RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjak
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjak » 20 jul 2012, 19:17

Evo postavljen je snimak sa proslave 90 godina kluba.Hvala ljudima iz FK Velez Live koji su odradili ovo 8-)

http://www.****/golovi/Velez ... njica.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Napomena:snimak gledati u Internet Exploreru

FORZA VELEZ

p.s.Ovdje se ne vidi dobro link ali da prepricam,dakle ovo je 3 puta duplo v pa onda Fk Velez Live zajedno, pa tacka pa com :D

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

kajl
Kontakt:

Post Postao/la kajl » 20 jul 2012, 20:58

ja mislim da je dejo imao neki ugovor da na kraju sezone može otići bez obeštećenja samo ako mu dođe ponuda iz inostranstva. valjda nije htio drugačije potpisivati. zato je uvijek bila priča, ako bandović ne ode vani, sigurno ostaje u veležu. ali i pored toga je sve ispalo veoma glupo.

kajl
Kontakt:

Post Postao/la kajl » 20 jul 2012, 21:06

evo ga, znam da je mrkva jednom to spominjao.

- Po tom pitanju nije se ništa promjenilo. Dejan Bandović iz Veleža će otići samo u inostranstvo, a kako je prelazni rok tek na početku ipak je i Dejo uzeo malo vremena kako bi pričekao eventualnu konkretnu ponudu. Uostalom mi smo te stvari dogovorili već prije dva mjeseca sa njim i zbog svega što je ovaj momak učinio za klub u dosadašnjem periodu nema nikakvog razloga da se nešto promjeni i sa Veležove strane. On vrijedno trenira sa ekipom i priprema se za sljedeću sezonu. Inače, finansijski uslovi i anex postojećeg ugovora su obostrano usaglašeni, tako da ni po tom pitanju nema nekih nejasnoća. Ovim putem bih samo demantovao sve one besmislice koje se pišu i po kojima je Dejo čas u jednom čas u drugom bh klubu. To je samo proizvod nečije mašte, nekoga ko želi da poveća čitanost svog medija. Ponavljam stvari su kristalno jasne kada je u pitanju naš golman, kaže Velagić.

znači bilo je rečeno da može u inostranstvo, a ne može u npr. želju ili široki, gdje su ga mediji selili.
jedino što mrkva nije naglasio je da može otići bez obeštećenja, ali mislim da se to podrazumjevalo, jer uz dobro obeštećenje bi mogao slobodno i u želju :D

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 20 jul 2012, 21:07

kajl je napisao/la:ja mislim da je dejo imao neki ugovor da na kraju sezone može otići bez obeštećenja samo ako mu dođe ponuda iz inostranstva. valjda nije htio drugačije potpisivati. zato je uvijek bila priča, ako bandović ne ode vani, sigurno ostaje u veležu. ali i pored toga je sve ispalo veoma glupo.
Ja u svom zivotu nisam cuo za takav ugovor "cu bez obestecenja ako ima ponudu iz inostranstva" :D :D . Nadam se da nemas pravi info kajl !!! U proticnom ostajem bez teksta , puno je i za ve posljeratne standarde . :lol:

Durakovic pravi super potez !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 21 jul 2012, 01:33

Putovanje od skoro 12 sati prošlo je bez ikakvih problema, a jedan od „problema“ koji su „Rođeni“ imali u putu bio je ustvari onaj sa graničarima !!!
Naime, službeni klupski autobus, sa svim onim lijepim obilježjima, privukao je pozornost već na granici BiH i Hrvatske, jer su graničari već tada počeli tražiti suvenire. Oduševljenje bh graničara bilo je evidentno. Međutim, još veće iznenađenje za Veležovce bilo je na granici Hrvatske i Slovenije, kada su hrvatski graničari, također ne skrivajući oduševljenje, tražili dresove. „Rođeni“ su tako već kroz Hrvatsku privukli pozornost.

Danas igrači nisu imali trening, a kako bi se opustili nakon podužeg puta, imali su samo laganu šetnju u trajanju od 25 minuta. U hotelu gdje su „Rođeni“ smještena je i ekipa Karvine, za koju nastupa naš internacionalac i Veležovac Admir Vladavić. Upravo je on večeras u društvu „Rođenih“, a i sam je bio nemalo iznenađen dolaskom „Rođenih“. Nažalost, Karvina hotel napušta već sutra.

