i mogučnosti Bajlaka. Da bio je prošle godine strašan, to priznajem i izjavio je to i Drogba rekavši da je Ballac u to vrijeme bio najbolji igrač Chelsea. Pogledaj ga ove sezone, jel uopće zabijo, jel imo asistenciju, jel imo priliku, nisam ga ni u jednoj utakmici ni primjetio....stari se...Ballack i repka Njemačke to je posebna priča, dao je milion golova kao vezni igrač uspjeh ali kao vođa Njemaca nula.
jesi li gledao utakmicu protiv liverpoola ili barcelone

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 maj 2009, 23:14

Koji je Chelsea završio na tabeli sa oromnim ulaganjem u klubu, rezultati se gledaju ne 2-3 dobre utakmice. ;)

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 17 maj 2009, 23:20

za ovakovog veznog igraca reci nide veze,,, daje golove nogom ,glavom, asistira.. igra def i ofa jednako dobro,, snazan ,ima jako dobar dribling....... vidi majstora

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 maj 2009, 23:34

Drg , ja pratim Njemačku ligu, Njemački fudbal, repku i sve ostalo. Znam ja sve njegove kvalitet, ali reci mi koliko je dao ove sezone golova i koliko je imao asistencija, nije to taj Ballack koji je davao po 15 i više golova u Bayernu. Čovjek se zasiti, ima para, ima sve dosadilo mu više ko Ronaldinhu.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 maj 2009, 23:47

Danas je Allofs dao izjavu u kojoj stoj:"Možda Diego pređe u Bayern"
Što pokazuje da je posao sa Juventusom daleko od ikakve realizacije.Sad se spominje nekih 33 mil eura za Diega, a uzimajući platežnu moć Bayern i Juventusa ,italijani nemaju nikakve šanse.

http://www.spox.com/de/sport/fussball/r ... mainz.html

i večeras je bio sastanak uprave i rukovodstva Bayerna i trajao je više od 4 sata.Uli nije otkrio koji su zaključci, ali kako i on sam kaže čeka se "Sveta subota" i ogled sa Švabama i onda će se iznijeti zaključci.Uli je vjerovatno tražio velike novce i Bayern bi mogao ići u veliko investiranje ovo ljeto
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 maj 2009, 00:54

Ja čekadm potvrdu drugih medija, jer samo tu piše da je to Allofs rekao, čak nema ni na Werderovoj stranici to. Nema veze , pokazao je Diego kakav je čovjek , i da je vodio u isto vrijeme 2 razgovor , odnosno otac sa Bayernom a drugi agenat sa Juventusom. Volio bih da dođe ali nevjerujem u to.

Rummenige napao Lehmann radi njegove izjave da sudije pomagaju Bayernu. Smiješan onaj Lehmann kojem je cilj dobiti Bayerna godinama a nikako to ne može. To je očigledno i od ere "Titana" Olivera Kahna kada je Lehmann bio u drugom planu u repki Njemačke. Može on mrziti koliko hoće Bayerna istina će ako Bog da usljediti u subotu. Primiti će on tricu. ;)

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 19 maj 2009, 09:40

mi moramo dobiti stuttgarta u subotu bilo bi stvarno sramota da ne obezbjedimo ligu prvaka ko zna mozda budemo i prvaci :D :D :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.