FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ishod onakav kakav sam i ocekivao... Wagner Lago - legenda Premier lige BiH... svaka cast majstore... Nije bas korektno, ali drago mi je sto cemo napustiti kup takmicenje... okrenuti se prvenstvu je nulti prioritet, gdje moramo nekako pokusati iskopati Evropu... Stoperski par + golman sto prije zamijeniti u prelaznom roku jer ovi koji su sada na tim pozicijama su blago receno katastrofalni... a mnogi su pljuvali par Bogicevic - Vasilic... Pa i Kerlu... Ti momci su John Terry za svakog ovog koji je sad tu... bice mucno gledati nasu defanzivu ove polusezone...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Manijaci 

kenjate i to zestoko, neki dan prica kako smo dobri vako nako, sad prica bit ce borba za europu.
niko ne spori da je odbrana kriminalna na sve moguce nacine, stoperi pogotovo, al ne zaboravljajte da smo ovu sezonu halalili u startu. u bl zagristi i dat maksimum, rezlutat nece izostati.
niko ne spori da je odbrana kriminalna na sve moguce nacine, stoperi pogotovo, al ne zaboravljajte da smo ovu sezonu halalili u startu. u bl zagristi i dat maksimum, rezlutat nece izostati.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
sreća pa ide pauza gdje stvarno treba podvući crtu što se tiče stopera, sjesti i razmisliti šta će se. jer to da smo mi nešto aman zaman nadigrani danas nije tačno. ovo su lopte koje se rutinski uzimaju, njihovi stoperi su kod njih uzeli, a naši nisu. da je ronaldno ne smije proći kad je utrojen.
adžem je pametan lik, može i mora nešto skontati.
meni opet sa zeljkovićem djeluje malo manje loše nego kad igraju i bogdanović i kosorić. i treba odlučiti šta će se sa aljošinim malim, gori od bogdanovića teško može biti.
adžem je pametan lik, može i mora nešto skontati.
meni opet sa zeljkovićem djeluje malo manje loše nego kad igraju i bogdanović i kosorić. i treba odlučiti šta će se sa aljošinim malim, gori od bogdanovića teško može biti.
za asanovica je receno cini mi se kako ce ostati, struka je zadovoljna onim sto je pokazao, e sad da li ce se dogovoriti oko detalja, ko zna.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
- bistrikboy
- Kontakt:
Nakon nekoliko godina nemamo kadar za dva fronta,sramota...
Dovedite stopera!
Dovedite stopera!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- DzoleZeljo
- Kontakt:
To je upravo to. Tacno je da je sramota da nakon sezona uspijeha i uspijeha, Zeljo spao finansijski na Zelju iz 2008 godine, sto covjeka rastuzi samo tako.bistrikboy je napisao/la:Nakon nekoliko godina nemamo kadar za dva fronta,sramota...
Dovedite stopera!
Ali jbg, u mnogim stvarima se ne mozemo isto tako porediti sa 2008, ali sta je tu je.
Ovo je nas trenutni domet i ovaj dvomec moze samo posluziti samo za krpljenje rupa u igri.
Kada uzmemo racunicu, mi vise nemamo para da igramo takmicenja koja ne donose profit. Recimo to ovako.
Prema "Amaru", osvajac kupa dobija 30.000 KM a bi se osvojilo isto takmicenje, treba ti minimalno 150.000 KM.
Dakle, u nasoj finansijskoj sitvaciji, ovo bi bilo sulodu igrati jer nemamo adekvatnog profita od istog niti vise imamo adekvatne fizicke niti igracke sposobnosti nositi se na dva fronta.
Sta je, tu je...
Takoder, oper je tacno da ovoj ekipi trebaju dvojica iskushih igraca, pretezno u fazi odbrane kako bi se redovi adekvatno konsolidovali.
Danas sam primijetio da ova ekipa ne moze igrati zamisljenu igru bez Varea. Kada je on izazao, Siroki kao da je krila dobio. Sto opet pokazuje, da smo fakticki limitirani na 11+2=13 igraca koji kvalitetom mogu nesto uraditi.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 01 okt 2014, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma u ovakvoj ligi i "konkurenciji" Željo mora imat ekipu za oba takmicenja da yebe rak raka.A iskreno poserem se ja na Amarove racunice...DzoleZeljo je napisao/la:To je upravo to. Tacno je da je sramota da nakon sezona uspijeha i uspijeha, Zeljo spao finansijski na Zelju iz 2008 godine, sto covjeka rastuzi samo tako.bistrikboy je napisao/la:Nakon nekoliko godina nemamo kadar za dva fronta,sramota...