Sutra će „Rođeni“ imati dva treninga, ujutro u 08.30 i popodne u 17.30. Zanimljivo, trenirat će se u Mađarskoj, obzirom da se kamp nalazi zaista u neposrednoj blizini granice. Uslovi za rad i boravak u hotelu su zaista na visokom nivou, a domaćini su zaista susretljivi.

Naj smo jaci :D
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 21 jul 2012, 02:43

Lijepe vijesti sa putovanja,sami sebi pravimo reklamu.
Nego,šta je sa Dejom,ne mogu zaspati...đe je?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 21 jul 2012, 11:26

Da čestitam Ševki Okiću...postao je babo,ćaća,otac :mrgreen:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 21 jul 2012, 11:59

Najaci smo ! 8-)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 21 jul 2012, 14:33

tepsija je napisao/la:Da čestitam Ševki Okiću...postao je babo,ćaća,otac :mrgreen:
Postat će i otacinho ako počne zabijat' :mrgreen:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 21 jul 2012, 15:33

Mirza Hamzabegović novi golman Veleža.

Sudeci prema ovome , Bandovic ode.
Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 21 jul 2012, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 21 jul 2012, 15:36

tepsija je napisao/la:Da čestitam Ševki Okiću...postao je babo,ćaća,otac :mrgreen:
Znaci nece iz Veleza nikad :lol:
Maestro^^ je napisao/la:Mirza Hamzabegović novi golman Veleža.

Sudcei prema ovome , Bandovic ode.
Opet neki iz trece lige ?

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 21 jul 2012, 17:12

Fudbalski klub Velež dobio je novog člana. Riječ je o Mirzi Hamzabegoviću (22), mladom golmanu Podgrmeča, koji je dogovorio višegodišnju saradnju sa „Rođenim“, piše fkvelez.ba.

„Nakon što smo jučer ostali iznenađeni razvojem situacije oko Bandovića, nismo ništa htjeli prepustiti slučaju. Mirza je već od ranije bio u fokusu naše pažnje i uspješno smo se dogovorili. On će se vrlo brzo priključiti ekipi u Austriji. Kako su mi javili iz Heiligenkreuza uslovi za rad su odlični i ekipa je već danas u punom trenažnom procesu. Mislim da su protivnici sa kojima ćemo igrati odlična prilika za nastavak ove međunarodne afirmacije kluba koja traje već godinu dana“, kaže Admir Velagić, sportski direktor Veleža, prenosi pomenuta stranica.

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 21 jul 2012, 18:48

:o
VELEZDOGROBA je napisao/la:Fudbalski klub Velež dobio je novog člana. Riječ je o Mirzi Hamzabegoviću (22), mladom golmanu Podgrmeča, koji je dogovorio višegodišnju saradnju sa „Rođenim“, piše fkvelez.ba.

„Nakon što smo jučer ostali iznenađeni razvojem situacije oko Bandovića, nismo ništa htjeli prepustiti slučaju. Mirza je već od ranije bio u fokusu naše pažnje i uspješno smo se dogovorili. On će se vrlo brzo priključiti ekipi u Austriji. Kako su mi javili iz Heiligenkreuza uslovi za rad su odlični i ekipa je već danas u punom trenažnom procesu. Mislim da su protivnici sa kojima ćemo igrati odlična prilika za nastavak ove međunarodne afirmacije kluba koja traje već godinu dana“, kaže Admir Velagić, sportski direktor Veleža, prenosi pomenuta stranica.
:o Šok za kulb :o

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 21 jul 2012, 20:14

VELEZDOGROBA je napisao/la:Fudbalski klub Velež dobio je novog člana. Riječ je o Mirzi Hamzabegoviću (22), mladom golmanu Podgrmeča, koji je dogovorio višegodišnju saradnju sa „Rođenim“, piše fkvelez.ba.

... :?
Ako ne potpisu na 4 godine sa njim(i ako je tako perspektivan kako navode ) nista nisu dobro uradili :( Mali je u najboljim godinama,moze biti pojacanje vidit ce mo,ali ako nisu potpisali u startu na 4 godine(a vidim Mrle je to zaobisao da kaze)odmah ga nazad vratiti,ha ja,inace ce ispariti i on dzabe cim postane standardan.Jos jedan veliki minus Mrletu i Tani zbog iznenadnog odlaska Bandovica za kojega su rekli da su se sve dogovorili oko nastavka karijere u velezu,i jos dodatni minus( i to veliki) sato je otiso dzaba(necu ni da pomislim da ce Velez uzeti koju kintu za njega,jer znam da nece)
FORZA CRVENI
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 21 jul 2012, 20:28

Rad sa mladima , forsiranje mladih to je nasa mantra sada i to je super .. ostalo je sve filozofiranje i kako bi ako bi nacin razmisjanja .... Neamo mi para za sistematsko vrbovanje igraca na duze rokove ...

