Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Puma
Moderator
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Puma » 27 apr 2011, 23:19

Sta ste navrli na Pepea, kao da u barsi igraju sve same cvjecke, jes al u qrcu, pa onaj mascherano je 3 puta veci mesar od njega
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 27 apr 2011, 23:19

Saurman je napisao/la:[youtube][/youtube]

Kakve sve drvosječe igraju u Realu nije ni čudo što ne mogu završti el classico bez crvenog kartona.. :roll:
jel Ibrahimovic velemajstor a veci je drvosjeca od Pepea jos je igrao za vas???
BHF Bosanska Krajina!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 27 apr 2011, 23:19

UPS je napisao/la:Ma budite iskreni - da li bi vi voljeli da Real igra poput Barce? Mislim, zanemarimo sudije, teorije zavjere....
Eto, ogromna vecina poznavaoca fudbala se slaze da Barca vec godinama igra ubjedljivo najljepsi fudbal i sad vas pitam - da li biste voljeli da Real igra tako?

P.S. Edine, nemoj Boga ti - a nije te stid kad se tvom timu sviraju ofirni penali ;)
Meni ovo veceras do crvenog kartona nije bilo fino.. Kukavicki dodavanje na svojoj polovici, i cekanja da neko trci da bi se mogli zabit u njega,nakon toga presing na sudiju sve dok isti ne pokaze bilo koji karton..
To nikako ne bih volio vidjet da se radi u Realu, svaka cast na uigranosti i svemu tome,volio bih da Real to bude,i bit ce za godinu dvije.. Ali ovakva igra koju mogu komotno proglasit ko ciganluk,ne bih volio da se uopste poveze sa Realom..

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 27 apr 2011, 23:20

anonymousHD je napisao/la:Stavi lepšu sliku. ;)
slika
ovo je prava slika,skyisthelimit nemoj se sramotiti ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

laki
Kontakt:

Post Postao/la laki » 27 apr 2011, 23:21

real madrid 4 : 0 totenham :) 15 min crveni karton :) peter crouch ?!

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 27 apr 2011, 23:21

mma_hz je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:slika

i meni je smjesno, samo sto po ko zna koji put ovaj divljak nekome noge ne polomi
sta kaze zivite u zabludi ...hahah nije crveni ahahha OMG hhahaha cccc
Iskreno, zao mi je sto je crveni, al ovog treba upucat pod hitno... Malo mi je drago samo sto ON(kreten) snosi svu krivicu, a zao mi sto je Real bio dosta dobar pa zbog ove konjine izgubio !!! ;)
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 apr 2011, 23:22

L_blancos je napisao/la:
UPS je napisao/la:Ma budite iskreni - da li bi vi voljeli da Real igra poput Barce? Mislim, zanemarimo sudije, teorije zavjere....
Eto, ogromna vecina poznavaoca fudbala se slaze da Barca vec godinama igra ubjedljivo najljepsi fudbal i sad vas pitam - da li biste voljeli da Real igra tako?

P.S. Edine, nemoj Boga ti - a nije te stid kad se tvom timu sviraju ofirni penali ;)
Meni ovo veceras do crvenog kartona nije bilo fino.. Kukavicki dodavanje na svojoj polovici, i cekanja da neko trci da bi se mogli zabit u njega,nakon toga presing na sudiju sve dok isti ne pokaze bilo koji karton..
To nikako ne bih volio vidjet da se radi u Realu, svaka cast na uigranosti i svemu tome,volio bih da Real to bude,i bit ce za godinu dvije.. Ali ovakva igra koju mogu komotno proglasit ko ciganluk,ne bih volio da se uopste poveze sa Realom..
Zato je parkiranje autobusa taktika. Kada Pep odgovori ovako na vasu taktiku, onda je to ciganluk. Alal vera. VIsca el Barca!!!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 27 apr 2011, 23:22

L_blancos je napisao/la:

eto trebali su srljati i gubiti lopte da bi real mogao pucati kontre
.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 27 apr 2011, 23:22

laki je napisao/la:real madrid 4 : 0 totenham :) 15 min crveni karton :) peter crouch ?!
Da, 2 žuta kartona.. A da je ovaj večeras diletant sudio dobio bi 2 izravna crvena Crouch..
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 27 apr 2011, 23:23

laki je napisao/la:real madrid 4 : 0 totenham :) 15 min crveni karton :) peter crouch ?!
Meni nije toliko krivo sto je sudija pogrijesio,krivo mi je sto svi igraci Barce-citaj cigani, trce na svaki pogled Pepea i kompanije sudiji i zale se.. Treba ih sve pobit,posutat.. Ramos trebao si i veceras.. CIgani

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 27 apr 2011, 23:24

I kad mi neko kaze spanski fudbal ovo ono sranje da nemoze bt vece napadanje na sudiju valjanje po terenu ma fuj lijepa Engleska i EPL !

A Real nebi izgubio da su ostali sa 11 igraca do crvenog Barca nista nije uradila sem sto su se stoperi dodavali !
Glory Glory Man United !!! :D

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 27 apr 2011, 23:24

i meni je smjesno, samo sto po ko zna koji put ovaj divljak nekome noge ne polomi
Ajde balavce jedan nauci pravila pa onda govori nesto. Iznad te iste slike koju si ovdje stavio je pisalo "prestrogo iskljucenje Pepea", i crveni je stvarno smijesan. Crveni karton se daje kada se ide sa dvije noge nekome i ne u ovakvoj utakmici sa ovakvim tenzijama. Usto, Alvesu nije nista bilo nego je nastavio igrat. Da istaknem jos da je Masch slicno isao na Pepea, ali eto.

