Bez obzira na to sampionska sezona, s ovakvim Mclarenom koji je u u 17-18 utrka bio najbolji bolid, zavrsiti u dva boda je za .
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Jakobsen91
- Kontakt:
Re: Formula 1
Steta sto RB nije zakomplikovao na kraju, a imao je priliku uletiti prije Piastrija u box, e sad ne znam sta je ostalo od guma na raspolaganju, mozda zbog toga nisu. Iz boxa bi ponovo izasao kao prvi i imao priliku usporavati karavan.
Bez obzira na to sampionska sezona, s ovakvim Mclarenom koji je u u 17-18 utrka bio najbolji bolid, zavrsiti u dva boda je za .
Nema veze, realno ko je ocekivao nakon onakvog prvog dijela sezone da ce biti u 2 boda razlike. Sljedece sezone se vraca starim navikamaHP46 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 15:52Sa duplo boljim bolidom, opet jedva dva boda iznad Maxare.DamirT je napisao/la: ↑07 dec 2025, 15:44Unofficialpage je napisao/la: ↑07 dec 2025, 15:43Najlošiji f1 prvak. Zamisli Maxa da mu treba treća pozicija za titlu i da se ovako zadovolji trećim mjestom, nema šanse. On bi išao da pobjedi i to je razlika između njih. Brz vozač ali nema karakteristike šampiona da se uvijek bori za pobjede. Oscar je više zaslužio titulu od Landa.
Šteta za Leclerca što vozi ovu kantu od bolida, daj njemu top bolid i da se bori sa Maxom, to bi bila borba.![]()
Da stvar bude jos gora, da je danas dobio zasluzeno kaznu ne bi ni osvojio na kraju. Da je Max ondje bio dobio bi je sigurno. Poklonjena titula britanskoj ojebini.
![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Button je mnogo bolji prvak od Landa, čovjek odškolovao lažnog goata 2010. u McLarenu, a i prije 2009. je bio dobar.
Lando je u rangu Kekea Rosberga
Lando je u rangu Kekea Rosberga
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Velid Spaho
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mene licno najvise podsjeća na Žaka Vilneva
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Cestitke Mclarenu,na kraju je njihov vozac uzeto titulu.Cinjenica prosjecan vozac ali bolesno jak bolid sto sami konstruktori to potvrdjuju.Izbij Maxa,bili bi prakticno svaku trku 1 i 2.
Mercedes rezervisan,ocekivano.Lecler borio se.Imao je jednu sansu na pocetku da se baci ispred Landa i malo zivosti unese,nije imao hrabrosti.Ocajan RB kao i njihova rezervna ekipa.Da nisu bili u stanju nesto izmajmunisati,neki SC,zaustavljanje bolida,bilo sta.Alonso odlican,6 mjesto sa onom barakom od bolida.
Trka losa,nikakva.
Mercedes rezervisan,ocekivano.Lecler borio se.Imao je jednu sansu na pocetku da se baci ispred Landa i malo zivosti unese,nije imao hrabrosti.Ocajan RB kao i njihova rezervna ekipa.Da nisu bili u stanju nesto izmajmunisati,neki SC,zaustavljanje bolida,bilo sta.Alonso odlican,6 mjesto sa onom barakom od bolida.
Trka losa,nikakva.
Meni je nešto između Mihajla što je vozio traktor na relaciji Knin-Novi Sad i Ahmeda što vozi na relaciji Linz-Tuzla.
Sramotno je da Lando ima titulu a nemaju je dosta kvalitetniji vozaci poput Leclerca, Russela i Piastrija. Poklonjena titula. 
Za mrzitelje, kako ide ona "placite za mnom jesenje kise..."
Lando Noris prvak F1 za 2025.!!!
Smijurija je citati ove pateticne komentare
Iskreno se nadam istim i nankraju slijedece sezone
Lando Noris prvak F1 za 2025.!!!
Smijurija je citati ove pateticne komentare
Iskreno se nadam istim i nankraju slijedece sezone
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Testiranja u Bahrejnu već 11. Februara, sad će to dok smo trepnuli pa da vidimo ko ima prednost.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Nemoguce se radovati nasiljenoj tituli. Ruzan osjecaj i gorak ukus. Ono kad bi a ne mozes. Tuzno za sve navijace Mclarena i britanskog mentola. 
Najgori prvak ikada. Steta.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
MANIJACI JUG 1987
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
Velid Spaho
Velid Spaho
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nije Norris ništa gori vozač od Hunta, čak je i bolji. Samo razlika u auri i harizmi je….jbg, povelika
#Punoljetstvo
Pa vjerujem da ce uzeti broj 1.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 16:21Hoće li uzeti broj 1 naredne godine ili će zadržati 4?
Za ovo je iskljucivo kriv Piastri. Ne bi vala pustio ni Maxa ispred, a gotivim ga najvise od svih vozaca uz Bearmana. Izvoli izbori se na stazi, pa je lako pruziti ruku ako budes brzi.
Ovdje se Mclaren vadi na onu jednu pomoc Norrisa prema Piastriju, a ovaj njemu je brat bratu u cetiri navrata uzvratio. Jednom uzvrati, ostalo yebi mater, nije niko tvoj asistent. De nek osvoji titulu za tebe, a ti je preuzmi
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
ma sere se previse, ja vise Maxa gotivim ali ne moze se reci da je nezasluzeno uzeo Lando, ustvari vise mi je tu Piastrija zao jer je vecim dijelom prvenstva bio prvi ali malo i Meklaren a malo i on sam, pucanje pod pritiskom i to je to, Lando na kraju ipak pokaza da je mentalno i sazrio, prosle godine je to mnogo losije bilo s njegove strane, kako god treba se cestitati, kad se sjetim koliki je pritisak imao sto nema pobjede u F1 a evo godinu i nesto poslije momak je prvak, nije mozda na kraju ispalo dominantno koliko je bilo ocekivano s obzirom da je Mclaren najbolja ekipa na gridu, ali prvak je i postujem, nadam se da ce naredna sezona biti i ludja od ove po pitanju bodova i utrke za prvaka
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)