Sa ovakvim timom sada ja zadovoljan pa sve da ispadnemo iz lige ... al necemo samo trebamo malo ovu raju naloziti da lome noge i u meso :lol: :lol:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 21 jul 2012, 20:36

niko od njih ninje potpisao ugovor jer velez nema para odmah da znate.....

evo vam jedan primjer

marcel mace sto je dosao potpisao je na 2 godine nije htio na 4 jer velez nema para...eh sad ako mu budemo duzni 3 plaet u te 2 god a hocemo on moze otici dzabe jer tuzi klub i dobije slobodne papire....

a kako dzafa kaze tesko da ce velez zadrzat ovog igraca jer je momak veliki potencijal

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 21 jul 2012, 20:48

To je to , nasa satisfakcija je sa ovakvim radom da budemo farma igraca da stvaramo vrijednosti za BH fudbal da budemo katalizator to nam je sudbina zapecacena trenutnom financijskom nemoci .. TU negdje da plivamo u ligi pri dnu al da se izgradjuju igraci a da navijaci podrze to sve ... taj neki mladalacki radnicki mentalitet ... neko od timova u nasoj ligi mora da ima i tu ulogu i da pokaze put. Meni je merak kada vidim te mlade momke na terenu sa svim svojim inperfekcijama .... o ovome sanjam ima 20 godina !!! Sad jedino da vidimo koliko je DZAFA dobar , on je kljuc

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 21 jul 2012, 21:38

VELEZDOGROBA je napisao/la:niko od njih ninje potpisao ugovor jer velez nema para odmah da znate.....

evo vam jedan primjer

marcel mace sto je dosao potpisao je na 2 godine nije htio na 4 jer velez nema para...eh sad ako mu budemo duzni 3 plaet u te 2 god a hocemo on moze otici dzabe jer tuzi klub i dobije slobodne papire....

a kako dzafa kaze tesko da ce velez zadrzat ovog igraca jer je momak veliki potencijal
pa koliko to treba para jednom mladom i anonimnom igracu iz 3 lige dati da potpise ugovor na 4 godine(ta nije ronaldo) :roll: Treba mu objasniti da ce igrati u velikom klubu(za nase prostore) da ce dobiti minutazu i da (ako izbori mjesto prvotimca) ce mu se naci neki klub da ide dalje negdje vani gdje moze nesto zaraditi.U svemu tome treba i klub nesto zaraditi,koja je svrha onda dovodjenja mladih igraca. :roll: Ako nece taj igrac prihvatiti, uvijek ima njemu slican koji hoce,ta ne odskacu puno,sve je to u 5 deka sto bi rekli.Ta vole i oni vise igrati u klubu koji je cesto na Tv-u,koji igra sa stranim klubovima(doduse sad za sad, samo prijateljske)i u klubu koji je na meti menadzera.Eto nek ostane u podgrmecu,pa ko ce ga tu pratiti.Ako ista misli glavom potpiso bi za veci klub samo za dobru i redovnu platu hranu i smjestaj i to je to(i nek mu to sluzi kao odskocna daska),a ako se pokaze i uspije se prodati dalje u veci klub onda neka brine o zaradi,tada ce doci na svoje, ha ja.A i Velez,ako od ovih 10-tak mladih igraca(koje su doveli u zadnje vrijeme) napravi dobre i standardne igrace i nek ih utope za solidnu lovu,od toga mogu opet dovesti 20 novih mladuih igraca i tako u krug.Samo trebaju raditi pametno u klubu igrati posteno,boriti se i ne prodavati ugled kluba

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 21 jul 2012, 23:25

Sta bi sa Bandovicem ???

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 22 jul 2012, 20:09

Fudbaleri Veleža poraženi su rezultatom 2:0 od prvoligaša Češke ekipe Jilhave. Golove za Jilhavu postigli su nekadašnji mladi reprezentativac BiH Muris Mešanović i Marek Jungr.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.