Vise necu pisat jer sam isfrustriran, ne mogu ovo vise podnijet stvarno. Sutra kad se smirim pokusat cu napisat neki normalan komentar na ovo.

slika
Svi u avatare.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 27 apr 2011, 23:24

Koja budala moze reci da ono nije crveni ?
Da li bi bio crveni da je neko od igraca Barce onako udario Realovog igraca i da li bi bi se Murinjo tada bunio ?

Znaci crveni je 1000% Pepe ne zna druaije ni igrati mesar , treba mu sloziti 15 utakmica zabrane pa da se malo opameti ili da se prestane baviti fudbalom ako se moze tako nazzvati ovo sto on radi.

Bolji je pobjedio i do crvenog kartona Barca vas je unistavala , znaci posjed lopte sve govori i jos Real igra na svom terenu :)

Smijesno ;)

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 27 apr 2011, 23:25

Samo cu reci Glumci vs Mesari nemoz na dobro izac jos cigan sudija :D
lijepa EPL ;)
Zadnja izmjena: Faraon iz Visokog, dana/u 27 apr 2011, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Rođen s tobom da budem

Mačor
Kontakt:

Post Postao/la Mačor » 27 apr 2011, 23:25

apocalyps je napisao/la:
catalonia je napisao/la:

mislim da ova slika sve govori
ta slika nista ne govori jarane, mogao sam se i ja tako uslikati 15 cm od alvesa da mi noga stoji
nista ne govori :lol: pa jesil ti corav. Sta je trebo da ostavi nogu da mu je ovaj slomi :lol: Normalo da je malo izmakao! Ovaj konj je imo namjeru da ga osakati i sad kolko jako ga je udario nije uopste bitno!
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 27 apr 2011, 23:26

Sanchez_8 je napisao/la:Koja budala moze reci da ono nije crveni ?
Da li bi bio crveni da je neko od igraca Barce onako udario Realovog igraca i da li bi bi se Murinjo tada bunio ?

Znaci crveni je 1000% Pepe ne zna druaije ni igrati mesar , treba mu sloziti 15 utakmica zabrane pa da se malo opameti ili da se prestane baviti fudbalom ako se moze tako nazzvati ovo sto on radi.

Bolji je pobjedio i do crvenog kartona Barca vas je unistavala , znaci posjed lopte sve govori i jos Real igra na svom terenu :)

Smijesno ;)
1. Sta govori posjed lopte :?:
2. Start Mascherana :!:

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 27 apr 2011, 23:27

Smijesno ;)
Pa jel se ko bunio kada je Mascherano identicno isao na Pepea, uz to Pepe je dirao loptu. A i pogledaj kako su se Realovi igraci, ne samo Realovi nego i Barcini iznenadili kada je Pepeu dao crveni. Mislim, ni sam Guardiola da je ovo sudio nebi mu dao crveni, ali eto.
slika
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 27 apr 2011, 23:27

Smijesno ;)
Ali pazi ovog, posjed lopte sve govori, bravo znalac! Kad se igralo na posjed lopte proglasit ćemo Barcu apsolutnim prvakom i prestat će se igrat fudbal!!
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 27 apr 2011, 23:28

@portillo...

Moj portillo, ako ovo nije pogresno postavljena taktika onda ne znam sta si gledao. Na 17 metara, 10 igraca Reala se samo brani, bez imalo presinga na Barcu. Pa i sam ti je Ronaldo popizdio i mahao rukama u jednom trenutku, (frustrirajuce za igrace njegove klase), jer je jedini pravio neki pritisak, dok su drugi samo trckarali okolo.

Alonso zadnji defanzivni u jednom trenutku najistureniji igraca Reala, fakticki napadac. Ozil jedan od najtalentovanijih igraca je veceras izgledao kao jedan kajla. Izgubljen, zato sto je bio postavljen pogresno. Hoces jos???? Ne kazem, da je los trener, samo danas je skroz promasio tektiku.

Ovo danas je bilo dramaticno. Pljuni ti mene usta, ako neko iz Uprave Reala ne odrzi lekciju Mourinhu i njegovoj defanzivnoj taktici. Jednostavno je covjek procitan.

Sudija, crveni, navlacenje i pomoc Barci itd, bla, bla, bla...sve to ostavite po strani. Fakta je da je danas Real odigrao katastrofalno. Eto toliko!!

Ps. i ne treba ti to "djecace". Jednostavno, glupost cista!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 apr 2011, 23:28

red devil88 je napisao/la:I kad mi neko kaze spanski fudbal ovo ono sranje da nemoze bt vece napadanje na sudiju valjanje po terenu ma fuj lijepa Engleska i EPL !

A Real nebi izgubio da su ostali sa 11 igraca do crvenog Barca nista nije uradila sem sto su se stoperi dodavali !
Istog sam mišljenja ,kao i ti ,ovi španski timovi ne zaslužuju da se takmiče u evropi nikako ,to samo treba podjeliti po Španiji i nek se igraju ,pa ,manje se simulira u našoj ligi jbt.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.