PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- FrantoBauzek
Re: PL prepucavanja
Slo slo slobodo
Slo slo slobodo, u oko me ubodo.
Prva na koloni, suza suzu goni
dok razmisljam sta rade nasi moroni.
Taj magican tim passove veze,
moj klub je nidje veze.
Na sredini Ordaga i Zeba,
nasim igracima doping pod hitno treba.
Veseli na krilu vreba,
o ne o ne, ovo Ahmet u gol posprema.
Sudija svirnu kraj,
sad ce maj a Slobodu ocekuje raj.
Kad dodjem kuci i shvatim sto se zbilo,
biti cu jos ljuci
Najteze je navecer u krevet leci,
ovaj poraz ce me mjesecima peci
Iz dana u dan,
novine i internet portale ne otvaram
Tesko je i mnogo boli,
taj mocni tim iz grada soli.
Boze molim te pomozi,
tesko se snalazim u ovoj ulozi
Zavist je prevelika, a moj klub nije vise golem
On je postao za mnoge ekipe jedan veliki goblem
Od silne muke, cak sam razbio u dnevnoj lampion
Evo ga maj, mom svijetu je kraj
Sloboda je Sampion
By jedan zavidan navijac (prepoznat ce se)
Slo slo slobodo, u oko me ubodo.
Prva na koloni, suza suzu goni
dok razmisljam sta rade nasi moroni.
Taj magican tim passove veze,
moj klub je nidje veze.
Na sredini Ordaga i Zeba,
nasim igracima doping pod hitno treba.
Veseli na krilu vreba,
o ne o ne, ovo Ahmet u gol posprema.
Sudija svirnu kraj,
sad ce maj a Slobodu ocekuje raj.
Kad dodjem kuci i shvatim sto se zbilo,
biti cu jos ljuci
Najteze je navecer u krevet leci,
ovaj poraz ce me mjesecima peci
Iz dana u dan,
novine i internet portale ne otvaram
Tesko je i mnogo boli,
taj mocni tim iz grada soli.
Boze molim te pomozi,
tesko se snalazim u ovoj ulozi
Zavist je prevelika, a moj klub nije vise golem
On je postao za mnoge ekipe jedan veliki goblem
Od silne muke, cak sam razbio u dnevnoj lampion
Evo ga maj, mom svijetu je kraj
Sloboda je Sampion
By jedan zavidan navijac (prepoznat ce se)
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Ako je kriterij za biti kontaminiran/cernobilac zagađenje u zraku, ko koga onda ima pravo zayebavat na ovom pdf-u 

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
O yebem ti ženo majko, šta je ovo.
MortemHz je napisao/la:Radi ovog momka nemojte generalizovati sve Tuzlake. Jesu opet poceli i jesu psovali i govorili ogavne gadosti prema nama bez razloga ali ne zaboravite da ih je 5 ili 6 bilo samo. Ljude poput ovog momka ili @Beduin ne mozete mrziti jer su odlicni momci, nemojte uzvracati radi njih makar, bolji smo od toga. Makar ove prave sarajlije da ispostuju..joksimovic je napisao/la:
To mozes govoriti u svoje ime saaaaaammmmmo!!!!!!
Bujrum sarajlije Tuzla i TK vam zele ugodan boravak u nasem gradu.Ono sto mi zelimo je fer igra,sudenje i da se niko ne daj Boze teze ne povrijedi.Zelim od sveg srca da miiii pobijedimo,ali ako budete bolji skidam kapu,idemo dalje i daaaaaaaajjjjj jednom navijajmo za dooobaarr fudbal i pisimo ko je koga bolje ugostio.Malo nam je Bozijih opomena izgleda,

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
MortemHz je napisao/la:Radi ovog momka nemojte generalizovati sve Tuzlake. Jesu opet poceli i jesu psovali i govorili ogavne gadosti prema nama bez razloga ali ne zaboravite da ih je 5 ili 6 bilo samo. Ljude poput ovog momka ili @Beduin ne mozete mrziti jer su odlicni momci, nemojte uzvracati radi njih makar, bolji smo od toga. Makar ove prave sarajlije da ispostuju..joksimovic je napisao/la:
Bujrum sarajlije Tuzla i TK vam zele ugodan boravak u nasem gradu.Ono sto mi zelimo je fer igra,sudenje i da se niko ne daj Boze teze ne povrijedi.Zelim od sveg srca da miiii pobijedimo,ali ako budete bolji skidam kapu,idemo dalje i daaaaaaaajjjjj jednom navijajmo za dooobaarr fudbal i pisimo ko je koga bolje ugostio.Malo nam je Bozijih opomena izgleda,

Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Svaka castMortemHz je napisao/la:Radi ovog momka nemojte generalizovati sve Tuzlake. Jesu opet poceli i jesu psovali i govorili ogavne gadosti prema nama bez razloga ali ne zaboravite da ih je 5 ili 6 bilo samo. Ljude poput ovog momka ili @Beduin ne mozete mrziti jer su odlicni momci, nemojte uzvracati radi njih makar, bolji smo od toga. Makar ove prave sarajlije da ispostuju..joksimovic je napisao/la:

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- amazon
- Kontakt:
Muki live kod kuce:MuhamedTM je napisao/la:
aldine slazem se, hoc kolac ili samog sira?
Idi izadi ispred skole vidim ima li me pa mi javi
Nikad te niko nece yebati ko ja donna, donnna kuravo hitlerska![]()
U svakom pogledu sve vise I vise napredujes, bravo budalo!
Svi te karaju za djabe barem naplati za cigara fufice.
http://49.media.tumblr.com/ad64569c2fc2 ... o1_400.gif

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Pozdrav svima. navijam za zelju i nadam se da cemo se druziti lijepo zeljo sampion!
Podebelo si fulao temu za lijepo druzenjezuhdija je napisao/la:Pozdrav svima. navijam za zelju i nadam se da cemo se druziti lijepo zeljo sampion!

Nad tobom sunce najljepše sja
sto?pinoglavi je napisao/la:Podebelo si fulao temu za lijepo druzenjezuhdija je napisao/la:Pozdrav svima. navijam za zelju i nadam se da cemo se druziti lijepo zeljo sampion!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Sve će ti se samo kazati.zuhdija je napisao/la:sto?pinoglavi je napisao/la:Podebelo si fulao temu za lijepo druzenjezuhdija je napisao/la:Pozdrav svima. navijam za zelju i nadam se da cemo se druziti lijepo zeljo sampion!

GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
ok cemu toliko neprijateljstva.
zuhdija je napisao/la:sto?pinoglavi je napisao/la:Podebelo si fulao temu za lijepo druzenjezuhdija je napisao/la:Pozdrav svima. navijam za zelju i nadam se da cemo se druziti lijepo zeljo sampion!

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
moze li mi neko uputiti koga da se cuvam na forumu, ko zna opasne fore i ko je dobronamjeran? koja grupa je najgora a koja najbolja?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
NE SERIzuhdija je napisao/la:moze li mi neko uputiti koga da se cuvam na forumu, ko zna opasne fore i ko je dobronamjeran? koja grupa je najgora a koja najbolja?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
dobro izvini prijatelju, nije mi namjera da ikoga uvrijedim.FrancescoTotti je napisao/la:NE SERIzuhdija je napisao/la:moze li mi neko uputiti koga da se cuvam na forumu, ko zna opasne fore i ko je dobronamjeran? koja grupa je najgora a koja najbolja?
Ako želiš da sudjeluješ (i.e. vrijeđaš, psuješ, omalovažavaš) na ovom podfurumu a ujedno i da održiš mentalne kapacitete i IQ na istom nivou, bez dvije knjige sedmično sve su prilike da ćeš završit ka Krleža.
Never go full Krleža.
Never go full Krleža.
Zadnja izmjena: Trunko, dana/u 08 mar 2016, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
FrancescoTotti je napisao/la:NE SERIzuhdija je napisao/la:moze li mi neko uputiti koga da se cuvam na forumu, ko zna opasne fore i ko je dobronamjeran? koja grupa je najgora a koja najbolja?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ma ne zelim da vrijedjam, ponekad da opsujem slobodu i tuzlu i to je to, ali ne da vrijedjam ikoga.
Ako je ono Krleza, ovaj je Veselin Maslesa 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.