FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
SRETAN TI RODJENDAN VOLJENI KLUBE!!!!!
- moustapha
- Kontakt:
izgleda da vam bojkot nije uspio... ipak je doslo 200-300 hordasa na sjever... 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
-
- Kontakt:
Novi Pitar Na Forumu
Puno srece danas voljenom klubu...iako Sarajevu sreca i netreba ko "nekim"...sa srecom ili bez Sarajevo pobjedzuje strumfove 

imao li neko live stream....jer sam iz nemacke i nemam bht...pozz
evo jarane http://www.justin.tv/juzni26#/w/491932768/2bosnad je napisao/la:imao li neko live stream....jer sam iz nemacke i nemam bht...pozz
muharemovic je trebao dobiti drugi zuti...
imate srece 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
Sudija ceka da nekome noge slomi pa da mu da crveni,evo vec dva starta posle onoga zutog koja su za cist karton,plus sada hteo nesta da se tuce.tm84 je napisao/la:muharemovic je trebao dobiti drugi zuti...imate srece

edit:evo ga ipak crveni.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Devil je napisao/la:Sudija ceka da nekome noge slomi pa da mu da crveni,evo vec dva starta posle onoga zutog koja su za cist karton,plus sada hteo nesta da se tuce.tm84 je napisao/la:muharemovic je trebao dobiti drugi zuti...imate srece
edit:evo ga ipak crveni.
jbt... sto me ovaj muharemovic izivcira...

e moj avdicu... nisi ti ni za saha a ne za fudbala...
kerla ti jasno pokazuje gdje su ti granice... 

- sarajlija89
- Kontakt:
Utakmica je sjebana sa ovim kartonima
Haj muharemovicu crveni al lazar i gutic...bez potrebe..ova tri crvena su unistila utakmicu
Sto amar sad kaze igrat sa 9 igraca nije normalno....ako uzmemo bod u ovoj konstalaciji snaga bice ravno pobjedi
ne znam ni kako cu gledat viktoriju u drugom poluvremnu pred nasim golom
Moj sudija...nema navijaca,nema igraca..sve otislo u pm

Haj muharemovicu crveni al lazar i gutic...bez potrebe..ova tri crvena su unistila utakmicu
Sto amar sad kaze igrat sa 9 igraca nije normalno....ako uzmemo bod u ovoj konstalaciji snaga bice ravno pobjedi

Moj sudija...nema navijaca,nema igraca..sve otislo u pm

Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 24 okt 2010, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- moustapha
- Kontakt:
odavno nisam gledo tekmu gdje sudija jednom timu da 2 crvena u istoj minuti...koji kloc braco moja mila...izdrzi svetinjooo
Pazza Inter Amala
- sarajlija89
- Kontakt:
endem_ je napisao/la:odavno nisam gledo tekmu gdje sudija jednom timu da 2 crvena u istoj minuti...koji kloc braco moja mila...izdrzi svetinjooo
ma tesko brate...sa 9 igraca pokrivat teren....

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Arsenalisation
- Kontakt:
Ni Manijaci nemaju bas nekog imperativa da navijaju sto se vidi i po pauzama izmedju pjesama i sve se svodi na prostakluke...Za sve ovo su krivi:
Uprava sto im nije dala ono je.eno slovo O koje je prazno i onako..dok je sve ostalo puno...
HZS...Sto se kurce i imaju neke prohtjeve kao da kod kuce igraju...
Sad i sudija...derbi kao pojam nije se osjetio nigdje a igra je na nivou 3.kantonalne sto je u velikoj mjeri doprinijeo i teren koji je u najblazem mogucem kontekstu katastrofalan...
EDIT: istok prazan ko i uvijek u potpunosti mogle su HZ tamo 3 hiljade smjestiti...
Uprava sto im nije dala ono je.eno slovo O koje je prazno i onako..dok je sve ostalo puno...

HZS...Sto se kurce i imaju neke prohtjeve kao da kod kuce igraju...

Sad i sudija...derbi kao pojam nije se osjetio nigdje a igra je na nivou 3.kantonalne sto je u velikoj mjeri doprinijeo i teren koji je u najblazem mogucem kontekstu katastrofalan...

EDIT: istok prazan ko i uvijek u potpunosti mogle su HZ tamo 3 hiljade smjestiti...

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
cist penal ne svira 

- sarajlija89
- Kontakt:
ma bjezi jbt..imamo 9 igraca i jos nenamjerno igranje ruukom penal da svira...zabijte ga ako mozete i vozdra...i ovako je sjebana utakmicatm84 je napisao/la:cist penal ne svira

E jes mi neki derbi!! Sudija treba prekinut utakmicu, natjerat igrače obje ekipe da zajedno sa stručnim štabovima sjednu na travu, onda donijet veliki TV ekran i pustit današnju utakmicu između Širokog i Čelika nek vide i igrači i publika kako se igra fudbal.
A đe da znam?!
....nadam se da cete ih dobiti....jer oni su bas levatska ekipa koju samo spasava sadaka zvana sudija 

Nema vise :P