NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

nebeskasila
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la nebeskasila » 17 okt 2025, 14:25

harden je napisao/la:
17 okt 2025, 00:33
Osim SN trebali smo malo vise ispostovati i Robijase kad su pjevali himnu.
Trebali ispostovati, kod nas uvijek protivnicki navijaci zapocinju himnu, nasi rijetkost da to urade. Sutra bi nsm bas valjala pobjeda jer bi se odvojili fino od zadnje cetvorke.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 okt 2025, 15:58

nebeskasila je napisao/la:
17 okt 2025, 14:25
harden je napisao/la:
Trebali ispostovati, kod nas uvijek protivnicki navijaci zapocinju himnu, nasi rijetkost da to urade. Sutra bi nsm bas valjala pobjeda jer bi se odvojili fino od zadnje cetvorke.
Yebemu pa necemo razmisljati o borbi sa opstanak ovu sezonu hahaha to je valjda jasno nema sanse da ispadnemo ove godine makar nam iso nanin bio trener
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 17 okt 2025, 17:45

harden je napisao/la:
17 okt 2025, 15:58
nebeskasila je napisao/la:
17 okt 2025, 14:25
harden je napisao/la:
Yebemu pa necemo razmisljati o borbi sa opstanak ovu sezonu hahaha to je valjda jasno nema sanse da ispadnemo ove godine makar nam iso nanin bio trener
Pa ja nas ne vidim jos kao toliko stabilan klub. Sta se sve moze desiti tokom pauze, tako da je bitno nakupiti sto vise bodova do kraja. Samo 4 boda smo razlike od opasne zone, a to je nista. Drugi dio sezone ce se svi pojacati pa ganjati opstanak, tako da ja ne bi vec upisivao te neke stvari

lobiranje
Kontakt:

Post Postao/la lobiranje » 17 okt 2025, 22:12

Dobro je ovo na sta smo navikli godinama…Radi se u klubu… Sve smo stabilniji imamo dobar marketing radi se na stadionu…Stabilni smo i u ligi ne bi trebali ispasti…Samo da ne dodje do promjena preko noci i da se vrati sve po starom……Ne bi bilo prvi p ut

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 18 okt 2025, 15:09

Ovo u21 pravilo je nesto najgluplje sto postoji u ovoj ligi.Nama su ovi u21 igraci katastrofa

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 18 okt 2025, 15:16

Teren uzas to znamo vec, steta jer bi mozda sad vec vodili na ovoj tekmi, ali pored toga ovo sto rade igraci Travnika je bas ruglo zivo, 20 minuta su otkinuli valjanjem i izvodjenjem istih prekida, katastrofa za gledati. Btw. ovaj decko naprijed je jako tanak, masio je dobre prilike.

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 18 okt 2025, 15:30

NebeskaSila96 je napisao/la:
18 okt 2025, 15:09
Ovo u21 pravilo je nesto najgluplje sto postoji u ovoj ligi.Nama su ovi u21 igraci katastrofa
Nije pravilo katastrofa, ono itekako ima smisla. Drugo je sto nemamo kvalitetne mlade igrace

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 18 okt 2025, 16:29

Katastrofa od igre. Ne mozemo uvijek govoriti sudjenje krivo. Nismo dva pasa napravili kako treba. Samo se izbija i nabija lopta. Idu mi i ove ekipe na k. yebo ih nogomet i valjanje. Sve gube

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 18 okt 2025, 16:29

Ma yebes nas mozemo dati gol samo iz kontre i prekida. Salkanu skinuti od plate za onaj sut sto nije dodao. Ekipa fizicki nespremna, ne moze ni nabiti neki tempo, sporo igraju, sredine nema nikako. Samo daj Zgoni nek nabija.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Risonja99
Kontakt:

Post Postao/la Risonja99 » 18 okt 2025, 16:55

superFrankie je napisao/la:
18 okt 2025, 15:30
Nije pravilo katastrofa, ono itekako ima smisla. Drugo je sto nemamo kvalitetne mlade igrace
Pravilo je retardirano i oslabljuje ligu

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 18 okt 2025, 16:57

Nije pravilo retardirano, ko nas yebe sto mi nemamo mladih igraca. Ovo treba biti razvojna liga.

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 18 okt 2025, 17:00

Nemamo samo mi problem sa tim mladim igračima nego većina ekipa.Vecina ekipa gura te neke mlade igrače koji nemaju kvalitet i liga samo gubi na kvaliteti.

Sto se utakmice tiče mi goli qrc nismo pasa uspjeli napravit.Mene samo interesuje ove ekipe kao Travnik koji je fazon sporta.Ljudi su bukvalno od prve minute počeli zadržavat vrijeme,kako je sudija svirao početak utakmice odmah u 30oj sekundi poslije nigdje veze faula igrac Travnika leži minutu na terenu i tako se nastavilo cijelu utakmicu.Pa ywbo te fudbal i koji je smisao kad od prve minute izadjes sa ciljem da samo ležiš

Crkvice1988
Kontakt:

Post Postao/la Crkvice1988 » 18 okt 2025, 17:13

18 okt 2025, 17:00
Nemamo samo mi problem sa tim mladim igračima nego većina ekipa.Vecina ekipa gura te neke mlade igrače koji nemaju kvalitet i liga samo gubi na kvaliteti.

