BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: BiH - Irska (Baraž)
Koliko vidim samo je napravljena izmjena Vranješ- Krunić ?
Krunić neće svakako dobiti ni sekunde da nastupa, nemate se šta nadati njegovom debiu
Krunić neće svakako dobiti ni sekunde da nastupa, nemate se šta nadati njegovom debiu
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ne znam jel' iko primjetio da revans u Irskoj igramo tacno godinu dana nakon debakla u Izraelu... Mozda je u pitanju neka simbolika da se na Euro plasiramo na isti dan na koji smo prije godinu dana skoro pa izgubili nade. Od crnila do sjaja u 365 dana 
O cemu ti kakva izmjena Vranjes - Krunic ? Na osnovu cega si to zakljucio zivota ti ?JavierBosnia je napisao/la:Koliko vidim samo je napravljena izmjena Vranješ- Krunić ?
Vi fakat mislite da ce Mesa prekrizit Vranjesa zbog zelja navijaca i tetovaze, i da je zato pozvan ovaj drugi ?
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 03 nov 2015, 11:30, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- JavierBosnia
- Kontakt:
Momak, koliko vidim na spisku nema Stojana Vranjesa u odnosu na prosli spisak, i da je to mjesto popunio novi igrač Rade Krunic.Elegant je napisao/la:O cemu ti kakva izmjena Vranjes - Krunic ? Na osnovu cega si to zakljucio zivota ti ?JavierBosnia je napisao/la:Koliko vidim samo je napravljena izmjena Vranješ- Krunić ?
Vi fakat mislite da ce prekrizit Vranjesa i da je zato pozvan ovaj drugi ?
Ne vidim gdje sam pogrijesio, niti da sam rekao da je Stojan otpisan za dalje mečeve?
Meša je odlucio da mu Vranjes u ovom trenutku ne treba, a iskoristio je priliku pozvati novog igrača na njegovo mjesto.
Kad si to vidio da je Salihović nekog pogodio centaršutomm osim onih ljudi na tribinamaAsteriks je napisao/la:Sjeo je trkacki na sasvim solidnom nivou. Nije moranje full time, nego nekih sat (+/-) vremena.
Preiskusan, dobar da zatvori stranu te i prema naprijed u par navrata zaprijeti, prije svih taj centarsut na Dzeksona.
Nemamo mnogo opcija po toj strani.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Mesa gdje ti je sad s.vranjes i semir stilic? A zvao si svena i pretplatnika bh repke hadzica. .. providan si... krunic tek cemo vidjet jel od pomoci plus za njega.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Tino zaslužuje poziv ..bhfanatic14 je napisao/la:Mesa gdje ti je sad s.vranjes i semir stilic? A zvao si svena i pretplatnika bh repke hadzica. .. providan si... krunic tek cemo vidjet jel od pomoci plus za njega.
"We need to suffer. And we need to fight."
Stvarno zašto nije pozvao Štilića?
I da ga je pozvao ne bi igrao, svaki put se za njega kuka i postavljaju pitanja a nikad minute ne odigra.
Protiv Velsa je bio na tribinama, valjda Mesa zna da nije spreman i da mu ne moze pomoci.
Protiv Velsa je bio na tribinama, valjda Mesa zna da nije spreman i da mu ne moze pomoci.
Prije Tino zasluzuje poziv nego Semir, budite objektivni. Tincek igrao jako dobru sezonu i ponajbolji je igrac svoga kluba, a Semir u Cipru minutažu na kapaljku dobija.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ima Sejo taj osjecaj, zna zavrnuti.Kad si to vidio da je Salihović nekog pogodio centaršutomm osim onih ljudi na tribinama
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- JavierBosnia
- Kontakt:
I Tino i Anel su izmislili fudbal za tog Stilica, i Krunic je bolji od njeg. Ne znam sta vidite u njemu.
Javnost kritikovala ga sto ga se ne zove, isto kao za Prcica, a gdje je sad **** prcic?
Javnost kritikovala ga sto ga se ne zove, isto kao za Prcica, a gdje je sad **** prcic?
Svejedno ce 4. igraca otpasti sa spiska, tako da ne dizete frku.
Krucic ne vjerujem da ce dobiti priliku.
Krucic ne vjerujem da ce dobiti priliku.
Ma mi Ircima nikako ne lezimo oni igraju fudbal na skok igru i ubacivanja te na prekide, a takvim ekipama nikako ne lezi tehnicki jaca ekipa sto mi upravo jesmo upravo zbog toga volio bih da se vrati Miske bar za barazne utakmice.
Jel od sutra prodaja ulaznica.
Njemačka - Irska 1:1Iceplayer je napisao/la: a takvim ekipama nikako ne lezi tehnicki jaca ekipa
Irska - Njemačka 1:0
Ne smiju se potcijeniti ni pod razno bez obzira ko im falio! Trener im je odličan, odlični su u odbrani i nevjerovatno požrtvovani i disciplinovani.
Sudeci po pisanjima na njihovom forumu oni se uzdaju u gol u gostima i svi ocekuju defanzivnu taktiku a da u Dablinu urade nesto vise.
Ima cak i anketa !
Ima cak i anketa !
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
Krunic? tko je to?
Koliko si ti presmijesanbhfanatic14 je napisao/la:Mesa gdje ti je sad s.vranjes i semir stilic? A zvao si svena i pretplatnika bh repke hadzica. .. providan si... krunic tek cemo vidjet jel od pomoci plus za njega.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: RaymondRed i 45 gostiju.