Dovedite stopera!
Ali jbg, u mnogim stvarima se ne mozemo isto tako porediti sa 2008, ali sta je tu je.
Ovo je nas trenutni domet i ovaj dvomec moze samo posluziti samo za krpljenje rupa u igri.
Kada uzmemo racunicu, mi vise nemamo para da igramo takmicenja koja ne donose profit. Recimo to ovako.
Prema "Amaru", osvajac kupa dobija 30.000 KM a bi se osvojilo isto takmicenje, treba ti minimalno 150.000 KM.
Dakle, u nasoj finansijskoj sitvaciji, ovo bi bilo sulodu igrati jer nemamo adekvatnog profita od istog niti vise imamo adekvatne fizicke niti igracke sposobnosti nositi se na dva fronta.
Sta je, tu je...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- DzoleZeljo
- Kontakt:
A jbg, ne mozes tako. Nije Amar kriv sto su se svi zaletali i dizali Zelju u nebesa kada je islo, a na prvoj prepreci okretali svi leda tom istom Zelji. Kontali preko noci se lova zaraduje.
Treba tu dosta i dosta ulaganja...
Kada sve saberas na kraju, jedini izvor finansija i jeste porodica OSIM sa svojih par poslovnih partnera koji uskoce sa vremena na vrijeme u pomoglu, ali stalni izvor sponzorstva vise ne postoji, sto je i dovelo do svih ovih problema...
Mislim, nemoj me pogresno svatiti, ali sto zelim da ti kazem, jeste da bez Amara ne bi ni ovoga bilo jer su mnogi koji su se kleli u Zelji okrenuli leda. Opet ne treba biti nezahvalan jer Amar sam kroz historiju ima vise trofeja od onih medijski sampiona svemira a guzice bi dali za titulu...
Kada sve saberas na kraju, jedini izvor finansija i jeste porodica OSIM sa svojih par poslovnih partnera koji uskoce sa vremena na vrijeme u pomoglu, ali stalni izvor sponzorstva vise ne postoji, sto je i dovelo do svih ovih problema...
Mislim, nemoj me pogresno svatiti, ali sto zelim da ti kazem, jeste da bez Amara ne bi ni ovoga bilo jer su mnogi koji su se kleli u Zelji okrenuli leda. Opet ne treba biti nezahvalan jer Amar sam kroz historiju ima vise trofeja od onih medijski sampiona svemira a guzice bi dali za titulu...

- bistrikboy
- Kontakt:
Pa nismo ni imali nikakve sponzore nit ih sad imamo,kad zagusti davali pare Amar,Guso... Ko je to u klubu ista mogao pored Amara,realno niko.Ali ako nista posteno su rekli ove godine titulu nista daj europu.Danas smo otezali sebi put u istu...DzoleZeljo je napisao/la:A jbg, ne mozes tako. Nije Amar kriv sto su se svi zaletali i dizali Zelju u nebesa kada je islo, a na prvoj prepreci okretali svi leda tom istom Zelji. Kontali preko noci se lova zaraduje.
Mislim, nemoj me pogresno svatiti, ali sto zelim da ti kazem, jeste da bez Amara ne bi ni ovoga bilo jer su mnogi koji su se kleli u Zelji okrenuli leda.
da imaš za jedno takmičenje, imao bi i za oba. nije to taj ritam i stepen napora da ti trebaju dvije ekipe za dva takmičenja. ono što je nama škripalo danas, škripi sve vrijeme i nema nikakve veze sa spremom, odmorom i naporom.
Zlatko Zahović (Maribor) je primjer kako se strateški i dugoročno pravi klub, Amar Osim to sigurno nije.
Njegovo jedino pravo mjesto je na klupi, a za ostalo treba da nam se posreći da dođe neki vizionar u klub.
Njegovo jedino pravo mjesto je na klupi, a za ostalo treba da nam se posreći da dođe neki vizionar u klub.
Pricate napamet!bistrikboy je napisao/la:Ma u ovakvoj ligi i "konkurenciji" Željo mora imat ekipu za oba takmicenja da yebe rak raka.A iskreno poserem se ja na Amarove racunice...DzoleZeljo je napisao/la:To je upravo to. Tacno je da je sramota da nakon sezona uspijeha i uspijeha, Zeljo spao finansijski na Zelju iz 2008 godine, sto covjeka rastuzi samo tako.bistrikboy je napisao/la:Nakon nekoliko godina nemamo kadar za dva fronta,sramota...
Dovedite stopera!
Sta je, tu je...
