FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Rupamecamo treba da dobije minimalno 3 utakmice zabrane igranja i kazneni prekrsaj Rimske policije
Nadm se da Tuchel i Rupa nece docekat jutro u Minhenu
Nadm se da Tuchel i Rupa nece docekat jutro u Minhenu
- Centre forward
- Kontakt:
Nadam se da će u Minhenu sutra bit' situacija kao u pjesmi nekada velikog autora iz vremena kad se već počeo dobro zayebavat' i provocirat' a glasi "Danas nema nastave, okačite zastave, urlajte parole dok šalju patrole".
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Da smo primili jos jedan ne bih bio siguran da mozemo okrenuti
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bez šuta u okvir gola protiv Leverkusena i bez šuta u okvir gola protiv Lazia.
Ovo je najgori trener u istoriji kluba.Ne želim više majmuna gledati na klupi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Znači vraća se Hansi mitraljezac Flick da ponese zastavu do kraja sezone.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
Bundesliga
- Kontakt:
Flick se vraća 100%. Samo i on će forsirati onog retarda Upamecana koji bi još večeras trebao biti prebačen u drugi tim.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Ne vjerujem kakve dvije utakmice u pet dana, bez šuta u okvir gola… pa on ako jutro dočeka kao trener, a onako su otjerali Nagelsmana preko noći kao zadnjeg kera… Dabogda ništa ne osvojili još 10 godina
Upamecano kriv
Postajemo smijurija od kluba.
Uli postaje lagano Biden, nije to to. Senat, kongres mora odlučiti.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Bayern have lost the first leg of a #UCL round of 16 for the first time in 11 seasons - and have lost to an Italian team for the first time in 13 years
- Bayern@heart
- Kontakt:

Ima li neka ekipa ove sezone da nas nije pretrčala.
Poklon je on sam sebi, bez šuta u okvir protiv Lazija, 1 šut u utakmici sezone u Bundesligi, da ne govorimo o postavci i selekciji igrača za taj meč.
Franpantan podatak da protivnik od tebe pretrči 10 km više ovo ja dosad nisam nigdje vidio.
Nismo mi izgubili ni zbog trcanja ni crvenog Upamecana, mi smo izgubili zbog Tuchela.
Protiv Kusena je bilo 11 na 11 pa je bio raspad.
Protiv Kusena je bilo 11 na 11 pa je bio raspad.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Bundesliga
- Kontakt:
Jok, nije Upamecano covjeku slomio nogu, dobio crveni i napravio penal.
I am not yet born; O hear me.
U dvije utakmice jedina šansa ova Musiale večeras, treba šta i kreirati da bi se pobijedili protivnici. Ko da bunker igraš pa jednu šansu napraviš 
Sto Sanea zamjeni, a dobar bio.
Salu na stranu, tuga je ovo. Valjda netko od onih koji odlucuju vidi da ovako vise ne ide. Nazalost problem nije nastao od jucer, niti se moze rijesiti vec sutra, ali se rez mora napraviti.
Sa stanjem u kojem je ekipa trenutno mi ni Lazia necemo proci, kolektivni manjak samopouzdanja i tu Tuchel vise ne moze mislim nista uciniti.
Kako se vidi potpis trenera u lijepoj i dopadljivoj igri, tako se vidi i u nepovezanoj, bezidejnoj igri punoj pogresnih pasova. Nagledao sam se utakmica u kojima smo iz presinga oduzimali lopte i zabijali ili bar bili opasni po gol. Danas i kad bi uzeli tu loptu, oni nisu znali sta bi s njom.
I jos jedna stvar, odluka da Upa igra ispred De Ligta je dovoljan razlog za otkaz, mislim da ne postoji navijac koji nije ocekivao njegov blackout u ovakvoj utakmici.
Teski dani za bit navijac Bayerna, ali mora i to netko
Salu na stranu, tuga je ovo. Valjda netko od onih koji odlucuju vidi da ovako vise ne ide. Nazalost problem nije nastao od jucer, niti se moze rijesiti vec sutra, ali se rez mora napraviti.
Sa stanjem u kojem je ekipa trenutno mi ni Lazia necemo proci, kolektivni manjak samopouzdanja i tu Tuchel vise ne moze mislim nista uciniti.
Kako se vidi potpis trenera u lijepoj i dopadljivoj igri, tako se vidi i u nepovezanoj, bezidejnoj igri punoj pogresnih pasova. Nagledao sam se utakmica u kojima smo iz presinga oduzimali lopte i zabijali ili bar bili opasni po gol. Danas i kad bi uzeli tu loptu, oni nisu znali sta bi s njom.
I jos jedna stvar, odluka da Upa igra ispred De Ligta je dovoljan razlog za otkaz, mislim da ne postoji navijac koji nije ocekivao njegov blackout u ovakvoj utakmici.
Teski dani za bit navijac Bayerna, ali mora i to netko
Mi smo izgubili zbog dvije, tri godine gluparija vodjenja tima, planiranja i transfera. Kad vidis ovako nekompaktan, nebalansiran tim jasno ti je da neces daleko i da to nije samo greska jednog covjeka. Ko je stvarno kriv, i da li ce se TTovim nogiranjem ista rijesiti ne znam, ali ako budu i dalje ova seljacka glupa transfer i kadrosvka politika nista nece biti bolje ko god dosao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.