Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
I NARAVNO CEKAM H2 3,5 ZA PARE I ONO ZAVRŠI 71:67
I to bilo 69:67 i hajvani 2 sekunde do kraja prave faul i ovi ubace oba bacanja, dok kloc iz moje ekipe fula prije toga bacanja, bravo Bože. **** ti sve vise aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
I to bilo 69:67 i hajvani 2 sekunde do kraja prave faul i ovi ubace oba bacanja, dok kloc iz moje ekipe fula prije toga bacanja, bravo Bože. **** ti sve vise aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ima ovdje na forumu stvarno dobrih igrača i velikih majstora i u prvom redu bih izdvojio bevandu, citizena, willyja i hajru i naravno ima ih još ali oni su tu svakodnevno i svaka čast momci i hvala vam što postojite 

hvala @miky druže. Svi smo tu iz istog cilja, dosad je funkcioniralo dosta dobro, valjda će i ubuduće biti međusobne suradnje i dobitnih tiketa.
Morao sam se javit u temu pošto u nazivu stoji "kukanje".. Dođe mi da zaplačem trenutno.
Mislio u 41. odigrat da će tigre zabit do kraja poluvremena na kvotu 12, čisto na osjećaj.. Ne uplatim i ljudi ga dadu u 44.
Sad se pak mislim stavit da će okrenit utakmicu na kvotu 9,00 .. al ko da vidim da neće bit ništa od toga
Morao sam se javit u temu pošto u nazivu stoji "kukanje".. Dođe mi da zaplačem trenutno.
Mislio u 41. odigrat da će tigre zabit do kraja poluvremena na kvotu 12, čisto na osjećaj.. Ne uplatim i ljudi ga dadu u 44.

Sad se pak mislim stavit da će okrenit utakmicu na kvotu 9,00 .. al ko da vidim da neće bit ništa od toga

U desetom selu živi Antuntun!
Možete li vi otvoriti Premierovu stranicu? Kod mene neće ni naopako, samo ostane na onoj tamnoplavoj pozadini 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Mogu ja brate.anonimni je napisao/la:Možete li vi otvoriti Premierovu stranicu? Kod mene neće ni naopako, samo ostane na onoj tamnoplavoj pozadini
Sat vremena učitavam, od toga ostavim 20 minuta bez refresha i neće, ostali siteovi koje često posjećujem normalno rade... Dakle, kako je krenulo, nema im para od mene danas 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Oboriće me ovaj glupi Japan, neće dati gol. 

ja igram hong kong-filipini zx2, ebo mater ako oni uopšte znaju kako se daje go
nema potpisa
Admir_Sa je napisao/la:ja igram hong kong-filipini zx2, ebo mater ako oni uopšte znaju kako se daje go

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- el-fighter
- Kontakt:
Braca Japanci nas izvukose u zadnjim minutamaWilly je napisao/la:Oboriće me ovaj glupi Japan, neće dati gol.

Jel neko igrao na ovu bracu Bryan, ja igrao 1, protivnici predali i pise mi da je listic gubitan, odnosno da sam pao taj par. Kako funkcionise to kada neko preda mec?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
pa kvota ti taj par bude 1, kao da ga nisi ni igrao nemoguce da ti je listic gubitni ako je sve ostalo proslo jedino do njih moze biti greskael-fighter je napisao/la:Braca Japanci nas izvukose u zadnjim minutamaWilly je napisao/la:Oboriće me ovaj glupi Japan, neće dati gol.![]()
Jel neko igrao na ovu bracu Bryan, ja igrao 1, protivnici predali i pise mi da je listic gubitan, odnosno da sam pao taj par. Kako funkcionise to kada neko preda mec?
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
- el-fighter
- Kontakt:
Ev ispravili su, ipak kvota 1.
Radwanska
Radwanska

Velež do groba života mi moga
Imal sanse da ova serena ne uzme 6 razlike, igrao sam h2 2,5 koef
Errani 2, to dobro ide, cekao bih jos Tsongu i CSKA vise poene za 120 markica

ne zna frajer ni penal datiLenBias je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:ja igram hong kong-filipini zx2, ebo mater ako oni uopšte znaju kako se daje go![]()
![]()
![]()
![]()
nema potpisa

ladno 3:0 za ferera
Ajde CSKA poeniii 

tesko haman nemoguceBrezovac je napisao/la:Ajde CSKA poeniii

ovo je smijesno, ne zna se koja je ekipa gora, niko nista pogodit ne moze..ode 120 kmbob je napisao/la:tesko haman nemoguceBrezovac je napisao/la:Ajde CSKA poeniii

Tacno ovaj CSKA katastrofa, po 3-4 minute bez kose, covjek se ponada, bice koseva, kad na kraju nista, ubjedljivo ispod islo, jos kad ti se poklopi i Federer sa manje gemova, padnes dva listica u 10min, tacno ti dodje da se ostavis kladionice za sva vremena...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.