FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jos malo i Piksi ce poceti lomiti kicme levatima 

Janez, tvoja marka nam ne treba.CRC_LJ77 je napisao/la:NE DAM CIGANIMA NI MARKE...SVI NA KOŠEVO![]()
![]()
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
1921 je napisao/la:Janez, tvoja marka nam ne treba.CRC_LJ77 je napisao/la:NE DAM CIGANIMA NI MARKE...SVI NA KOŠEVO![]()
![]()

ja sanjao sinoc da je zeljo osvojio ligu prvakamangupp je napisao/la:[/b][/color] (sanjo sam da će biti 0:2)

Tvoj problem je što ti nevjeruješ u svoj san, a ja vjerujem !

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Plavo oko plakalo je mnogo snova nestalo je samo suze kapi kiše i ništa više
endem_ je napisao/la:Sarajevo 1946-2010
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
-
- Kontakt:
Tako je janeze zivjela ti tvoja olimpija prijatelju mojCRC_LJ77 je napisao/la:Plavo oko plakalo je mnogo snova nestalo je samo suze kapi kiše i ništa više

brate samo FCS ..a Olimpija local football clubSamo F.K.S !! je napisao/la:Tako je janeze zivjela ti tvoja olimpija prijatelju mojCRC_LJ77 je napisao/la:Plavo oko plakalo je mnogo snova nestalo je samo suze kapi kiše i ništa više

-
- Kontakt:
To je jos bolje janeze Sarajva mi ima da te vodim na sjever samo kad dodjes ovamo
dolazim na derbi kad bude na Koševu..ovima ciganima ne dam ni marke nek crknu od gladiSamo F.K.S !! je napisao/la:To je jos bolje janeze Sarajva mi ima da te vodim na sjever samo kad dodjes ovamo

dogovoričemo se 100%

Naci cemo ti i poneku "josku" da se igras maloCRC_LJ77 je napisao/la:dolazim na derbi kad bude na Koševu..ovima ciganima ne dam ni marke nek crknu od gladiSamo F.K.S !! je napisao/la:To je jos bolje janeze Sarajva mi ima da te vodim na sjever samo kad dodjes ovamo![]()
dogovoričemo se 100%

elle
al si bezobrazan
..
al si bezobrazan

Mi smo divovi, svako nam je plijen, naš je cijeli svijet u bordo obojen!Saurman je napisao/la:pitari jeli vas strah...
-
- Kontakt:
bravo druze ne gotivim ni ja ni jedne ni druge al ovo sto si reko 100% sam uz tebemujoisuljo je napisao/la:Iz Mostara sam, ne simpatišem nešto previše ni vas ni štrumfove, niti vas nešto mrzim, ali moram reći da ću danas biti na vašoj strani.Čisto iz razloga napuhanosti štrumfova.Sinoć slučajno gledam emisiju Hadzifejza i raspravu Žuje i Blekića.Pa koji je lik onaj Žujo, on ne respektuje ni svoje navijače i očito ih tretira kao ovce od kojih treba uzimati pare i ništa više.Blekić pokazuje privrženost običnoj raji i svaka mu čast.Sretno danas i oderite napuhane stromfove, zajedno sa onim **** Osimom koji misli da može sve parama kupiti!!!
strumfovi su seljadija obicna ...
brcanska_malta je napisao/la:bravo druze ne gotivim ni ja ni jedne ni druge al ovo sto si reko 100% sam uz tebemujoisuljo je napisao/la:Iz Mostara sam, ne simpatišem nešto previše ni vas ni štrumfove, niti vas nešto mrzim, ali moram reći da ću danas biti na vašoj strani.Čisto iz razloga napuhanosti štrumfova.Sinoć slučajno gledam emisiju Hadzifejza i raspravu Žuje i Blekića.Pa koji je lik onaj Žujo, on ne respektuje ni svoje navijače i očito ih tretira kao ovce od kojih treba uzimati pare i ništa više.Blekić pokazuje privrženost običnoj raji i svaka mu čast.Sretno danas i oderite napuhane stromfove, zajedno sa onim **** Osimom koji misli da može sve parama kupiti!!!
strumfovi su seljadija obicna ...
Kakav im je Predsjednik takvi su im i navijaci!Pa Predsjednik Zujo je toliki jad da je mom malom rodaku navijacu Zelje koji ima 10god.i koji je 10 km uzeo iz kasice naplatio majicu "Kup je nas" i kad je otisao sa ocem u upravu Zelje i trazio licno od njega da mu vrati pare jer Zeljo nije uzeo Kup, Zujo je njegovom ocu i dijetu zaprijetio da ce im poslati navijace da ih prebiju ,jer oni nisu pravi Manijaci kad traze povrat novca od voljenog kluba!
Ami ,odkuda ti to znas ,dali su ti to oni rekli o povratku novca za majice i ko si to ti da ti se oni povjheravaju.
Ne izmisljaj i ne zakuvavaj bez veze.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
[/quote]Kakav im je Predsjednik takvi su im i navijaci!Pa Predsjednik Zujo je toliki jad da je mom malom rodaku navijacu Zelje koji ima 10god.i koji je 10 km uzeo iz kasice naplatio majicu "Kup je nas" i kad je otisao sa ocem u upravu Zelje i trazio licno od njega da mu vrati pare jer Zeljo nije uzeo Kup, Zujo je njegovom ocu i dijetu zaprijetio da ce im poslati navijace da ih prebiju ,jer oni nisu pravi Manijaci kad traze povrat novca od voljenog kluba!
ako je to istina, kakva sramota , zaista !!!(vjerujem a sto ne bila istina ) !
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
SRETAN TI RODJENDAN VOLJENI KLUBE!!!!!
idemo danas do pobijede
idemo danas do pobijede
oldman je napisao/la:Ami ,odkuda ti to znas ,dali su ti to oni rekli o povratku novca za majice i ko si to ti da ti se oni povjheravaju.
Pa glupane kad nesto komentarises prvo procitaj pa pisi.Meni su se povjerili jer su mi rodaci,a cak je o tome bilo u Avazu "narod pita" sms-om poslali poruku.
Trenutno korisnika/ca: desnibocni, KarloIvandic, tajsamja i 23 gosta.