PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Frajer se naso trolat na najokrutnijoj temi u historiji svih bh foruma...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
ti što imaju opasne fore imaju neki nick, a skroz drugačije se oslovljavaju na imena starih nickova kad su se prvi put registrovali prije nego što su 100 puta bili banovanizuhdija je napisao/la:moze li mi neko uputiti koga da se cuvam na forumu, ko zna opasne fore i ko je dobronamjeran? koja grupa je najgora a koja najbolja?

ovdje nema vrijeđanja samo fer i korektno sportsko diskutovanje potkrijepljeno činjenicama...nekad odemo u off topic al tu je to

hvala druze nije mi jasno pola toga sto si napiso ali hvala ti.
Selam za novog kesedžiju - @zuhdija.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
rigotina je napisao/la:Nesposobnost slobode kao kluba savršeno je proporcionalna ograničenosti i neinteligenciji njenih navijača
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FrantoBauzek
Dobro napisano. Sutra razvaljujemoBesic je napisao/la:rigotina je napisao/la:Nesposobnost slobode kao kluba savršeno je proporcionalna ograničenosti i neinteligenciji njenih navijača

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
cuj sloboda, to je klub koji je primjer kako na jedno mjesto moze okupiti sve zohare.
Ima ih dosta zayebanih, ponajvise se cuvaj @hilme. On je ovako najveci foler i provokator.zuhdija je napisao/la:moze li mi neko uputiti koga da se cuvam na forumu, ko zna opasne fore i ko je dobronamjeran? koja grupa je najgora a koja najbolja?
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
[youtube][/youtube]
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
cuj hilmo kakvo je to imeBolanos je napisao/la:Ima ih dosta zayebanih, ponajvise se cuvaj @hilme. On je ovako najveci foler i provokator.zuhdija je napisao/la:moze li mi neko uputiti koga da se cuvam na forumu, ko zna opasne fore i ko je dobronamjeran? koja grupa je najgora a koja najbolja?
25.02.rigotina je napisao/la:bit će interesantno slušati tradicionalno tuzlansko kmečanje nakon par kola.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
sto vi toliko ne volite tuzlake???
- FrantoBauzek
Imate bas los smisao za humor a i procitali ste neku knjigicu nekad u zivotu. Da niste iz prve bosnjacke?
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
coelho41 je napisao/la:ti što imaju opasne fore imaju neki nick, a skroz drugačije se oslovljavaju na imena starih nickova kad su se prvi put registrovali prije nego što su 100 puta bili banovanizuhdija je napisao/la:moze li mi neko uputiti koga da se cuvam na forumu, ko zna opasne fore i ko je dobronamjeran? koja grupa je najgora a koja najbolja?![]()
ovdje nema vrijeđanja samo fer i korektno sportsko diskutovanje potkrijepljeno činjenicama...nekad odemo u off topic al tu je to
[youtube][/youtube]

Besic naučio da citira ljude, bravo
eh samo još da nauči da razmišlja.

Evo ga, stig'o je i Filip Višnjić. Šteta što mu je IQ manji od broja na novčanici na kojem se nalazi portret istoimenog gospodina.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
je li? sto ne volite tuzlake??
Gdje piše da ih ne volimo ?zuhdija je napisao/la:je li? sto ne volite tuzlake??
pa pise u mom pitanju.Besic je napisao/la:Gdje piše da ih ne volimo ?zuhdija je napisao/la:je li? sto ne volite tuzlake??
O ti, El-Zuhdi, evakuiši se prije nego što te zadesi ista subdina što je zadesila @Svetog.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.