Za deska ubila se.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

hajde bolan sta si nam to naso javljat ovdje ,ako ti je vec do toga da ih prvociras stavi im to na njihovu temu. nas samo ZELJO zanima i niko vise.Grbavica moj zivot je napisao/la:11’
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Mikić u 7. minuti dovodi laktaše u prednost protiv Sarajeva!!
jako sarajevoo
AMIN !Grbavica moj zivot je napisao/la:ma znam nego mi nesto dragonime_tm87 je napisao/la:hajde bolan sta si nam to naso javljat ovdje ,ako ti je vec do toga da ih prvociras stavi im to na njihovu temu. nas samo ZELJO zanima i niko vise.Grbavica moj zivot je napisao/la:11’
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Mikić u 7. minuti dovodi laktaše u prednost protiv Sarajeva!!
jako sarajevoo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
abd jos da borac zijani i mi veceras uzmemo prvi smo
OKStole iz Bora je napisao/la:Ima tema o PL BiH pa se tamo radujte rezultatima drugih ekipa. Manite se ove teme jer sa tim samo prizivate navijace ili simpatizere drugih timova i dajete im dobar razlog da pisu ovde.
polako, dok dođem i pregledam.Gigant je napisao/la:Pitanje za administratora: Vidim pise se o navijackim desavanjima, nevezano za klub, kao sto je meni obrazlozeno na temi Sarajeva zasto mi se brisu postovi, koji apsolutno nisu bili uvrijedljivi kao ni ovi sada, ali su bili obrisani...pa me interesuje odkud ovi dvojni arsini??
Hvala
NEmogu vise da cekamsladoled je napisao/la:Oko 9000+ ljudi na stadionu
Jedna ekipa na terenu
napadamo u intervalima
Bice ovo dobro
imam neki los predosjecaj.Edo_Majka je napisao/la:NEmogu vise da cekamsladoled je napisao/la:Oko 9000+ ljudi na stadionu
Jedna ekipa na terenu
napadamo u intervalima
Bice ovo dobrodaj Boze da bar jedan zabijemo, nekako se lose osjecam, taman kad je najsladje i mozemo preuzeti vrh mi komplikujemo
Jezik pregrizo ....imam neki los predosjecaj.![]()
kristian je napisao/la:imam dojavu , za 20 minuta penal za zeljeznicar
moja 4 kasika kaze da lazes ...kristian je napisao/la:imam dojavu , za 20 minuta penal za zeljeznicar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.