Sto se utakmice tiče mi goli qrc nismo pasa uspjeli napravit.Mene samo interesuje ove ekipe kao Travnik koji je fazon sporta.Ljudi su bukvalno od prve minute počeli zadržavat vrijeme,kako je sudija svirao početak utakmice odmah u 30oj sekundi poslije nigdje veze faula igrac Travnika leži minutu na terenu i tako se nastavilo cijelu utakmicu.Pa ywbo te fudbal i koji je smisao kad od prve minute izadjes sa ciljem da samo ležiš
To su ti brate moj te seljacke ekipe travnik buducnost i prosle godine srebrenik… s tim ekipama se ne moze uopste igrat fudbal

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 18 okt 2025, 17:19

Ovo danas je kiks i prosuta dva boda, ali ruku na srce igra je bila losa, ovaj Travnik je **** od ekipe i na kraju nece biti ni medju 6-7 ekipa.

Sad je i definitivno jasno da mi u gostima igramo puno,puno bolje, samo ne znam na koji fazon.

Ne bi me cudilo da se vratimo sa tri boda iz Tomislava, kod njih je teren dosta dobar.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 18 okt 2025, 17:23

LloriS je napisao/la:
18 okt 2025, 17:19
Ovo danas je kiks i prosuta dva boda, ali ruku na srce igra je bila losa, ovaj Travnik je **** od ekipe i na kraju nece biti ni medju 6-7 ekipa.

Sad je i definitivno jasno da mi u gostima igramo puno,puno bolje, samo ne znam na koji fazon.

Ne bi me cudilo da se vratimo sa tri boda iz Tomislava, kod njih je teren dosta dobar.
Zato sto u gostima dadnes loptu da igraju domaci i ganjas kontru il prekid. Kod kuce kad trebas organizirati igri u napasti nema te nigdje jer sredina ne postoji, nemas brzine tempa pas igre nista

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 18 okt 2025, 17:24

harden je napisao/la:
18 okt 2025, 17:23
LloriS je napisao/la:

Zato sto u gostima dadnes loptu da igraju domaci i ganjas kontru il prekid. Kod kuce kad trebas organizirati igri u napasti nema te nigdje jer sredina ne postoji, nemas brzine tempa pas igre nista
Pa onda i kuci dadni loptu gostima neka napadaju a mi cekajmo kontre, nije sramota ako ce to donijeti bodove.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 18 okt 2025, 17:29

LloriS je napisao/la:
18 okt 2025, 17:24
harden je napisao/la:
18 okt 2025, 17:23
LloriS je napisao/la:

Pa onda i kuci dadni loptu gostima neka napadaju a mi cekajmo kontre, nije sramota ako ce to donijeti bodove.
Jest sramota braniti se kos kuce i cekati kontru. Takodjer ni ne mozes to raditi kad se gosti postave defanzivno isto, nas je samo Celik napao

Risonja99
Kontakt:

Post Postao/la Risonja99 » 18 okt 2025, 17:36

harden je napisao/la:
18 okt 2025, 16:57
Nije pravilo retardirano, ko nas yebe sto mi nemamo mladih igraca. Ovo treba biti razvojna liga.
Dragi hardene prvi golman Toska je Nanic decko nema kvalitet al mora braniti, ovaj napadac Travnika je otpisan iz Sarajeva zbog ponasanja, nasi onih par izuzev Kurica je tri godine grijalo klupu zbog tog pravila a znalo se da su 16-17 igraci ekipe i plus ta djeca ne odskacu u juniorima Veleza npr i traze neke cifre jer znaju da ih moras uzeti. Nema djece dovoljno za ovo sto se trazi. I eto mi nemamo USK ima 250-300k stanovika pa ima 4 juniorske ekipe i to Podgrmec ne mozes ni racunati da spada tu.

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 18 okt 2025, 17:38

Sredina kod nas prakticno i ne postoji. Nismo sposobni kreirati nista. Ako ne zabijemo gol iz 2 max 3 sanse koje se nekako ukazu na utakmici, mozemo i trebamo biti zadovoljni i bodom.

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 18 okt 2025, 17:40

Postajemo odron od publike, velika većina publike je došla na stadion sa mislima u glavi kako će nas Drago Tabak povaliti, umjesto podrške svom klubu, mi smo se bavili sudijom.

Sudija izuzev nekoliko prekršaja koje je svirao Travniku, a nije morao i kartona koji je trebao dati nakon starta nad Fontemachiem nije ozbiljnije sudio u njihovu korist.

Pisao sam više puta, fizička sprema nije na nivou prošlogodišnje i ogroman problem sa U21 igračima. Jašarević je toliko loš da ni on sam toga izgleda nije svjestan, bočni igrač koji ne kreira niti jednu šansu u modernom nogometu treba promijeniti profesiju, za igru Halilagića na krilu samo jedna riječ katastrofalno, jedino se Mahmud nešto i trudio. Blažević kao da nije bio na terenu, Žera je uspio ugasiti Matea Božića koji je prošle sezone bio ponajbolji igrač lige. Dalje da ne nabrajam sve je bilo vidljivo i za slabe poznavaoce nogometne igre, ali onda šećer na kraju, uvodi Campagnu koji je na terenu pozicioniran kao desni bočni 🫤

Iako je Travnik izgledao i ponašao se kao ona zadnja seljačka ekipa, za nas je danas bod velik kao kuća.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988 i 8 gostiju.