AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ovaj klub ima neke ozbiljne komplekse i strahove kad igraju sa Interom, da je prosto neshvatljivo na šta su ovi derbiji počeli ličiti. Svaki put te na istu foru nadigraju i daju golove.
Pa zar je mrtvi Inzaghi toliko bolji i veći stručnjak od Piolija, da ovaj već peti put zaredom ne zna naći rješenje protiv njega?
Pa zar je mrtvi Inzaghi toliko bolji i veći stručnjak od Piolija, da ovaj već peti put zaredom ne zna naći rješenje protiv njega?
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nema to veze sa Piolijem, vec do pojedini nehljebara ali ajde... igramo bez zadnjeg veznog jer nam nisu ni doveli, odbranu nisu osvjezili i onda se ovdje prica o fantasticnom prelaznom roku. jest malo sutra, Inter imao maltene bolji prelazni rok ...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Koliko god ga neki osporavali Inzaghi je trenutno uz De Zerbija najbolji italijanski trener.
Il Club più titolato al mondo!
Uvijek nakon reprezentativne pauze vratimo se spori, tromi, bez ritma i energije. Prosto nevjerovatno kako nas te dvije sedmice uvijek izbace iz ritma.
Jah, nije nikako do Piolija. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Vadi kiksera jos ce i crveni dobiti, sjeme mu njemacko spicim......
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Thiaw definitivno nije za ovaj najviši nivo fudbala. Odbrana, koja nam je donijela titulu, sada je ubjedljivo najslabiji dio tima.
Ok ovaj Thiaw je mlad, al brate on je los, nema postavljanje, slabo cita igru, uvijek kasni , njega na pol mora vaditi inace cemo od 55-60 min ihrati sa igracem manje
Ovaj Inter djeluje kao pencilin Milanu. Mogu izgubiti od svakoga, ali protiv Milana izgledaju kao svemirski brod svaki put nekim čudom.
Kad sam ja to pisao, ali eto odigra jednu dobru utakmicu pa se to sve zaboravi, pa onda opet dva tri kiksa i sve u krug. Nije to za ovog Milana. I prosle sezone nas je kiksevima kostao dobar broj bodova.
E moj Theo ti kad treba da padnes neces
E moj Theo ti kad treba da padnes neces

Ma ne bi ni ja ondje padao da je dao go bio bi vec kandidat za go sezone, inace uopste Inter nije bolji, osim tog glupo primljenog gola inter je nista, dosta smo mi bolji u igri, nastaviti ovako i doce i go
Dobri smo, moze se ovo okrenut
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Thiaw je strašan potencijal. Neće od niega biti još dvije sezone ono što bi mnogi htjeli. Još je on zelen, neiskusan i nije formiran igrač. Pored njega treba samo neki top stoper, ne ova dva što se vrte, i oni su skloni kiksevima. Pred njim je vrijeme, sabura.
Goni ga u pizdu materinu vise i potencijal. mrsssssssssss
Bas smo bolji, vidi se
'ta ce nam Thuram, daj srbina. 
Bas smo bolji, vidi se

Zadnja izmjena: milanist, dana/u 16 sep 2023, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Jbo te fudbal više
Eto iz nicega opet primiso go
Opet Thiaw kriv za gol. Fuj!!!
Thiaw... kakvo postavljanje...
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Kakva golčina auuuu
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.