Utakmica i nije nešto bila, bez ritma totalno, malo cu ocjeniti igrače pojedinačno.
Vedran- jako siguran,staložen,odbranio 2 šuta, nije krivac za ni jedan od golova
Bogdanović- mislim da mu se treba zahvaliti na pauzi sad kad bude
Kosorić-malo bolji od Bogdanovića
Kvesa-solidno
Stana-malo je ispadao u odbrani,a u napadu nije mogao ništa jer ga je Bučan gušio
Tomić- ja mislim da je ovo njegova najslabija partija od kad je u Želji
Hasanović- ne znam šta da kažem, ima neke trenutke kad je odličan a nekad je odron teški
Bučan- najgori naš igrač na ovoj utakmici, ja mislim da bi on trebao da ulazi zadnjih 20-30 minuta i onda da sa svojom brzinom pokuša nešto, dosta guši igrače koji igraju sa njim na strani..
Varea- majstor,kakve je lopte i danas dijelio,istina nije bio na nivou od nekih prethodnih utakmica ali može dobiti prolaznu ocjenu
Bajić- borio se al mlitavo danas izgledao nekako
Turković- borio se lavovski, mislim da je trebao biti penal na njemu kad ga je igrač Širokog oborio u 16-cu
Uglavnom idemo dalje, bez obzira na ovaj poraz ja mislim da možemo Široki iznenaditi na Grbavici i izbaciti ih iz kupa ,optimista sam. Ovim igračima treba podrška i poslije poraza, nisi navijača ako podržavaš svoju ekipu jedino kad pobjeđuje,treba da stanemo svi ko jedan i podržimo ove momke i poslije poraza..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.