FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Aragon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Aragon » 07 okt 2014, 20:51

ChWilla je napisao/la:slika

je li i ovo po tebi sve neispravno jer je sve istim slovima?
Uzeo si jako los primjer.
Super je njegovo ime, ili bilo koje drug, na forumu, reci da sam ja napravio gresku sto sam stavio veliko slovo u njegovom imenu jednostavno je nonsens.

P.S. Pregledao sam ti prve tri stranice od pocetka, dobar si za sad, osim ove Mare ;)
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 okt 2014, 20:56

primjer je savršeno na mjestu, jer pokazuje da pisanje istim slovima u mnogo konteksta regularan izbor, a ne greška. a naročito uobičajen u internet komunikaciji. marin dvor je (sarajevski) žargon, vjerovatno tebi nešto potpuno strano. a greške slobodno i mikroskopom traži, mrka ti je kapa.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 07 okt 2014, 20:57

Ovo je sve neispravno ne samo slova vec sve :mrgreen:

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 07 okt 2014, 20:58

klasicni pitarluk. ocajnickom potragom za tudjim greskama, pokusava skrenuti paznju sa svoje koja je na nivou osnovnoskolskog djeteta.

ne zagadjuj temu :arrow:
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 07 okt 2014, 20:59

terabajt je napisao/la:

Smrdi, bas smrdi, to je go.vno!
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 07 okt 2014, 21:00

Aragon je napisao/la:

Uzeo si jako los primjer.
Super je njegovo ime, ili bilo koje drug, na forumu, reci da sam ja napravio gresku sto sam stavio veliko slovo u njegovom imenu jednostavno je nonsens.

P.S. Pregledao sam ti prve tri stranice od pocetka, dobar si za sad, osim ove Mare ;)
i ovo sarajevo napisano malim slovima u najglupljem sloganu koji ne mislim ni citirat, zasto sad to ?

a da, mali ste vi klub, nema razloga da prvo slovo bude veliko
FKŽ !

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 07 okt 2014, 21:00

Cim on ne zna da niko u Sarajevu ne kaže Marijin dvor, sigurno sidje do Sarajeva jednom dvaput mjesečno.

I ne znam sto se ufatio naše teme, ish ish na svoju temu milionera i praunuka ministara iz Beča :P

Hordekatedrala
Kontakt:

Post Postao/la Hordekatedrala » 07 okt 2014, 21:06

Izgleda Banja Luka ostavila posljedice, pale se neki k'o kutnjak :D

Mislim da bi se više trebali mislima okrenuti utakmici s' Veležom jer je to za vas kao i za nas utakmica sa Zrinjskim prekretnica sezone, kiks bi razbio sve iluzije o tituli i čak mislim doveo u pitanje izlazak u Evropu.

U slučaju remija ili poraza, Željo bi se morao ozbiljno zabrinuti, ne čeka ih nimalo lak raspored u drugom dijelu sezone.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 07 okt 2014, 21:07

JoseMourinho je napisao/la:Cim on ne zna da niko u Sarajevu ne kaže Marijin dvor, sigurno sidje do Sarajeva jednom dvaput mjesečno.

I ne znam sto se ufatio naše teme, ish ish na svoju temu milionera i praunuka ministara iz Beča :P
Velegradjanine, da ista znas u zivotu znao bi bar navesti ko je bio jedini ministar bosnjak u kraljebini shs.
Kakav Bes osim pomenutoh studiranja tamo, sli ti vjetovatno i ne znas sta znaci SHS :D

Usput, stipu se toga kako ko izgovara Marijin dvor. Jako dobro se zna kako se to pise, odnosno zna onaj ko zna da se on tako stvarno i zove.

Dosta ljudi govori SAA, ali svi pistu STA. Kontas? Sumnjam ili "sumljam" kako vas vecina ovdje pise :)
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 07 okt 2014, 21:09

Hordekatedrala je napisao/la:Izgleda Banja Luka ostavila posljedice, pale se neki k'o kutnjak :D

Mislim da bi se više trebali mislima okrenuti utakmici s' Veležom jer je to za vas kao i za nas utakmica sa Zrinjskim prekretnica sezone, kiks bi razbio sve iluzije o tituli i čak mislim doveo u pitanje izlazak u Evropu.

