Osjecaj, covjek je ja mislim trecinu od svojih 90ak golova zabio glavom, to nije nikakva slucajnost niti je to samo Zeljeznicaru tako, a inace prati malo kako se postavlja pri skoku i kako se krece, pa lik recimo dodje do lopte iz kornera pored svih ostalih. Pogledaj mu i recimo gol Sarajevu na Kosevu od prije 3, 4 godine na asist Hrgovica. Fantazija.jaludovolimte je napisao/la:Drugo je da čovjek ima odraz kao Nate Robinson pa ti nadskoči odbranu i da gol, već u oba slučaja i na Grbavici i na Pecari čovjek bez skoka daje gol glavom. Oba puta Kosorić ide ispred, prebacuju loptu preko njega i Wagner lagano završava. Onaj drugi gol neću da komentarišem, glupo jeBurningLegion je napisao/la:Nadavao se Wagner takvih golova u ligi i kupu, brojnim momcadima, nije to samo do vas, mada vam jest losa obrana i tu treba traziti rezove i korekcije. Vecina ga podcijeni bas zbog te visine, medjutim njegova procjena leta lopte, osjecaj za prostor, inteligencija i skok su nevjerojatni, bolji je glavom od vecine igraca u ligi, a evo ako izuzmes stopere i nas je najopasniji skakac u napadu, koliko god to nekome zvucalo neobicno, tko prati dobro to zna.Buba00 je napisao/la:Ovaj prvi gol sjecam se na grbavici ove godine , znaci potpuno isit.. Jel moguce frajer nam dva puta u roku 2 mjeseca dadne potpuno isti gol , tj u petercu glavom... a frajer metar i sumska jagodica al et
Zeljeznicar je odigrao dosta prosjecno, nismo ni mi odigrali puno bolje, ali opet i sa pola snage dobijemo utakmicu na rutinu cim je uslo par prvotimaca u nastavku. Valjda ce biti dovoljno za prolazak, ali, kao sto vec rekoh prije samog meca, ja bih bio zadovoljan da udjemo svjezi u nastavak lige, pa taman ispali od Zeljeznicara, jer puno bitnije mi je (a vjerujem i igracima), da idemo na osvajanje lige ponovno.Bučanu, Kosoriću, Bogdanoviću se zahvalit
Drugi je vec lomljenje kicmi, jos je traze po Pecari.

Pozdrav Zeljeznicaru, sretno.