Beduin je napisao/la: ↑18 jan 2021, 15:46
killafrommanilla je napisao/la: ↑18 jan 2021, 14:12
Rahmanovic za 250.000Eura je OK posao obzirom da je doslo do zasicenja, zbog kojeg vjerovatno ne bi potpisivao novi ugovor sa FKS i otisao bi besplatno.
Mulic za 350.000KM je isto tako dobar posao, obzirom da je dao 70% golova iz prekida, i bas je bilo utakmica gdje nije toliko ucestvovao u igri. Velezu ce vise goditi neko ko zna vise lopte, a toga itekako ima i uskoro ce i biti predstavljen novi spic ako bude sve kako treba. Svakako igramo ofanzivno i iskocit ce neko ko ce nadomjestiti Mulicebih 9 golova od kojih je 4 ja msm cak iz penala bilo, a dva iz slobodnog.
Tako da, glupa prica je da su ove dvije prodaje lose kad se uzmu u obzir sve okolnosti
A nije glupa prica da je dobar posao odlazak najboljeg igraca zato sto je postigao golove iz slobodnih udaraca i penala? Koliko ti je godina druze, fakat ozbiljno pitam?
Cifra je odlicna s obzirom na okolnosti i nasu ligu, ali odlazak je glup ako ganjas Evropu, a stabilan si klub. O tome pricam.
Znaci pogledao utakmice nisi druze, kakav crni najbolji igrac? Veze s mozgom to nema, covjeka NIJE BILO u 5 6 utakmica nikako, evo recimo u Krupi kada je cak i gol s penala dao, NIJE POSTOJAO. I ti mene hoces da ubijedis da je on najbolji igrac kluba? Ma daj, pusti mi te idiotarije o godinama, fudbal pratim i fudbal sam igrao 15 godina, statistika nije mjerilo nicega, a slobodno ti i ja mozemo proci svaku utakmicu Veleza pa mi promijeni misljenje.
Ne postoji trenutno nijedan forumas, niti ijedan navijac Veleza, koji misli da je Mulic najbolji igrac kluba. Osim tebe, naravno.
Edit: Da ti jos malo docaram sto je Muliceva prodaja OK. Kada je dosla ponuda, dosla je ista ili hajmo reci slicna ponuda za jednog drugog igraca, koji ima daleko veci uticaj na igru Veleza, jednog od nasih najboljih igraca. I nakon razgovora, Muliceva se prihvatila, a njegova je odbijena, iako je bila i Turska i fina cifra. Eto, koliko i sam Dudic smatra da je jedan igrac veliki gubitak, dok drugi, ruku na srce, moze biti adekvatno zamijenjen.