FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- -Barcelona-
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Ima li kakav stream link za tekmu Barca-Kazan??
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- Gerrard Pique
- Kontakt:
Znal ko prvih 11 Barcelone
Moc imam u sebi,pravilo jedno sam je*i imaj obraz i karatker i ni od kog se ne grebi...
Valdes,Abidal,Alves,Marquez,Pique,Toure,Xavi,Iniseta,Messi,Ibrahimović,Pedro.Gerrard Pique je napisao/la:Znal ko prvih 11 Barcelone
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
drop je napisao/la:Valdes,Abidal,Alves,Marquez,Pique,Toure,Xavi,Iniseta,Messi,Ibrahimović,Pedro.Gerrard Pique je napisao/la:Znal ko prvih 11 Barcelone

Marquez-Puyol ....Pedro-Anri mada je Pedro i boljoj formi..
mada očekujem pobjedu..il bar još 3 gola

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Jbt ne mogu naci nigdje stream da gledam Barcu, samo Justin tv ali nekoliko sekundi i gotovo . . .
Ima li neko, nesto, ima na nekim mjestima pise da ima na sopcoast al ne znam koji kanal...
Ima li neko, nesto, ima na nekim mjestima pise da ima na sopcoast al ne znam koji kanal...
Najbolji tim ikada - Barcelona fc
-
- Kontakt:
- rob do bagro
- Kontakt:
http://www.mysoccerplace.net/page/mysoc ... football-3 probaj drug ovdjeRE-SU je napisao/la:Jbt ne mogu naci nigdje stream da gledam Barcu, samo Justin tv ali nekoliko sekundi i gotovo . . .

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- -Barcelona-
- Kontakt:
Zlatan Ibrahimović za 1-1, idemo momci dalje puniti 

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
- -Barcelona-
- Kontakt:
nije vragalove messi je napisao/la:IZGLEDA DA SE ZLATAN JOS NIJE UIGRAO,STA MISLITE

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
1-2 ccc

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
- -Barcelona-
- Kontakt:
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jeli ovo istina da vi gubite.
vi ste niko i nista za rubin, cuvajte se jos kojeg gola 

- Gerrard Pique
- Kontakt:
Daj ba nema Puyola 1 utakmicu i oni odma od Rubina prime 2 gola i jos hoce prodat Puyola vec sam reko Ne mogu zamislit Barcu bez Puyola pa eto nek ga sad prodaju
Moc imam u sebi,pravilo jedno sam je*i imaj obraz i karatker i ni od kog se ne grebi...
- nidjo_barca
- Kontakt:
jao jao jao,ne mogu bilivat 

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kako igra Barca. Ima li 100% sansi. Ima li pritiska????
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
daj Wigan ne javlaj se svega ti.QUARESMA 18<<< je napisao/la:jeli ovo istina da vi gubite.vi ste niko i nista za rubin, cuvajte se jos kojeg gola
- nidjo_barca
- Kontakt:
auuuuu poraz od rubina 2-1
ocekivao sam laganu pobjedu,ali ipakk .....

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.