FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma ne moze ljudi imamo ekipu za 5 6 mjesto realno sve sto je valjalo i sto nije otjerali su i doveli prosjek mrtvi , ne moze
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Yebem vam ja majku u usta svima! Pet utakmica u svakoj primimo, Ješiću sve ti yebem, odmaraš igrače protiv Rudara da od Slobode ne izgubimo i ispušimo na obe strane, yebem li vam majku levatsku.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
Mi koju god formciju da igramo igra je ista...bezidejna,ibij-nabij,bez glave i repa.
Zalosno Bogami.
Zalosno Bogami.
-
- Kontakt:
Ješiću koliko ti je ćelavi brazilac platio da igra... ubleha obična kao i ti!!!
Sta li ce sad rec teren ne moze vise spominjat , odmorio igrace , garant nije jos proljece , ovo je na upravu sve . Koliko god je jesic pokazao svoju nesposobnost uprava je imala sve u svojim rukama da odskocimo u kvalitetu , sve su fulali pojacanja , pa trenere pa tjeranje i sta treb a i sta ne treba i dovodjenje igraca koje niko osim Jesica nije znao . Danas Brazilci samo sto su Brazilci igraju u svim ligama svjeta i mi nadjemo dva koja su bila u Mianmaru . Da li neko zna koja je to zabitDrustveniParazit je napisao/la:Yebem vam ja majku u usta svima! Pet utakmica u svakoj primimo, Ješiću sve ti yebem, odmaraš igrače protiv Rudara da od Slobode ne izgubimo i ispušimo na obe strane, yebem li vam majku levatsku.
Atomski fudbal , nista nismo napravili po ovom textualnom prenosu . Joj , ne mogu samo da vjerujem da je seljo uradio ono sto smo mi imali prednost da uradimo , kolko god tesko to bilo priznat
Nisam bio da se brza sa promjenama ni jednog trenera al ovaj jesic ako se ne smjeni nema ni Evrope plus neko treba vec vidjet sta sa ovom ekipom za narednu sezonu . Cezar Emerson Kramar Simeunovic , jedino Harba je pojacanje , pokazo je nesta. Ostalo uzas.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
paulus je napisao/la:Sta li ce sad rec teren ne moze vise spominjat , odmorio igrace , garant nije jos proljece , ovo je na upravu sve . Koliko god je jesic pokazao svoju nesposobnost uprava je imala sve u svojim rukama da odskocimo u kvalitetu , sve su fulali pojacanja , pa trenere pa tjeranje i sta treb a i sta ne treba i dovodjenje igraca koje niko osim Jesica nije znao . Danas Brazilci samo sto su Brazilci igraju u svim ligama svjeta i mi nadjemo dva koja su bila u Mianmaru . Da li neko zna koja je to zabitDrustveniParazit je napisao/la:Yebem vam ja majku u usta svima! Pet utakmica u svakoj primimo, Ješiću sve ti yebem, odmaraš igrače protiv Rudara da od Slobode ne izgubimo i ispušimo na obe strane, yebem li vam majku levatsku.
Ma nije još proljeće, da se igralo sljedeće sedmice vodili bi tri nula do sad.
JEŠIĆU GLUPANE ODLAZI IZ SVETINJE!
Admine, čisti ove debile sve im yebem.
Matej Delač
Matej Delač
-
- Kontakt:
Prije nego što počnete psovati, imajte na umu da kalendarski proljeće još nije počelo.
JEŠIĆU ODLAZI, odma za njima i članovi uprave, bez obzira na ishod utakmice na kraju, ma kad bi bilo 4:1, ostajem pri ovom.
JEŠIĆU ODLAZI, odma za njima i članovi uprave, bez obzira na ishod utakmice na kraju, ma kad bi bilo 4:1, ostajem pri ovom.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Igra nikad ocajnija...
Pa igraci se ne mogu sasravit sa loptom
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
ODLAZI ĆELAVA UBLEHO I POVEDI BRAZILCE SA SOBOM!!!
-
- Kontakt:
I za Emersona vecina je govorilo da je TITO nakon utakmice u Mostaru.paulus je napisao/la:Nisam bio da se brza sa promjenama ni jednog trenera al ovaj jesic ako se ne smjeni nema ni Evrope plus neko treba vec vidjet sta sa ovom ekipom za narednu sezonu . Cezar Emerson Kramar Simeunovic , jedino Harba je pojacanje , pokazo je nesta. Ostalo uzas.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
I Krampara i Dinu i Kusturicu, sviju, potrebne su nam promjene iz temelja, hvala im za sve ali treba neko novi uz obavezno jednog koji se razumije u fudbal.BordoArmy88 je napisao/la:ODLAZI ĆELAVA UBLEHO I POVEDI BRAZILCE SA SOBOM!!!
Matej Delač
Matej Delač
Od euforije prije dvije sezone kad sam sanjao o grupama lige evrope dosao sam na ovo .Niko nece bit u grupama dok ovu ligu ne osvoji uraganski . Stvarno sam se sjebo , ono ovaj drugi dio sezone sam se nadao da ce makar nes pripremit , makar da ce fizicki bit dominatni , kako je sam obecao . I onda rastjerase sve i gledam ekipu koja mozda ima 4 tupava igraca u otalnom knock downu od mjesanja igraca i formacija. Cal i da se izvade i pobjede veceras , ja barem mislim da je uprava unistila sav sportski napredak koji nam je bio pred nogama , samo sa pravim i jednostavnim odlukama.
Od zimske pauze govorim da Jesic nije za fks i da smo odradili uzasan transfer rok. Sad kad je (ako ostane ovako) upropastio sanse za titulu, pustiti ga da odradi do kraja godine, jer valjda ima uslove u kontraktu, i onda ga lansirati za djabe iz fks. Ne dati mu niposto da izvucw koji dinar iz ove situacije.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ništa dok se Adžo ne smiluje i pošalje kakvog Engleza ili sl.DrustveniParazit je napisao/la:I Krampara i Dinu i Kusturicu, sviju, potrebne su nam promjene iz temelja, hvala im za sve ali treba neko novi uz obavezno jednog koji se razumije u fudbal.BordoArmy88 je napisao/la:ODLAZI ĆELAVA UBLEHO I POVEDI BRAZILCE SA SOBOM!!!
- 7aprildomemoj
Pa tako je bilo i prije 7 dana u Tz ali niste vjerovali kad su vam ljudi govoriliFrancescoTotti je napisao/la:Igra nikad ocajnija...

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Nemojmo u depru jos...ima 2. pouvrijeme,mozda i uspjednemo.
Horde,publika,odziv navijaca...
Horde,publika,odziv navijaca...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.