Niko u tom kontekstu nije govorio o kupu. U kup se uslo sa ciljem da se osvoji,bez kalkulacija. Danas se odigrala utakmica na nivou nasih igara u ovomprvenstvu. Utakmica bara-bara. Presudio kvalitet jednog igraca,kao i u nekim ranijim utakmicama ovadva tima. Nasi problemi nisu ni manji ni veci poslije ove utakmica. Kvalitet je,kao sto smo sto puta konstatovali,tanak.tanji od ovih par ekipa,u pet deka sa par ekipa,bolji od ostalih ekipa u ligi.
Treba se skupiti i probati ne izgubiti u BL.
da su babi damu bila bi muskoValter je napisao/la:Zlatko Zahović (Maribor) je primjer kako se strateški i dugoročno pravi klub, Amar Osim to sigurno nije.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
http://prntscr.com/4s48kt" onclick="window.open(this.href);return false;
Zamislite moderator vrijeđa na pp koliko ga pogađa istina on kad obriše to niko ne može vidjet šta je pisalo admin jadan vjeruje ovakvim koji ga potkopavaju.
Zamislite moderator vrijeđa na pp koliko ga pogađa istina on kad obriše to niko ne može vidjet šta je pisalo admin jadan vjeruje ovakvim koji ga potkopavaju.
- bistrikboy
- Kontakt:
Prijavi Amnesty Internationalu...asko75 je napisao/la:http://prntscr.com/4s48kt
bistrikboy je napisao/la:Prijavi Amnesty Internationalu...asko75 je napisao/la:http://prntscr.com/4s48kt

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma iskreno da ti kazem, mogli su mnogi, samo kada je trebalo da kane koja marka, svi su bjezali od odgovornosti i ulaganja, a mogli su, a sto je najgore od svega, kleli se u istog Zelju...bistrikboy je napisao/la:Pa nismo ni imali nikakve sponzore nit ih sad imamo,kad zagusti davali pare Amar,Guso... Ko je to u klubu ista mogao pored Amara,realno niko.Ali ako nista posteno su rekli ove godine titulu nista daj europu.Danas smo otezali sebi put u istu...DzoleZeljo je napisao/la:A jbg, ne mozes tako. Nije Amar kriv sto su se svi zaletali i dizali Zelju u nebesa kada je islo, a na prvoj prepreci okretali svi leda tom istom Zelji. Kontali preko noci se lova zaraduje.
Mislim, nemoj me pogresno svatiti, ali sto zelim da ti kazem, jeste da bez Amara ne bi ni ovoga bilo jer su mnogi koji su se kleli u Zelji okrenuli leda.
Danas, nismo otezali bar po meni, jer protiv ovih ne moze iako im nije pola tima igralo. Jednostavno ova mlada ekipa nije jos u stanju iznjeti teret protiv jace ekipe i trebat ce vremena za to...Mozda tek na proljece ekipa stesa da bude bila u stanju odgovori adekvatno Sirokom, jer ovo danas je cisto ameterski poraz, sto je ocekivan sljed posto je podmladivanje prerano doslo zbog finansijske sitvacije...
@valter - Pravi primjer pravljenja kluba su adekvatne finansije. Zlatko Zahovic i ima.
Zamisli ti kakav je onda Zeljo kada je Amar znao kao trener uskakati i pomagati sa finansijama iz svog dzepa, i kao takav je harao godinama po BIH. Onda tek zamisli kakvi su drugi bili????
Za ono sto Maribor danas ima, treba mnogo, a najbitnije je infrastruktura koja se godina pokusava prikazati kao neki mega projekat koji se odmah u startu rusi, a svi bjeze od cinjenice da se ista Grbavica za 5 mil KM moze osposobiti da se na njoj igraju grupe LP, sto bi nama opet bilo sasvim dovoljno za narednih 10 godina, jer bi nam to bio vrhunac, do sljedece vece investicije...
E zamislite moji korisnici foruma kakav vi forum konzumirate kakav primitivizam na djelu, ja ću svakako ban dobiti jer to želim da se riješim smećarskog foruma.bistrikboy je napisao/la:Prijavi Amnesty Internationalu...asko75 je napisao/la:http://prntscr.com/4s48kt
- bistrikboy
- Kontakt:
Ja samo zelim da Željo bude najbolji i da ga niko ne smatra svojom imovinom zvao se on Osim,Zujo,Brkovic nebitno...Ne brini niko nikom nije duzan ostao.Ako nista Mersin se pokrenuo sa mrtve tacke ali malo nude,ustvari i ne nude ali jbga rastalilo se