NK Široki Brijeg

Orjuna
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Orjuna » 04 mar 2017, 13:34

Pantarei79 je napisao/la:Hoće li biti otvorena južna tribina, ima li itko info?
Neće.
...

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 04 mar 2017, 14:33

Barisic od pocetka, Boze pomozi nam danas.
NK Široki Brijeg

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 04 mar 2017, 16:51

Ajde u k.... sve....

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 04 mar 2017, 17:11

**** im sve mrtvo
Igraj Široki ti si najbolji!

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 04 mar 2017, 17:19

Ostali neporazeni na Pecari!

U SA po 3 boda!

Heh
NK Široki Brijeg

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 04 mar 2017, 17:26

Evolve je napisao/la:Ostali neporazeni na Pecari!

U SA po 3 boda!

Heh
Nismo mogli drugoligase u pripremama, budućeg drugoligaša u nas i Bijeljince na Pecari a misliš Sarajeva dobiti. Manje živciranja i vratiti se u realnost. A to je -nemamo igru,nemamo igrače,nemamo momčad. I to je to.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 04 mar 2017, 17:31

PERO1234 je napisao/la:
Evolve je napisao/la:Ostali neporazeni na Pecari!

U SA po 3 boda!

Heh
Nismo mogli drugoligase u pripremama, budućeg drugoligaša u nas i Bijeljince na Pecari a misliš Sarajeva dobiti. Manje živciranja i vratiti se u realnost. A to je -nemamo igru,nemamo igrače,nemamo momčad. I to je to.
Post mi je bio malo sarkastican :)
NK Široki Brijeg

Pantarei79
Kontakt:

Post Postao/la Pantarei79 » 04 mar 2017, 17:33

Ajmo realno: sta cemo koji k.ujac u LzP kad ne mozemo do treceg mjesta ni pomocu trikova? Bacit sve na kup. Ispast isto ne mozemo.
Prvo poluvrijeme odlično, u drugom kao da je druga ekipa izisla.
Za onaj crveni Menalu: neka ono napravi sudac kući Zrinji, Sarajevu ili Želji... Ma bilo kome osim nas, ja cu glavu dat. Njima svira sve zivo, nama nije pola faula sto je trebao. Jos nam 3 puta prekida napad i ponistava prednost. Bem ti suce i ligu.
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 04 mar 2017, 17:43

Dečki treba biti realan i reći da nismo zaslužili LZP. Radnik dosao po bod odnio bod.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 04 mar 2017, 17:43

Pantarei79 je napisao/la:Ajmo realno: sta cemo koji k.ujac u LzP kad ne mozemo do treceg mjesta ni pomocu trikova? Bacit sve na kup. Ispast isto ne mozemo.
Za onaj crveni Menalu: neka ono napravi sudac kući Zrinji, Sarajevu ili Želji... Ma bilo kome osim nas, ja cu glavu dat. Njima svira sve zivo, nama nije pola faula sto je trebao. Jos nam 3 puta prekida napad i ponistava prednost. Bem ti suce i ligu.
Ma kakav kup. Vi stvarno mislite da mi možemo u kupu do kraja sa ovakvom ekipom. Ma nema šanse. Meni se iskreno dosadilo više sa njima živcirati. A drugo,ma nemozes suce ni spominjati. Protiv jajcana nam je očito navlacio,to se vidjelo iz aviona. Večeras svira diskutabilan zaledje. I opet ne možemo ni meda. Da je Musa ovakvo sudjeno imao sada bi imali 7-8 bodova više. Nema izvlačenja na sudjeno kada su loši, igrači kriminalni,pojačanja koja to nisu. Nemamo momčad i nema trenera koji bi od toga išta mogao učiniti. Pa doveli mi bilo koga. Ovdje treba jedino sve potjerati i neka juniori igraju,oni koji su fizički najspremniji i najborbeniji. Kada vidim ovo nemogu prežaliti Zakarica. On je za ove sve bio avion, pa Pehar, pa i Lastro nije los bio za ovakvu obranu. Gledam onog Franica,kako momak igra a na drugoj strani u nas Barišić. U jednom trenutku vidim da je očito da će ga kao lokomotiva proći Obradović i on toga svjestan i namjerno ga Rusi. jednostavno nemaš ekipu i to je to.

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 04 mar 2017, 17:56

Nadajmo se da ce bit ko dinamo, liga za bedaka pa 11 godina za redom prvaci..
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 04 mar 2017, 18:04

Ovo je naša realnost, ovo 7.mjesto
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 04 mar 2017, 18:08

Jos nemogu doc sebi,ako je Marina cupavi pojacanje ja sam Wagner onda
Igraj Široki ti si najbolji!