U slučaju remija ili poraza, Željo bi se morao ozbiljno zabrinuti, ne čeka ih nimalo lak raspored u drugom dijelu sezone.
ja ne znam da smo mi i najavljivali titulu :?: cilj je evropa... :thumbup:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 07 okt 2014, 21:10

:roll: :arrow: :arrow: :arrow:
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 okt 2014, 21:10

terabajt je napisao/la:

poruka jeste, ali pravopis nije :mrgreen:

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 07 okt 2014, 21:11

Neda mi se peglat o gramatici i tvom stablu porodičnom, ja ti kažem ponovo niko u Sarajevu ne kaze mariJIn dvor i to greska momka nije bila, to svaki Sarajlija zna ;)

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 07 okt 2014, 21:11

Hordekatedrala je napisao/la:Izgleda Banja Luka ostavila posljedice, pale se neki k'o kutnjak :D

O kakvoj tituli pricas cilj je evropa i docemo do nje izgubili ili dobili veleza jer je puno do kraja i mozemo biti 4 kako god igrali :mrgreen: . A vama je poraz neminovan jer ste losiji od zrinjskog.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 07 okt 2014, 21:13

Aragon je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:

ja ne znam da smo mi i najavljivali titulu :?: cilj je evropa... :thumbup:

Pa zar vi mega, giga, najbolji u drzavi i slicno, da se zadovoljite sa Europom i da prihvatite cinjenicu da su drugi toliko bolji od vas da im niste konkurencija za titulu? :o

I to sve u ovakvoj kukuruz lige, pa na kakve ste to grane spali? :D
Ish ish

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 07 okt 2014, 21:14

Aragon je napisao/la: Pa zar vi mega, giga, najbolji u drzavi i slicno, da se zadovoljite sa Europom i da prihvatite cinjenicu da su drugi toliko bolji od vas da im niste konkurencija za titulu? :o
**** poslije 5 godina dominacija i rekorda, logican je pad i stagnacija... vi najbolje znate sta je to pad.. fk sljedeca sezona 2007 :bih:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 07 okt 2014, 21:15

fedeltafrotta je napisao/la:
Aragon je napisao/la: Pa zar vi mega, giga, najbolji u drzavi i slicno, da se zadovoljite sa Europom i da prihvatite cinjenicu da su drugi toliko bolji od vas da im niste konkurencija za titulu? :o
**** poslije 5 godina dominacija i rekorda, logican je pad i stagnacija... vi najbolje znate sta je to pad.. fk sljedeca sezona 2007 :bih:
Koliko sezona cete biti zadovoljni sa tim da su drugi toliko ispred vas da im cak niti konkurencija niste? :kafa:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 07 okt 2014, 21:16

Mi smo realni nismo ba pitari.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 07 okt 2014, 21:16

Filip Loncaric, Semir Kerla, Armin Hodzic, Nermin Jamak, Jani Urdinov, Muamer Svraka, Asim Skaljic, Nermin Zolotic, Emrah Hasanhodzic i Vernes Selimovic su u ovo vrijeme prosle godine bili u kadru protiv Celika u Zenici, 2-2. Vecina ih je bila nosioci igre. Da su otisli iz kluba za odstetu po 100 000 eura. Zeljo bi mogao dovesti klasu od igraca i uloziti u infrastukturu. Cinjenica je da su vecina otisli dzaba. Onda kad ovdje neki spominju dovodjenje pojacanja ko da igraju Fifu, treba da znaju da su zalutali na ovu temu, jer Zeljo nije takav tim. I na pauzi nece doci pojacanje vec igraci koji nemogu naci klub a posjeduju zadovoljavajuci kvalitet ili omladinski kadar.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 okt 2014, 21:16

da je do najava, vi bi u zadnjih pet godina bili jedno petnaest puta šampioni, a mi nijednom.

srećom stvarnost je nešto drugačija i ne prati najave.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Redfire16 i 20 gostiju.