FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Neka mi samo neko objasni, platicu mu, po kojoj osnovi ovaj Hadziahmetovic ima potencijala za repke??
Lik taraba!
Lik taraba!
-
- Kontakt:
Ma nebitno je li i Tatar, da je Hajrović desno bilo bi boljeHistoricar je napisao/la: ↑08 okt 2020, 22:21Zubanović menadžer, sve je to uvezano.Ja sam recimo siguran, da je Tatar igrao desno umjesto Višče, da bi sigurno bolje bilo.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Da ne znam ko su nasi igraci po ponasanju bi zakljucio da Visca je najveca zvijezda koja igra u Real Madridu...jer Pjanic radi pressing a on ne.
Baho slijepac vidi u Cipeticu Gojaka...cipetic nosi roze kopacke i spustene carape ali njegova dioptrija je klinicki slijeplji od sismisa...
Baho slijepac vidi u Cipeticu Gojaka...cipetic nosi roze kopacke i spustene carape ali njegova dioptrija je klinicki slijeplji od sismisa...
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 08 okt 2020, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma nek priča gledaj gdje je Pape igrao o DzekoJohnKeynes97 je napisao/la: ↑08 okt 2020, 21:44Nemoj da te cuje onaj bolid sto kaze da je Dzeko bolji od Papeta. Neces ga moci skinuti s vrata dok ne zavrsi reprezentativna pauza
Pape pa 10 mjesta praznih...Svi ga ostali cijene samo Bošnje ne...
FKS
Zubanović Reprezentacija
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Dok ljudi gladuju oni iz budžeta opštine plaćaju igrače, ovo je stvarno cisti bezobrazluk.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Dvije stvari, prva je da mi previse kritikujemo Ahmeta. Skontah to dok evo gledam Dzeku.
A druga je da cemo ovo izgubiti sigurno. Cim onaj peh Baho komentarise, ne moze ovo dobro zavrsiti.

A druga je da cemo ovo izgubiti sigurno. Cim onaj peh Baho komentarise, ne moze ovo dobro zavrsiti.
PSPHM
Najsmjesnije koliko ublehasi pokusavaju osporiti papeta, pa i tinu su ubili psihicki a momak i u ovoj reprezentaciji ovakav kakav je danas bi imao mjesta...a nikad vise nece imati selektora niti igru kakva je bila dok je bio pape...mogu samo suplju bacat da je imao najbolju ekipu ikad...imao je jer je on napraviohamsik je napisao/la: ↑08 okt 2020, 22:26Ma nek priča gledaj gdje je Pape igrao o DzekoJohnKeynes97 je napisao/la: ↑08 okt 2020, 21:44Nemoj da te cuje onaj bolid sto kaze da je Dzeko bolji od Papeta. Neces ga moci skinuti s vrata dok ne zavrsi reprezentativna pauza
Ja opusteno gledam jer ovo je cirkus odakle su sve nafatali igrace
Cuj Hotic????
A o ovom drekavcu Topalu da vise nista i ne spominjem
Znaci lik svojom dernjavom konta da je vrhunski voditelj
Znaci cirkus meni licno
Cuj Hotic????
A o ovom drekavcu Topalu da vise nista i ne spominjem
Znaci lik svojom dernjavom konta da je vrhunski voditelj
Znaci cirkus meni licno
Svaka na mjestu.dundee je napisao/la: ↑08 okt 2020, 22:40Najsmjesnije koliko ublehasi pokusavaju osporiti papeta, pa i tinu su ubili psihicki a momak i u ovoj reprezentaciji ovakav kakav je danas bi imao mjesta...a nikad vise nece imati selektora niti igru kakva je bila dok je bio pape...mogu samo suplju bacat da je imao najbolju ekipu ikad...imao je jer je on napraviohamsik je napisao/la: ↑08 okt 2020, 22:26Ma nek priča gledaj gdje je Pape igrao o DzekoJohnKeynes97 je napisao/la: ↑08 okt 2020, 21:44
Nemoj da te cuje onaj bolid sto kaze da je Dzeko bolji od Papeta. Neces ga moci skinuti s vrata dok ne zavrsi reprezentativna pauza
Kakva su ovo imena u repci haha pa bolje ih ja posložim na FM
FKS
-
- Kontakt:
Znaci S Irska je za nas Brazil
Gdje nafatase ove cirkus i igrace???
Loncar, Hotic, Hadziahmetovic, i ostala buranija
Smijesno
Gdje nafatase ove cirkus i igrace???
Loncar, Hotic, Hadziahmetovic, i ostala buranija
Smijesno
Ma šprdnja svega mi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
tm01hzne je napisao/la: ↑08 okt 2020, 21:34AngelDiMaria je napisao/la: ↑08 okt 2020, 21:22Sretoh mirka rekoh cuvaj se brate samozdravlje je bitno![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cijela prva postava Sjeverne Irske igra u Premiershipu, Championshipu i 2-3 igrača iz Škotske. Obje engleske lige su jače od svih liga gdje igraju naši prvotimci. Kako će bek iz Širokog pratit beka iz Newcastlea, ili Višća iz Basakshehira proć štopera iz Watforda ili Leicestera? Nismo mi uopšte jači od njih.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ma vjeruj nisam ni ocekivao da smo jaci
Ali ovo je skup menedjerskih igraca
Pa ljudi neznaju centrirati niti organizovati napad
Pa za Tatara koji je u top formi nema mjesta
Smijesno
Ali ovo je skup menedjerskih igraca
Pa ljudi neznaju centrirati niti organizovati napad
Pa za Tatara koji je u top formi nema mjesta
Smijesno
Za Višću je Mane u najmanju ruku...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.