Mi bi trebali prestat dovodit igrace ispod 25 godina

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

A ti pratiš BUNDESLIGU i znaš kakav je to igrač?Pupi04 je napisao/la:Momak nije losiji igrac od Tymoschuka a mladji je skoro 10 godina,imat ce otprilike istu rolu u svojim timovima,s tim sto od Kuzmanovica moze nesto bit.
Samo sto covjek ima bolest Serie A pa dolazi kao da "zapapri".
 Mislim znaš kakvi su oba ta dva igrača. Nemoj da se negdje izlaješ i kažeš da je Kuzmanović bolji od Tymotschuka
  Mislim znaš kakvi su oba ta dva igrača. Nemoj da se negdje izlaješ i kažeš da je Kuzmanović bolji od Tymotschuka   Ti mater Kuzmanović nije bolji od Badelja, a Badelj je šrot!
 Ti mater Kuzmanović nije bolji od Badelja, a Badelj je šrot!Jesi uporan,ljudi te ignorisu na ovoj temi a ti samo trazis zrtvuanton 1983 je napisao/la:A ti pratiš BUNDESLIGU i znaš kakav je to igrač?Pupi04 je napisao/la:Momak nije losiji igrac od Tymoschuka a mladji je skoro 10 godina,imat ce otprilike istu rolu u svojim timovima,s tim sto od Kuzmanovica moze nesto bit.
Samo sto covjek ima bolest Serie A pa dolazi kao da "zapapri".Mislim znaš kakvi su oba ta dva igrača. Nemoj da se negdje izlaješ i kažeš da je Kuzmanović bolji od Tymotschuka
Ti mater Kuzmanović nije bolji od Badelja, a Badelj je šrot!

8.5 Miliona funti i nije puno. Normalna cijena za njega.sanjingr je napisao/la:Liverpool complete €13.7 million Coutinho signing
Dobro su iskesali

Za igraca koji ne igra nikako to je puno,al dobro za nas,nek je njemu sa srecomneurofunk je napisao/la:8.5 Miliona funti i nije puno. Normalna cijena za njega.sanjingr je napisao/la:Liverpool complete €13.7 million Coutinho signing
Dobro su iskesali

Nemoj suditi prije nego sto pogledamo kako sta,pa onda ako treba kritike davatPuma je napisao/la:Dani prolaze, polovnjaci dolaze. Nek sam i ovo doceko da ovakvi tipovi imaju privilegiju da u svoj CV upisu da su igrali za Inter.
Yebo majku, Kuzmanovic pojacanje
Zasluzili smo da nas svi ismijavaju.

Kad sam vas pitao prvi put ovdje vrijed li 8.5 mil funnti rekli ste da vrijedi i 15sanjingr je napisao/la:Za igraca koji ne igra nikako to je puno,al dobro za nas,nek je njemu sa srecomneurofunk je napisao/la:8.5 Miliona funti i nije puno. Normalna cijena za njega.sanjingr je napisao/la:Liverpool complete €13.7 million Coutinho signing
Dobro su iskesali

Ne,donosim misljenje tako sto lupamanton 1983 je napisao/la:A ti pratiš BUNDESLIGU i znaš kakav je to igrač?Pupi04 je napisao/la:Momak nije losiji igrac od Tymoschuka a mladji je skoro 10 godina,imat ce otprilike istu rolu u svojim timovima,s tim sto od Kuzmanovica moze nesto bit.
Samo sto covjek ima bolest Serie A pa dolazi kao da "zapapri".Mislim znaš kakvi su oba ta dva igrača. Nemoj da se negdje izlaješ i kažeš da je Kuzmanović bolji od Tymotschuka

Mil euraneurofunk je napisao/la:Kad sam vas pitao prvi put ovdje vrijed li 8.5 mil funnti rekli ste da vrijedi i 15sanjingr je napisao/la:Za igraca koji ne igra nikako to je puno,al dobro za nas,nek je njemu sa srecomneurofunk je napisao/la: 8.5 Miliona funti i nije puno. Normalna cijena za njega.
Nema Inter novaca za Kovačića.On iz Dinama ne ide bez 15-ak M eura.sanjingr je napisao/la:Di Marzio:Inter u Zagrebu,dosao po Matea Kovacica!h1a2s3o je napisao/la:Dajte još veznjaka, pa da se igramo (mislim da pokusamo da se igramo).
Nisam shvatio...jel ovo ozbiljno ili zajebancija?anton 1983 je napisao/la:A ti pratiš BUNDESLIGU i znaš kakav je to igrač?Pupi04 je napisao/la:Momak nije losiji igrac od Tymoschuka a mladji je skoro 10 godina,imat ce otprilike istu rolu u svojim timovima,s tim sto od Kuzmanovica moze nesto bit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.