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 04 mar 2017, 18:15

Mene ste uvjeravali prije mjesec dana da je Marina za Loncara Messi, cabraja vrhunski tehničar i spaner a Sivric veliko pojačanje ( nakon konstatacije da je bio 3. Opcija Zrinjskog). I još velite nemaš pojma. Opet kažem. Samo je Zloma pojačanje. Još nije na optimalnom nivou. Tek će to biti. Ostali nisu. Pozdrav

sinergija2017
Kontakt:

Post Postao/la sinergija2017 » 04 mar 2017, 18:20

Pantarei79 je napisao/la:Ajmo realno: sta cemo koji k.ujac u LzP kad ne mozemo do treceg mjesta ni pomocu trikova? Bacit sve na kup. Ispast isto ne mozemo.
Radniku je najvjerovatnije ponisten cist pogodak Besirevica,tako da najmanje ima neko da se ljuti na sudjenje i i neostvarenih ambicija u ovoj sezoni.

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 04 mar 2017, 18:29

PERO1234 je napisao/la:Mene ste uvjeravali prije mjesec dana da je Marina za Loncara Messi, cabraja vrhunski tehničar i spaner a Sivric veliko pojačanje ( nakon konstatacije da je bio 3. Opcija Zrinjskog). I još velite nemaš pojma. Opet kažem. Samo je Zloma pojačanje. Još nije na optimalnom nivou. Tek će to biti. Ostali nisu. Pozdrav

Sivric bas dobro odigrao, probijali on i Dino stalno na desnoj strani, Cabraja malo losije odigrao, al opet dao gol, a Marina katastrofa, lutao po terenu, gubi se, smusen skroz, Zloma ce pravi bit.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 04 mar 2017, 18:31

Ovo je bilo uzasno.Ajde napadacki dio se jos nekako mogao pretrpjeti,mada smo i tu bili bez ideje i sa milion bezveznih ubacaja,ali ljudi moji pa nasa obrana nije ni za 1.lige FBiH,Bralic ajde moze proci,ali sta Joja radi u prvoj postavi,to ni onom glupanu Sablicu nije jasno.Covjek jednostavno nema nista u glavi,kod drugog gola on se potpuno pogubio,ne zna ko je nas a ko njihov,izmjesao ga Obradovic ko kolac,Tona kiksa vec 3-4 put ove sezone,on nas je zaduzio ali ne moze ni ovako vise.Za divno cudo Sesar borben,al samo do 50.minute,posle ne moze potrcati,sta ti je pink....

Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 04 mar 2017, 18:31

sto reci koju posluku porati....

ako i nekim čudom dobijemo sarajevo na koševu :crazy: za što imamo jedno 8 % šanse... kako dobiti olimpika na pecari :hmmmmm:

sve u svemu :puke:

ostaje nam čekati sljedeću sezonu

Pantarei79
Kontakt:

Post Postao/la Pantarei79 » 04 mar 2017, 18:34

sinergija2017 je napisao/la:
Radniku je najvjerovatnije ponisten cist pogodak Besirevica,tako da najmanje ima neko da se ljuti na sudjenje i i neostvarenih ambicija u ovoj sezoni.
Ma kakav cist gol. Igrac bio iza obrane a namjerno ometao golmana. Opravdano ponisten gol.
Nisam rekao da je sudac kriv sto primamo glupe golove, ali nije imao ujednacen kriterij.
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 04 mar 2017, 18:37

LoveSB96 je napisao/la:
PERO1234 je napisao/la:Mene ste uvjeravali prije mjesec dana da je Marina za Loncara Messi, cabraja vrhunski tehničar i spaner a Sivric veliko pojačanje ( nakon konstatacije da je bio 3. Opcija Zrinjskog). I još velite nemaš pojma. Opet kažem. Samo je Zloma pojačanje. Još nije na optimalnom nivou. Tek će to biti. Ostali nisu. Pozdrav

Sivric bas dobro odigrao, probijali on i Dino stalno na desnoj strani, Cabraja malo losije odigrao, al opet dao gol, a Marina katastrofa, lutao po terenu, gubi se, smusen skroz, Zloma ce pravi bit.
E sad STA tebi znači "dobro odigrao" ja neznam. Zanima me samo da ima statistika koliko je prvi Dino Ćorić večeras imao pogrešnih dodavanja. Mislim više nego točnih,puno više. To sam siguran. Neznam STA si od Sivrica vidio. Ja nisam vidio niti jedan jedini centarsut kako treba da je zavrnuo unutra. Ma ništa. Cabraja isto nema orijentacije. Mislim da mu se 4-5 puta dogodilo da gurne predug "for",da upali onako iz bezidejnosti a i gol je više stvar nek' slučajnosti bio nego izigrane akcije ili individualne kvalitete. Za Marinu se slažem. Sve u svemu. Užas.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.